bogi Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 [quote name='AsinkaC']Witam wszystkich serdecznie, gdyż nowicjusz ze mnie zupełny :) Czy ma ktoś zdjęcia chińskich grzywek z warszawy?[/QUOTE] Na e-psach dość prężnie działają - tam możesz pooglądać zdjęcia i sprawdzić wyniki....:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='AgnieszkaB']Mogłaś przyjść do nas. Wtedy obejrzałabyś ją z bliska :)[/QUOTE] Wiesz, trochę latałam od ringu do ringu a i tak nie wszystkie zaplanowane rasy zdązyłam obfocić. Trudno. Opóźnienia były prawie na wszystkich ringach... [quote name='Angi']Gratuluję tak pięknego wieku psiaka ! Poszperaj w necie , na pewno zajdziesz :D . BISa zgarnął husky , który miał BOBa na światowej czy się myle ? :D[/QUOTE] Tak, tak. [quote name='anetta']Tusek, ja również gratuluję. Psiaka widziałam na ringu głównym, świetnie się trzyma jak na 19 latka! Brawo. Cóż to za psiak?[url]http://img849.imageshack.us/img849/3812/img9517v.jpg[/url][/QUOTE] To Canaan dog (V gr.) Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metheora Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 a czy ktoś ma zdjęcia Manchesterów z ringu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Konkurs Młodego Prezentera [URL]http://psia.tv/galeria-93-cacib-warszawa-16-17-07-2011.html[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='kingula']Konkurs Młodego Prezentera [URL]http://psia.tv/galeria-93-cacib-warszawa-16-17-07-2011.html[/URL][/QUOTE] Super zdjęcia, można sobie użyczyć, oczywiście podpisane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Super zdjęcia, można sobie użyczyć, oczywiście podpisane?[/QUOTE] oczywiście :) z jakim psiakiem startowałaś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neris Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='anetta']Tusek, ja również gratuluję. Psiaka widziałam na ringu głównym, świetnie się trzyma jak na 19 latka! Brawo. Cóż to za psiak?[url]http://img849.imageshack.us/img849/3812/img9517v.jpg[/url][/QUOTE] To Canaan Dog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chein Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='kingula']oczywiście :) z jakim psiakiem startowałaś?[/QUOTE] Zuza startowała z kerry blue terierem ;) Można spodziewać się jeszcze zdjęć z grupy młodszej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='kingula']oczywiście :) z jakim psiakiem startowałaś?[/QUOTE] Tak jak napisała Chien byłam z Kerry blue tym samym co zgarnął bisa weteranów, CAMRY Z Płockiego Wzgórza ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilix4 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 TOCZKA Morelowa Radość lok1 doskonałą Zw.Mł,Naj.Jun w Rasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='Chein']Zuza startowała z kerry blue terierem ;) Można spodziewać się jeszcze zdjęć z grupy młodszej?[/QUOTE] Chein a z jakim psem? Poszperam, może coś znajdę. Zuza, bardzo ładnie się prezentowaliście :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacote Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 A ja pozwolę sobie ponowić prośbę ;) Szukam zdjęć z MP, eliminacje, grupa młodsza. Byłam z pudlem dużym białym. Ktoś coś ma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='Dacote']A ja pozwolę sobie ponowić prośbę ;) Szukam zdjęć z MP, eliminacje, grupa młodsza. Byłam z pudlem dużym białym. Ktoś coś ma?[/QUOTE] chyba jesteś główną bohaterką tzn. pudel naszej migawki :) ale z przygotowań, nie z ringu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 [quote name='kingula']Zuza, bardzo ładnie się prezentowaliście :)[/QUOTE] Dzięki Niunio to mój ulubiony psiak na MP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacote Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Kingula, a podałabyś mi link? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Wieczorem film będzie już na stronie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacote Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Super, to będę czekać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelg Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Pierwszy filmik juz jest ;) oto on: [URL]http://pies.tv/index/movie/id/130/oceny-sedziow-cz-1.html[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolor Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ja również poszukuje zdjęć z MP:) Gr.młodsza eliminacje w niedziele z pudlem duzym, ale czarnym:)a w sobote z seterem irlandzkim:) Bylabym bardzo wdzięczna:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingula Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Psia.tv zaprasza na film ;) [URL="http://psia.tv/pokaz-377-psie-pi%C4%99kno%C5%9Bci-w-warszawie---migawka-z-wystawy.html"]http://psia.tv/pokaz-377-psie-pi%C4%99kno%C5%9Bci-w-warszawie---migawka-z-wystawy.html[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsinkaC Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 [quote name='bogi']Na e-psach dość prężnie działają - tam możesz pooglądać zdjęcia i sprawdzić wyniki....:)[/QUOTE] Dzięki, ale nic a nic nie mogę znaleźć - w dziale wystawy ostatnie posty z 2010, a na grzywaczach nic a nic o wystawach :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estowa Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Chien była bodajże w jeden dzień z czarno-białym terrierem tybetańskim, a w drugi z lhasa apso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iza. Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 [quote name='AsinkaC']Dzięki, ale nic a nic nie mogę znaleźć - w dziale wystawy ostatnie posty z 2010, a na grzywaczach nic a nic o wystawach :([/QUOTE] słabo szukasz ;) wejdź na forum www. e - psy . pl i w dział grzywaczy, oczywiście bez spacji ;) A swoją droga jakiego masz grzywka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chein Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 [B]Estowa[/B], prawie ;) [B]Kingula[/B], na eliminacjach byłam z lhasa apso, na finałach z czarbo-białym terierem tybetańskim. Grupa młodsza, nr 9, lokata IV ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsinkaC Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 [quote name='Iza.']słabo szukasz ;) wejdź na forum www. e - psy . pl i w dział grzywaczy, oczywiście bez spacji ;) A swoją droga jakiego masz grzywka ?[/QUOTE] O matko jaki ze mnie lewus - wszystko już wyczytałam dopiero teraz zauważyłam tą pierwszą pozycję - jak byk napisane ... WYSTAWY :) :) :) :) Dzięki ;) Mam dziewczynkę, 11 m-czną, naguskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts