Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Artemida napisał(a):
dziś z nim byłam i bez problemu daje sobie dotykać łapkę :) ok to jak będę następnym razem to zmierzę , chyba że ktoś mnie wyprzedzi :)

no to super :) kochany psiak!

Posted

Nie bez tego jednego psa takiego Raut czy Ruto czy jakoś tak bo on mnie atakuje zawsze jak wchodzę do boksu.dlatego wykorzystuje fakt że on nie umiem sam otworzyć kalpy i zostaje z przodu a Reiko Havana i Brutus wchodzą do budynku i ich zabieram :D Havana we wtorek najprawdopodobniej jedzie do psiego salonu piękności:D Reiko dziś do boksu nie chciał wejść cwaniaczek :D

Posted

No Ruto się boi zapinania. Potem generalnie jest OK (chyba że się go chce dotknąć). A ładny skubaniec jest! Tylko ciutkę nieprzewidywalny.
Ale jestem ciekawa jak Hawana będzie wyglądać po fryzjerze!!!

Posted

Ja właśnie też umieram z ciekawości ;) Pewnie Reiko się zakocha :D Kurde ona jest świetna zachowuje się jak młody pies ,ładnie chodzi na smyczy ,cały czas mnie dziś zapraszała do zabawy taka wesoła była :)

Posted

No powinien powinien....W ogóle widziałam jak się dzisiaj kłóciła z Ruto...chyba za sobą nie przepadają ;/ Może by Havane podpiąć pod wątek Reiko?i też dodawać tutaj jej zdj ? co wy na to?

Posted

w sumie są razem z reiko w boksie a przy okazji hawany która jest zdrowa może i nasz reikuś będzie częściej obserwowany i szanse na domek dla niego się zwiększą!!

Posted

Myślę, że całą czwórkę można tu pokazywać - w końcu - chcąc nie chcąc, mają wspólne życie! Brutus też jest słodki (i reklamacja - to co mnie najbardziej zawsze wkurza).

Posted (edited)

a tak zapomniałam o Brutusku<3 niestety o Ruto nic nie mogę powiedzieć, poza tym że kłapie na mnie zębami :DA to trzeba będzie jakoś zmienić nazwę wątku:D
Śliczna nowa nazwa <3

Edited by Artemida
Posted

Zmieniłam, ale chciałabym jednak, żeby Reiko był głównym bohaterem - bo może jednak będziemy zbierać dla niego na hotelik. On się nie nadaje do schroniska... A na pewno pięknie by się w hoteliku otworzył!

Posted

No oczywiście!! też uważam że Reiko powinien być w hoteliku....A Reiko będzie głównym bohaterem bo to w końcu jego wątek ,tylko do niego zostali podpięci jego koledzy z boksu :)