Artemida Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 dziś z nim byłam i bez problemu daje sobie dotykać łapkę :) ok to jak będę następnym razem to zmierzę , chyba że ktoś mnie wyprzedzi :) Quote
Beatkaa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Artemida napisał(a):dziś z nim byłam i bez problemu daje sobie dotykać łapkę :) ok to jak będę następnym razem to zmierzę , chyba że ktoś mnie wyprzedzi :) no to super :) kochany psiak! Quote
tymuś Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 biedok gdyby nie ta łapa pewnie by już dawno na dywaniku leżał.........a tak lipa........... Quote
Artemida Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nie bez tego jednego psa takiego Raut czy Ruto czy jakoś tak bo on mnie atakuje zawsze jak wchodzę do boksu.dlatego wykorzystuje fakt że on nie umiem sam otworzyć kalpy i zostaje z przodu a Reiko Havana i Brutus wchodzą do budynku i ich zabieram :D Havana we wtorek najprawdopodobniej jedzie do psiego salonu piękności:D Reiko dziś do boksu nie chciał wejść cwaniaczek :D Quote
Bjuta Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 No Ruto się boi zapinania. Potem generalnie jest OK (chyba że się go chce dotknąć). A ładny skubaniec jest! Tylko ciutkę nieprzewidywalny. Ale jestem ciekawa jak Hawana będzie wyglądać po fryzjerze!!! Quote
Artemida Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ja właśnie też umieram z ciekawości ;) Pewnie Reiko się zakocha :D Kurde ona jest świetna zachowuje się jak młody pies ,ładnie chodzi na smyczy ,cały czas mnie dziś zapraszała do zabawy taka wesoła była :) Quote
Bjuta Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Bardzo się zrobiła kontaktowa! Na początku nie patrzyła w ogóle w oczy. Quote
Beatkaa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Z Havany to piękna sunia !!! Kocham taką urodę :loveu::loveu: A Reikuś nasz przyjstojniak też powinien już do domku iść... Quote
Artemida Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 No powinien powinien....W ogóle widziałam jak się dzisiaj kłóciła z Ruto...chyba za sobą nie przepadają ;/ Może by Havane podpiąć pod wątek Reiko?i też dodawać tutaj jej zdj ? co wy na to? Quote
tymuś Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 w sumie są razem z reiko w boksie a przy okazji hawany która jest zdrowa może i nasz reikuś będzie częściej obserwowany i szanse na domek dla niego się zwiększą!! Quote
Artemida Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 no właśnie tym bardziej że to są psy które są bardzo adopcyjne, a myślę że osobnego wątku nie trzeba jej zakładać może mieć z przystojniakiem z boksu :D Quote
Bjuta Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Myślę, że całą czwórkę można tu pokazywać - w końcu - chcąc nie chcąc, mają wspólne życie! Brutus też jest słodki (i reklamacja - to co mnie najbardziej zawsze wkurza). Quote
Artemida Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) a tak zapomniałam o Brutusku<3 niestety o Ruto nic nie mogę powiedzieć, poza tym że kłapie na mnie zębami :DA to trzeba będzie jakoś zmienić nazwę wątku:D Śliczna nowa nazwa <3 Edited January 27, 2012 by Artemida Quote
Bjuta Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Zmieniłam, ale chciałabym jednak, żeby Reiko był głównym bohaterem - bo może jednak będziemy zbierać dla niego na hotelik. On się nie nadaje do schroniska... A na pewno pięknie by się w hoteliku otworzył! Quote
Artemida Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 No oczywiście!! też uważam że Reiko powinien być w hoteliku....A Reiko będzie głównym bohaterem bo to w końcu jego wątek ,tylko do niego zostali podpięci jego koledzy z boksu :) Quote
asikowska Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 nie wiem czy kulawy to dobre słowo,tak mi się smutno kojarzy a Reiko to radosny psiak, może lepiej kulejący:> Quote
tymuś Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 może w ogóle pominąć "kulawy" żeby nie zniechęcać na wstępie:roll: Quote
Bjuta Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Dobrze, niech zostanie Wspaniały - bo przecież jest wspaniały. Quote
Mysia_ Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 oooo... widzę, że wątek zrobił się zbiorowy ;) Quote
Naklejka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 I przez mrozy Havana do psiego fryzjera nie dotarła... :( Quote
Bjuta Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 No bo faktycznie, okropeczne są te mrozy!! Quote
Bjuta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Mój TZ nie chce mnie zawieźć do psitula... Mówi, że za zimno. Co za facet... Przecież on by tylko w aucie siedział... Quote
Recommended Posts