Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Już sie łobraziłam przeca. Ale co... od początku był rozupszczany :D Lizka też jest rozpuszczona, jedynie brodate trzymam krótko :)

A co to za dyskryminacje :)?

Posted

zerduszko napisał(a):
Już sie łobraziłam przeca. Ale co... od początku był rozupszczany :D Lizka też jest rozpuszczona, jedynie brodate trzymam krótko :)

taaa... jakbym nie czytała tego co wcześniej pisałaś o Sadie to bym może łuwiezyła :eviltong:
i mi nie mów, że ona nie brodata boś ją jako sznupe brała :eviltong:

Posted

WATACHA napisał(a):
A co to za dyskryminacje :)?

Nie dyskryminacja, tylko brodate jak im pozwolić to wchodzą na głowę, więc trzymam krótko z dala od głowy ;)
jambi napisał(a):
taaa... jakbym nie czytała tego co wcześniej pisałaś o Sadie to bym może łuwiezyła :eviltong:
i mi nie mów, że ona nie brodata boś ją jako sznupe brała :eviltong:

No Sadie jest brodata, głównie duchem :lol: Ale ja ją krótko trzymam :) No kiedyś, bo teraz już jest grzeczniejsza i jej poluzowałam śrubkę, ale tylko jak jest ze mną :D A co takiego pisałam? ;)

Posted

wydaje mi się że Teo już się zadomowił :) bo trochę sobie pozwala ;) ale i tak jest bardzo grzecznym pieskiem ale hmmm sikanie nocne w domu :( , wydaje mi się że zbyt wcześnie wyprowadzam go wieczorem bo około 22 , cały dzień siedzi z nami na podwórku więc nie ma problemu , rano o 6 wychodzę z nim na spacer do sklepu po świeży chlebek, mąż mówi że przebudził się około 2 a pies wracał do łóżka więc na pewno robił siku Może rankiem nie będzie miała sensu aż tak wczesne wyproadzanie jeśli wieczorem pójdzie może ok 24 ?

2 sprawa- przymykanie powiek - i w domu i na dworze mruży oczy , jakby raziło go słonko, nie leci ropa , rano trochę "Spiochów" , widzi normalnie, nie wiem czy mam się martwić - wet powiedział że mam to olać :( ale jakoś nie mam do niego zaufania :( bo ogólnie nas tak olał :(

3 sprawa karma Royal canin jest odpwiedna dla Teo, on nie je takich karm, sąsiad właściciel labradorka przyniósł mu skosztować i smakowało. Jest to dobra karma?

pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi :)

pobudka syna :)

Nasz Teo to istny diabeł , chyba tym ciągłym szczekaniem to zamęczył by się na śmierć a przy okazji mnie ;) nie jestem chyba na taki wypad gotowa. Tak z innej beczki to co zrobić jeśli psiak na każdą osobą na ulicy na spacerze reaguje szczekaniem już nie mówię o innych psach :( W domu milusi a na ulicy wstępuje w niego diabeł :) sąsiedzi się śmieją że powinnam nosić książeczkę gdzie ma wbitą szczepionkę przeciw wściekliźnie :)

Niezły aparacik :)

Posted

[quote name='zerduszko']Przejadę się tam i mu zleję dupę.
:lol: :lol: :lol:

----------------------
BTW
W schronie, w boksie z Kodim jest fajny czarnuch.
Podobny do twojej Lizki ;)
Zdjęcia tylko 2 i byle jakie. Jak będę następnym razem to może uda się zrobić lepsiejsze:

Posted

Napisałam do Pani maila. Może uda mi się umówić na spotkanie. Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie. A gdzie przeczytałaś o szczekaniu?

Ten czarnuch fajny, ale łebol ma jamniczy - długasek jest? Sunia?

Posted

zerduszko napisał(a):
Napisałam do Pani maila. Może uda mi się umówić na spotkanie. Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie. A gdzie przeczytałaś o szczekaniu?

Ten czarnuch fajny, ale łebol ma jamniczy - długasek jest? Sunia?

Wygląda jak mini labek. nie jest długi ;)

Pani Kasia pisze na forum schroniskowym ;)

Posted

Melduję, że Teo zaniemógł. Pani udała się do innej przychodni i przy okazji zostały obejrzane oczy. Bardzo go karczycho boli, aż udziabał wetkę :mad: co Pani Kasia przemilczała. Następna jak Swissowa, złego słowa na dziada nie powie :lol: Czy ja muszę mieć same takie łobuzy:angryy: