zasadzkas Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 enia napisał(a):Gdyby tam bylo ciut inaczej ja obawiam sie , że ja Krecik zmoknie to nikt mu tego nie zdejmie i nie wysuszy niestety. Pilnie szukamy tymczasu dla mikruska bo musimy go wyleczyć żeby ulżyć w cierpieniu, skórka go bardzo boli........on cierpi .:-( Na 99%, w żadnym schronisku raczej nie mają tylu ludzi, by doglądali psom kubraczki i je suczyli, zdjemowali i zakładali. Quote
gamoń Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Enia napisz jak miewał sie wczoraj Krecik? Czy miejsce w lecznicy z pobytem na kilka dni wchodzi w grę????? Quote
enia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wczoraj Krecik wyglądal marnie, zziebniety i trzęsący sie, nie wiem kto go teraz zabierze bo sytuacja mocno napieta w schronie.........:shake: nie wyobrażam sobie zeby po kilku dniach w klinice mial wrócic do schronu.:-( Quote
ania14p Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Eniu, może spróbować z hotelikiem, wiem , że u Grażynki za drogo, ale jeśli poszukać, to może coś taniej się trafi, tylko problem, czy ten śmisznotek ma szansę na adopcję, naprawdę teraz trudno, nawet z tymczasówką :shake: . Quote
gamoń Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Po Krecika jak tylko sie znajdzie tymczas ,bądź pobyt w hoteliku , badź klinice pojade osobiscie ja z Aga . Tylko niestety musicie zorganizowac podwózke. Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ja nie podejmę sama decyzji o hoteliku ani płatnym tymczasie, nie oszukujmy sie to starszy psiak i domku bedzie szukał bardzo długo...... Quote
zasadzkas Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A jak on się dogaduje z innymi psami? Czy boi się dużych? Ile może mieć lat? Myślę nad tą popierdółką, ale nie chcę mojej suni zarazić. Czy mógłby zostawać w domu sam? Może jakiś płatny tymczas. Są jakieś znaki czy jest mieszkaniowy, czy ogródkowy? Wiem, że możecie nie znać odpowiedzi ale może... Quote
gamoń Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 On jest taki słodki .Ten pysio tak niesmiało wychyla sie z budki. Kto go pokocha ? Podnosze aniołka Quote
gamoń Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Super imie wybrałyscie dla Krecika .Jak patrze na to zdjecie jak wychyla nosek z nowej budki to wlaśnie tak bym go nazwała.:lol: Krecik domku nawet tymczasowego nalezy szukac na górze. Quote
enia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No ja nie wiem, ale kierowniczka woła na niego Czarek , ja mu dałam Dej , Olga mówi Kret.:lol: Ważne , że reaguje na wszystkie, chce być głaskany i siedzieć w ciepłym domku, należy mu sie po tylu latach życia.Tuli sie do dłoni w sobotę go głasiałam ,choć było mu bardzo zimno i chował sie do budki. Kto da domek Czarnulkowi? nawet tymczasowy? wiecie jak on w oczy patrzy ufnie?:-( Quote
gamoń Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobranoc Kreciku.;) Wyśnij super domek dla siebie. Czekam z nadzieją aby Twój sen sie spełnił:lol: Quote
zasadzkas Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobranoc, dobranoc. Może nam się wyśni jakiś sposób. Quote
Olga132 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dobra żarty sie skończyły. Kto przyjmie Krecika na tymczas? Pokryjemy jego leczenie oraz zobowiązuję się do pomocy w jego utrzymaniu (karma + szczepienia). I nie pchać się......... Quote
beka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Oj cieżko z tymczasami.. Ale nie tracimy nadziej. krecik do góry. Quote
Olga132 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jeśli kiedyś duma nadmierna z człowieczeństwa w tobie zagości, pójdź do schroniska nie chcianych uczuć, przechowalni niepotrzebnych miłości. Quote
gamoń Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Kochane ,delikatne cudo -prosi o szansę. Quote
Luna007 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Hej ja moge spróbowac płatny tymczas znalezdź.................co Wy na to?? bo jednak to trzeba wspólnie podjąć decyzję, a potem.........się składac co miesiąc..............na moge zadeklarować co miesiąc niestety tylko 30pln......................????może ciut więcej Quote
zasadzkas Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja: 20 i też spróbuje znaleźć. Czy on może w mieskzaniu ten tymczas mieć? Nie będzie kłopotliwy? Quote
enia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 W mieszkaniu jak najbardziej on jest cichy i spokojny, Luna ile ten tymczas liczy za dobe? nie wiem czy nas stać..........na leczenie łatwiej uzbierać niż na tymczas....... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Calkiem ladnie wyszłas na tym zdjęciu Enia ;) A na powaznie to zalicytowałam fotke na Krecika wiec tez jakas drobnica bedzie. Quote
gamoń Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja na Kreciątko tez sie dokładam co m-c. Moge pomóc w opiece i w spacerkach w miare wolnego czasu. Krecik powinien byc koniecznie w mieszkanku i spac w swoim ciepłym posłanku.:lol: :lol: :lol: :lol: Oj Krecik ciotki biora sie za wielkie poszukiwania.:multi: :multi: :multi: Na kilka dni schowaj sie w budce jak w norce. Ania -kombinuj,kombinuj -zapraszaj starsze Panie na herbatke i rozpływaj sie nad zaletami Krecika Quote
Luna007 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kombinuję, kombinuję ale jest ciężko - mam jedną taką kobiecinę - ona nigdy nie miała zwierzątek i głównie ze względów finansowych by się zgodziła -50pln/tydzień..........ona mieszka na pradze.............za bardzo jej nie znam.......... Quote
gamoń Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Wystaw piekne pyszczydło z norki i wskakuj na pierwszą stronę Quote
Olga132 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ale czy to odpowiedziałana osoba - bo trzeba pamietac ze krecik wymaga leczenia! Quote
anielica Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Biedny Kreciulek, tak mi go szkoda... Wystawimy z Tiger aukcyjkę na bazarku na Krecika. Jeżeli trzeba będzie dopłacać do hoteliku, to ja obiecuję zasilać z aukcyjek, bo nie mogę obiecać regularnych wpłat :( Biedulek z niego straszny:-( Quote
Recommended Posts