Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bjuta napisał(a):Mój TZ nie chce mnie zawieźć do psitula... Mówi, że za zimno. Co za facet... Przecież on by tylko w aucie siedział... ojej :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Ostatnio jak jechaliśymy z Botti to trochę dałam mu w kość,bo się nasiedział trochę bidulek w aucie...:shake: Może teraz ma uraz.... Quote
Bjuta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Nie, on się boi, żebym nie zamarzła nad jeziorkiem... Ale od wtorku ma już być cieplutko! :) Quote
Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bjuta napisał(a):Nie, on się boi, żebym nie zamarzła nad jeziorkiem... Ale od wtorku ma już być cieplutko! :) No to troskliwy jest :):):) Quote
Artemida Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Kurde zła jestem bo nie mam jak jechać do schroniska :( A mam straszną ochotę na spacerek z Reiko i Havaną <3 Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 nie mam pojęcia ja wysłałam propozycje i na tym stanęło ;( Quote
Bjuta Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Bo to jednak trzeba zmierzyć! Jak będzie zmierzone - to ja zaraz kupię! :) Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Chciałam zmierzyć 12 w niedzielę ale się pochorowałam i do teraz nie mam jak pojechać do schroniska ;(, może poprosić Mysię? Quote
Artemida Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Nowe banerki zrobione przez fochu :): Ślicznie dziękujemy :loveu: Quote
Artemida Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 pomyślałam że przydadzą się nowe....;) Quote
Bjuta Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Wiecie co, ja się trochę boję o Reiko. On jest zdecydowanie najsłabszy. Człapie powoli, wyraźnie odstaje, tamte szaleją jak dzikie, Reiko się boi, a już wkładanie go do boksu to jest naprawdę kłopot! Wszystkie do niego startują! Najpierw włożyłam Hawanę, potem Ruto i Brutus już miał stracha, ale weszłam razem z nim i on za mną. A Reiko uciekł. Capnęłam go i próbowałam za sobą wprowadzić, ale nie dało rady. One jeszcze nie startowały tak mega agresywnie - ale próbowały załatwić sobie żeby im Reiko więcej miejsca nie zabierał. Musiałam Mysię o pomoc prosić. Odkopała zamarznięte drzwi (Mysia ma kopa jak się patrzy!) - ja tróję wywabiłam na zewnątrz, a Mysia włożyła Reiko od środka. Biedny jest bardzo. Proszę Was - jeśli będziemy zbierać na jakiegoś - to już na Reiko, dobrze? Quote
asikowska Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 myślę że w końcu i na niego czas, on zawsze chodził powolutku i taki był delikatny i słabiutki Quote
Bjuta Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ruto zrobił mi niespodziankę. Wyrwał mi się drań stary! I okazał się dosyć grzecznym psem... I bardzo delikatnie bierze przysmaki z ręki! :) Szalał niesamowicie z Brutusem. Przeciągały się na smyczach, czasem się prowadziły - raz jeden, raz drugi. Przezabawne to było! Hawana chciała się dołączyć, ale nie bardzo kapowała na czym zabawa polega! Quote
Bjuta Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Jak doszliśmy do lasu, to Reiko był już tak zmęczony, że musieliśmy zawrócić... O Hawanę było pytanie z ogłoszeń - czy lubi być kąpana i czy była szkolona. Odpisałam. Hawana gryzła mi buty i to naprawdę mocno! To miała być zabawa... Gdyby trafiło na tenisówki, to byłoby licho... Z dzieckiem to ona raczej chyba nie może mieszkać. Quote
Mysia_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Biedny ten Reiko :-( W sprawie Hawany dzwoniła do mnie właśnie ostatnio jakaś Pani, ale w domu jest małe dziecko, więc też niestety odradziłam :-( A zdjęcia i te dzikie zabawy po prostu cudne :) Quote
Bjuta Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Jakoś mnie zaćmiło i nie sfilmowałam tych szleństw :shake: Chciałam sfilmować jak chodzi Reiko - ale mi nie bardzo wyszło... [video=youtube;hn4xu-S7KU4]http://www.youtube.com/watch?v=hn4xu-S7KU4&feature=youtu.be[/video] Quote
Beatkaa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-UETZPdX3YBI/TzaoJMsUziI/AAAAAAAAgHU/XRQN6sFveZM/s620/P2118842.jpg Havana jest przepiękna :loveu::loveu: Boże Reikuś tak kuleje..powoli idzie..jaki biedak :shake::shake::shake: Quote
Bjuta Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Jest piękna, ale to trudny pies.No może trudny, to przesada. Ale w niedoświadczone rece się nie nadaje. Zapowiedziałam w rodzinie, że następny z Psitula będzie Reiko - a Mama się pyta a Fistaszek i Neska?? Muszę im wcześniej domy znaleźć.... Quote
Artemida Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ja też mam problem z wsadzaniem Reiko do boksu bo zawsze Ruto go atakuje(Ruto ze mną nigdy nie wychodzi bo się go boje, dwa razy próbował mnie capnąć) :( A Havana na spacerach jest cudowna ,ładnie się bawi chce się głaskać i w ogóle jest kontaktowa.mama nadzieję że szybko te mrozy zejdą i Havana w końcu pojedzie do fryzjera.... Quote
Bjuta Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Mysiu, a czy on miałby szansę dołączyć do psów biurowych... ? :roll: Quote
Recommended Posts