Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiek., mi też chodzi o dobro psiaków (pfff, "też";patrząc na twoje działania mocno wątpię, że właśnie o to ci chodzi), przede wszystkim. I właśnie dla dobra moich podopiecznych nie chcę, by były kojarzone z twoją osobą. I nie chcę też awantur i manipulacji na ich wątkach, a to twoja specjalność.

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I tak nikt ich nie dostanie do szesnastej, bo osoba, która ma kontakt z tą od zdjęć będzie dopiero wieczorem w domu, a z komórki nie korzysta. Poza tym ogłaszanie suki w tej chwili byłoby ryzykowne, bo tak naprawdę nic nie wiemy o jej charakterze - czy niszczy w domu, czy umie zostawać sama, czy zachowuje czystość (tam wszystkie psy załatwiają się w domu). Tyle tylko, że jest żywiołowa. Poza tym z kwestii finansowych nie jest ani zaszczepiona, ani nawet odrobaczona.

Posted

Ale może chociaż jakiś DT by się pojawił na horyzoncie, a ludzie to wzrokowcy - nie zawsze "patrzą sercem" :( W każdym razie moja propozycja jest nadal aktualna!

Posted

[quote name='koosiek']Kasiek., mi też chodzi o dobro psiaków (pfff, "też";patrząc na twoje działania mocno wątpię, że właśnie o to ci chodzi), przede wszystkim. I właśnie dla dobra moich podopiecznych nie chcę, by były kojarzone z twoją osobą. I nie chcę też awantur i manipulacji na ich wątkach, a to twoja specjalność.[/QUOTE]
Mogłabyś rozszerzyc swoją wypowiedź tak ,żeby dla wszystkich była jasna...?,bo inaczej zastanowię sie co z tym zrobic,ja powiedziałam ,,ze suńkę ogłoszę na forach pomocy dla bokserów ,jak już mówiłam tam nie ma takiego znaczenia charakter,,i finanse i inne. Tak jak mówiłam twoje chcenia nie są dla mnie ważne,ja tez tego nie chcę,ale kto zaczyna....

Posted

Nutusia, nadal nic? Podałam Twój mail i mail Jetrel... Ja nic nie mam na poczcie :(
Jeżeli nie, to i tak planuję pojechać tam jutro albo pojutrze, zrobię zdjęcia. Tylko wszystko niestety strasznie się przeciąga :(

Posted

Dostałam zdjęcia, tylko... nie umiem ich wstawić, bo coś się w fotosiku zmieniło. A ja w poprzednim stuleciu urodzona!!!! Co się czegoś nauczę, to mi zmienią :( Podaj adres kogokolwiek innego, prześlę natychmiast!

Posted

Faktycznie, boksera w niej nie ma... Taki mocno skundlony ast. Bardzo, bardzo skundlony. Ale ładna jest :)

Sunia ma miejsce u Sylwiaso. Potrzebny transport do Łowicza, a przede wszystkim deklaracje, bo ja nie jestem w stanie wziąć na swoje utrzymanie kolejnego psa :(

Posted

Jadę do Łodzi w sobotę, 28 maja (przez Łowicz) - mogę zabrać gnojka :) Tylko musiałabym ją odebrać w Wwie w piątek, 27-go, bo mieszkam pod Warszawą, wyjeżdżam w sobotę bardzo rano i nie jadę przez Wwę. Transport oczywiście bezpłatny. Inaczej pomóc niestety nie dam rady :(

Posted

Do mnie... Tylko nie wiem, czy ona się w tej chwili nadaje do ogłaszania, nie jestem w stanie o niej powiedzieć nic poza tym, że żywiołowa i niewychowana :(