Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moni12']Danavas skrzynka pełna.Z modami tak jest , ze nieraz za szybko reagują a nieraz tak zupełnie wolniej.;)[/QUOTE]
kurde....zdecydowanie za małe te skrzynki.....

Posted

byliśmy na wizycie..Bobi wymacany;)...wszystko ładnie wygląda...odruchy ma zdrowe....dostaliśmy tableteczki na regenerację naszego chłopczyka...ArthroFos...ma brać 2 tygodnie i zobaczymy jakie efekty...

Posted

[quote name='moni12']To dobrze , ze u Bobinka dobre wiadomości. Jutro poleci na ślicznosci stała za dwa miesiące .[/QUOTE]
dziękujemy:) martwi mnie jednak to że mimo iz kropelki zalecone przez dr Garncarza już się skończyły i Bobi przyjął całą zalecaną dawkę to nadal mu cieknie z tych oczków...znacie w pobliżu Częstochowy jakiegoś psiego okulistę??? mama zauważyła zależność...jak jest słonecznie to mu bardziej cieknie...jak ponuro i deszczowo to prawie wcale...ale nie wydaje mi się aby była to reakcja na słońce a może alergia bo jak jest brzydka pogoda to moje lenie mimo otwartych cały dzień drzwi do ogrodu kiszą tyłki w chałupie......

Posted

Danavas moze to byc alergia bo wiadomo jak slonce to wszystko pyli jak deszcz to mniej. Ja polecam ci kupic zwykle sztuczne lzy w aptece i wpuszczac w miarę potrzeb, moze byc Lacrimal albo visine albo jeszcze cos innego

Posted

a Bobinek jeszcze ostro na chodzie...on wcale spać nie ma zamiaru....a w ogóle to muszą ciotki wiedzieć, że Bobinek z Kubusiem to się już baaardzo lubią i wczoraj spali przytuleni:) już nie ma separacji na noc, nawet zdaża im się podgryzać w zabawie:)

Posted

odwiedzam i przy okazji zapraszam cioteczki z okolic na:

[CENTER][COLOR=#000000][B]SERDECZNIE ZAPRASZAMY [COLOR=#ff0000]NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA[/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B]PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU[/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#ff0000]W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011[/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B]na którym znajdą się:[/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#ff0000]-materiały promocyjne Stowarzyszenia[/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#ff0000][B]-Kącik adopcyjny [/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#ff0000][B]- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.[/B][/COLOR][/CENTER]