Metheora Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Jeszcze nie mam odpowiedzi z pracy...nie wiem czy urlop wypali ale jeśli tak będę z dwoma psami, mam jeszcze trochę czasu na zapisy w poniedziałek będę wszystko wiedzieć... Owczarek'ab moja Alice już brała udział w MP tylko ona w deszczu się niestety nie pokarze...więc nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelg Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 My tez bedziemy, ale tylko w niedziele ;) przyjade z ekipa [URL="http://PIES.TV"][B]PIES.TV[/B][/URL]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Czy obsada sędziowska na stronie Zkwp Warszawa jest aktualizowana? Bo rozbieżności widzę na liście podanej tu i na stronie oddziałowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metheora Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 też mi się wydaje ze na stronie Oddziału zaktualizowano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narisowa Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 [quote name='mare']Czy obsada sędziowska na stronie Zkwp Warszawa jest aktualizowana? Bo rozbieżności widzę na liście podanej tu i na stronie oddziałowej.[/QUOTE] na stronie jest aktualna obsada nas dopisali ;) także jedziemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxowa Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 My pewnie się pojawimy, o ile transport znajdziemy. Na razie czysto teoretycznie, może ktoś jedzie z podkarpacia i miałby miejsce dla osóbki z grzywaczem w transporterze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owczarek'ab Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 [quote name='Metheora'] Owczarek'ab moja Alice już brała udział w MP tylko ona w deszczu się niestety nie pokarze...więc nie wiem[/QUOTE] Mam nadzieję, że padać nie będzie. W takim razie zapiszę się na nią, dobrze ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IwonCairn Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Witam, Mam wolne miejsce w samochodzie dla 1 osoby z 1 lub 2 psami na wyjazd z Lublina na CACIB Warszawa 17.07.2011 - niedziela (oceniane grupy : 1,3,8,9). Osobę zainteresowaną mogę zabrać z Lublina / okolic lub gdzieś na trasie przejazdu - do uzgodnienia. tel.665 226 221 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnethka Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 napisalam maila ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 My juz zgłoszeni:) I jak dobrze pójdzie - to może nawet Grupę hodowlana stworzymy...:) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnethka Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 [quote name='Asiaczek']My juz zgłoszeni:) I jak dobrze pójdzie - to może nawet Grupę hodowlana stworzymy...:) pzdr.[/QUOTE] szalejesz ;) hihi... u mnie dalej znak zapytania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Mnie łatwiej (w tym przypadku), bo wystawa na miejscu... Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnethka Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 ja w ten weekend mam wystawę na miejscu :D zobaczymy, czy uda się z Wawą? chciałabym z Dziunią w mlodzieży troszkę pojeździć, a nóż się jej coś sfarci hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesper Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 [QUOTE=owczarek'ab;17010738]Znajdzie się ktoś, kto użyczy mi psa na MP lub tylko dane, żebym się zapisała? Nie muszę z nim iść.[/QUOTE] Hmmm... Ja psa bym mogła użyczyć- chihuahua krótkowłosa- ale jest problem, bo pies nieobyty z ringiem, do tego płochliwa- bardziej bym zaszkodziła:shake: Drugi to staffik na współwłasności- też debiutant, a do tego opiekunka go nic nie nauczyła. Jedyna suczka chihuahua którą bym Ci mogła polecić zostaje w domu bo jest w ciąży... A co do danych- nie bardzo zrozumiałam- wpisałabyś innego psa, a szła z innym? Można tak robić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesper Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 [quote name='pawelg']My tez bedziemy, ale tylko w niedziele ;) przyjade z ekipa [URL="http://PIES.TV"][B]PIES.TV[/B][/URL].[/QUOTE] Zapraszam na ring staffików i chihuahua:cool3:- obie rasy idą w niedzielę:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florka_xyz Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 My też się wybieramy ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owczarek'ab Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 [quote name='arielka186'] A co do danych- nie bardzo zrozumiałam- wpisałabyś innego psa, a szła z innym? Można tak robić?[/QUOTE] Tak, ale wtedy trzeba przed rozpoczęciem eliminacji zmienić w karcie oceny na innego ;) Dzięki za dobre chęci, ale ja sama jestem początkująca i nie wiem czy bym sobie poradziła z płochliwym czy debiutującym (stres dla psa) zwierzakiem ;) Choć szkoda z jednej strony, bo staffiki darzę największą sympatią wśród bulli :loveu: [b]pawelg[/b] Zapraszamy na młodego prezentera. W Łodzi spisaliście się świetnie, zdjęcia były naprawdę bardzo ładne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxowa Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 owczarek'ab mój Audik pójdzie z każdym także jeżeli tylko będzie mu pogoda pasowała i będzie miał ochotę to będzie Twój ;) Ja będę przypominać się z transportem... Tak, będę nudzić :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niukunia Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 a czy ktos bedzie jechal z Kalisza albo przez Kalisz? szukam tansportu na niedziele z małym grzywkiem :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owczarek'ab Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 [quote name='Foxowa']owczarek'ab mój Audik pójdzie z każdym także jeżeli tylko będzie mu pogoda pasowała i będzie miał ochotę to będzie Twój ;)[/QUOTE] Oo, super . Dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lantash Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 My juz zgłoszeni, choć nie spodziewam sie wiele po tej sędzinie. Jesli kto szuka psa na MP to zapraszam na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metheora Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 jest urlop :p teraz jeszcze przydałby się transport... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z_pastorowej_sfory Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 wczoraj w drodze na wystawe do raciborza rozwalilem samochod... czy jest ktos kto jedzie z wrocka, olesnicy, olawy, opola na warszawska wystawe w sobote? chetnie dorzucilbym sie do paliwa i zabral z dwiema sukami :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metheora Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 a może ktoś będzie jechał z Radomia w niedzielę??? nadal nie mam transportu do Wawy...jedna osoba i dwa małe psiaki...gg 3112209 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banshee. Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Ja będę z Radomia jechac, ale wyjeżdżam w sobotę i nocuję na niedzielę, więc nie za bardzo. ;/ A nawet jakbyś chciała się wcześniej zabrac, to niestety nie wiem czy rodzice by się na pasażera zgodzili. :roll: Chociaż my się już znamy. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts