matrioszka2 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wstępnie telefony wykonane; rozmawiałam i z PIRANHĄ, i z funią, i z furciaczkiem , i z panem z Piły. Quote
as_ko Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 matrioszka2 napisał(a):Wstępnie telefony wykonane; rozmawiałam i z PIRANHĄ, i z funią, i z furciaczkiem , i z panem z Piły. Super że to załatwiłaś Matrioszko :Rose: P.S. Wysłałam Ci maila ale nie wiem czy się podpisałam. Quote
matrioszka2 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Aaaa tam - ja ! ... załatwiłam ... weź przestań :oops: Quote
wapiszon Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Cieszę się bardzo:) Czy mogę na PW prosić telefon do Funi. Ona zajmuje się Zoją , a ja również byłam na wizycie p-a w sprawie Zoji. Quote
matrioszka2 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Proszę : na dole w pierwszym poście http://www.dogomania.pl/threads/173830-Hotelik-w-Zamosciu Quote
matrioszka2 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czarusia dzisiaj wyruszyła po nowe życie.:loveu:, a taka jedna ...pewna ... osoba troszkę szlochała za suczunią :placz:...rozstania takie już są . Za godzinę Państwo odbiorą małą w Ciechocinku.Już czekają .... w cieniu ... Mają całą nową wyprawkę dla niuni.No i są bardzo przejęci rolą :lol: Czarusia spokojna, grzeczna, choć niewątpliwie zszokowana. Quote
as_ko Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 No to ja chyba mogę już zmienić tytuł, co? Quote
LadyS Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czarusia bardzo grzeczna była podczas transportu, w Lublinie się zapoznałyśmy po raz drugi ;) Zapięłyśmy jej smycz do obroży i szelek, na wszelki wypadek. Wyszła ze mną na smyczy na krótki spacer po podwórku, załatwiła się w pełnym pakiecie, napiła wody, obwarczała inną sukę bardzo nieprzyjemnie i pojechała dalej :) Quote
MaDi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ladySwallow napisał(a):Czarusia bardzo grzeczna była podczas transportu, w Lublinie się zapoznałyśmy po raz drugi ;) Zapięłyśmy jej smycz do obroży i szelek, na wszelki wypadek. Wyszła ze mną na smyczy na krótki spacer po podwórku, załatwiła się w pełnym pakiecie, napiła wody, obwarczała inną sukę bardzo nieprzyjemnie i pojechała dalej :) Cała Czarusia. Quote
furciaczek Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mala przekazana, byla dosc mozno zestresowana ale mysle ze jak dojedzie do domku, chwile pobiega to raz dwa sie otworzy. Matrioszko nie dzwonilam bo nie zapisalam Twojego numeru:oops: Panstwo bardzo sympatyczni w kazdym razie:loveu: Quote
matrioszka2 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 To nic, furciaczku.Bardzo Ci dziękuję za pomoc w dowiezieniu Czarusi do swoich ludzi. Dziękuję również sacred PIRANHA i p . Jurkowi.:loveu: Funiu , dla Ciebie szczególne podziękowania za opiekę nad naszą pięknisią.:Rose::Rose::Rose: Quote
funia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 To była przyjemnosc i wzajemna fascynacja ....:-(.Boze ,który to już byłby pies zostawiony gdyby nie chłop ..... Czaruniu bądz szczęsliwa moja kochana !!!! Asia miałaś dac namiar do ludzi chcę zadzwonic :mad: Quote
as_ko Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Wpadłam na chwile...myślałam że może coś wiadomo jak sunia w nowym domku się zachowuje... Quote
funia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 matrioszka2 napisał(a):Kasiu, już rano wysłałam sms.O 9.47 :lol: Asia nie mam tego smsa....Nie doszedł ,,, Quote
as_ko Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 funia napisał(a):Asia nie mam tego smsa....Nie doszedł ,,, Wysłałam numer na PW. Quote
perzu22 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Witam wszystkich miłośników zwierząt czarusia znalazła najlepszy domek na świecie i bardzo kochających zwierzaki opiekunów jest troche nieśmiała i przestraszona, ale poswięcamy jej dużo uwagi i myśle,że niebawem będzie tryskającą energią i miłością psinką. Moja suczka daisy odrazu zaakceptowała czarusie aż sam byłem w szoku niebawem dodam jakieś zdjęcia Quote
funia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Witaj perzu !!! Czarusia to kochana psina jak szłam do niej to wołałam Czara -Czarowna a ona skakała ze szczęścia . Quote
matrioszka2 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No widzisz , funiu, jaki solidny ten perzu22 :lol:; teraz możesz do woli pisać, mówić, radzić...a perzu czyta , słucha ..... i ma dosyć:evil_lol: Odzywaj się, perzu, co jakiś czas, bo tu wszyscy nogami przebieramy, jak będzie sprawować się Wasza nowa podopieczna.:p Pamiętaj, że my tu jedna klika i jesteśmy na "ty". Napisz jeszcze jak reszta rodziny zareagowała i jak Czarka na Daisy. Quote
perzu22 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 funia dzięki za rady i wskazówki.....napewno skorzystam :) matrioszka2 napewno nie bede miał dosyć przyjmuje do siebie dobre i cenne uwagi bede na nią wołał CZARA :) już nie moge się doczekać kiedy ja zobacze w domu :) Quote
LadyS Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Transport rozliczony, dokładne rozliczenie będzie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/205125-Grupa-alternatywy-psiaki-z-lubelskiego-i-nie-tylko-pilnie-szukają-własnych-domów!/page6 Wyszło za trasę Zamość - Piła 148,5 zł od Czarusi, wysłałam as_ko na gg numer konta do wpłaty. Quote
matrioszka2 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 perzu22 napisał(a): już nie moge się doczekać kiedy ja zobacze w domu :) To weź sobie tacierzyński :cool3: Quote
matrioszka2 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='ladySwallow']Transport rozliczony, dokładne rozliczenie będzie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/205125-Grupa-alternatywy-psiaki-z-lubelskiego-i-nie-tylko-pilnie-szukają-własnych-domów!/page6 Wyszło za trasę Zamość - Piła 148,5 zł od Czarusi, wysłałam as_ko na gg numer konta do wpłaty. Dziękuję za pomoc w transporcie Czarusi :Rose: . Quote
Recommended Posts