jambi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Saththa napisał(a):Ooooo :) Wieści z domku :) wieści jak wieści ale ta fota! :loveu: Quote
Saththa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 jambi napisał(a):wieści jak wieści ale ta fota! :loveu: No tk nie wczytała mi się fota :roll: Quote
zerduszko Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Już sie łobraziłam przeca. Ale co... od początku był rozupszczany :D Lizka też jest rozpuszczona, jedynie brodate trzymam krótko :) Quote
WATACHA Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 zerduszko napisał(a):Już sie łobraziłam przeca. Ale co... od początku był rozupszczany :D Lizka też jest rozpuszczona, jedynie brodate trzymam krótko :) A co to za dyskryminacje :)? Quote
jambi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 zerduszko napisał(a):Już sie łobraziłam przeca. Ale co... od początku był rozupszczany :D Lizka też jest rozpuszczona, jedynie brodate trzymam krótko :) taaa... jakbym nie czytała tego co wcześniej pisałaś o Sadie to bym może łuwiezyła :eviltong: i mi nie mów, że ona nie brodata boś ją jako sznupe brała :eviltong: Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 WATACHA napisał(a):A co to za dyskryminacje :)? Nie dyskryminacja, tylko brodate jak im pozwolić to wchodzą na głowę, więc trzymam krótko z dala od głowy ;) jambi napisał(a):taaa... jakbym nie czytała tego co wcześniej pisałaś o Sadie to bym może łuwiezyła :eviltong: i mi nie mów, że ona nie brodata boś ją jako sznupe brała :eviltong: No Sadie jest brodata, głównie duchem :lol: Ale ja ją krótko trzymam :) No kiedyś, bo teraz już jest grzeczniejsza i jej poluzowałam śrubkę, ale tylko jak jest ze mną :D A co takiego pisałam? ;) Quote
zerduszko Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Pani mi pisała, że Teo mruży tez oczy w domu. Wiecie może do czego to może być? Quote
malawaszka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ale w jakich sytuacjach? może wpadało światło przez okno :lol: Quote
zerduszko Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Podobno stale ma zmrużone. Ale to dobrze, że zwracają na niego uwagę, pilną ;) Quote
malawaszka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 oo to dziwne kurcze - nie wiem co może być, ale może ma zapalenie spojówek? wtedy światło boli Quote
zerduszko Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Ale zapalenie spojówek daje jeszcze jakieś objawy pewnie. Supeł miał światłowstręt, ale tylko jak mocno świeciło. A on przecież miał masakrę w tych oczach. Quote
wilczy zew Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 może się czegoś obawia? może okazuje uległość;tak na odległość to można gdybać Quote
Agucha Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 wydaje mi się że Teo już się zadomowił :) bo trochę sobie pozwala ;) ale i tak jest bardzo grzecznym pieskiem ale hmmm sikanie nocne w domu :( , wydaje mi się że zbyt wcześnie wyprowadzam go wieczorem bo około 22 , cały dzień siedzi z nami na podwórku więc nie ma problemu , rano o 6 wychodzę z nim na spacer do sklepu po świeży chlebek, mąż mówi że przebudził się około 2 a pies wracał do łóżka więc na pewno robił siku Może rankiem nie będzie miała sensu aż tak wczesne wyproadzanie jeśli wieczorem pójdzie może ok 24 ? 2 sprawa- przymykanie powiek - i w domu i na dworze mruży oczy , jakby raziło go słonko, nie leci ropa , rano trochę "Spiochów" , widzi normalnie, nie wiem czy mam się martwić - wet powiedział że mam to olać :( ale jakoś nie mam do niego zaufania :( bo ogólnie nas tak olał :( 3 sprawa karma Royal canin jest odpwiedna dla Teo, on nie je takich karm, sąsiad właściciel labradorka przyniósł mu skosztować i smakowało. Jest to dobra karma? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi :) pobudka syna :) Nasz Teo to istny diabeł , chyba tym ciągłym szczekaniem to zamęczył by się na śmierć a przy okazji mnie ;) nie jestem chyba na taki wypad gotowa. Tak z innej beczki to co zrobić jeśli psiak na każdą osobą na ulicy na spacerze reaguje szczekaniem już nie mówię o innych psach :( W domu milusi a na ulicy wstępuje w niego diabeł :) sąsiedzi się śmieją że powinnam nosić książeczkę gdzie ma wbitą szczepionkę przeciw wściekliźnie :) Niezły aparacik :) Quote
Agucha Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='zerduszko']Przejadę się tam i mu zleję dupę. :lol: :lol: :lol: ---------------------- BTW W schronie, w boksie z Kodim jest fajny czarnuch. Podobny do twojej Lizki ;) Zdjęcia tylko 2 i byle jakie. Jak będę następnym razem to może uda się zrobić lepsiejsze: Quote
zerduszko Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Napisałam do Pani maila. Może uda mi się umówić na spotkanie. Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie. A gdzie przeczytałaś o szczekaniu? Ten czarnuch fajny, ale łebol ma jamniczy - długasek jest? Sunia? Quote
Agucha Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 zerduszko napisał(a):Napisałam do Pani maila. Może uda mi się umówić na spotkanie. Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie. A gdzie przeczytałaś o szczekaniu? Ten czarnuch fajny, ale łebol ma jamniczy - długasek jest? Sunia? Wygląda jak mini labek. nie jest długi ;) Pani Kasia pisze na forum schroniskowym ;) Quote
zerduszko Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Ale to o oszczekiwaniu też? Bo ślepa jestem? Quote
Agucha Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 zerduszko napisał(a):Ale to o oszczekiwaniu też? Bo ślepa jestem? Jest, ale w innym temacie ;) Quote
zerduszko Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Aaaaaaa :) U mnie nie arł pyska na ludzi, czasem jakiś chłop mu się nie spodobał, ale psy kochał wszystkie. Quote
zerduszko Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Melduję, że Teo zaniemógł. Pani udała się do innej przychodni i przy okazji zostały obejrzane oczy. Bardzo go karczycho boli, aż udziabał wetkę :mad: co Pani Kasia przemilczała. Następna jak Swissowa, złego słowa na dziada nie powie :lol: Czy ja muszę mieć same takie łobuzy:angryy: Quote
wilczy zew Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 jak go bolało a wetka nieostrożna to co chcesz,też byś udziabała;ważne,że Pańcia się nie skarży Quote
Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 A Swiss tez dziabnął? Sie pogubiłam troszku :oops: I co Teo jest? skąd ten ból karku? I co z oczami? Quote
Recommended Posts