Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

as_ko napisał(a):
No widać że się zadomawia :D już się do łózka pcha panna :) super zdjęcia.

Z doświadczenia wiem że takie adresówki jak ma Czarusia są na nic, mój pies zgubił takie ze 3, a jedną zjadł :evil_lol: Psy to gubią bardzo szybko i one nie spełniają swojej roli. Lepiej wydać parę złotych więcej i zamówić sobie taką, a starczy na lata:
http://allegro.pl/wzmocniony-identyfikator-adresowka-dla-psa-i-kota-i1638632193.html

Czarusia ma już zamówiony identyfikator oraz obrożę is smycz :) także za kilka dni będzie miała już nowe :)

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynaa napisał(a):
Czarusia ma już zamówiony identyfikator oraz obrożę is smycz :) także za kilka dni będzie miała już nowe :)

Aaa no to fajnie :)

Posted

+Adresówke fdałam taką jak miałam .Te do ,których podałaś link są jeszce gorsze bo to laminat grawerski czyli plastik pod najgorszą postacią .
Moje psy hotelowe miały je 10 dni póżniej wszystko popekałao połamałąo się i tyle z nich zostało .
Njalpsze są metalowe porzadne .Ale te wiadomo są droższe .

Posted

funia napisał(a):
+Adresówke fdałam taką jak miałam .Te do ,których podałaś link są jeszce gorsze bo to laminat grawerski czyli plastik pod najgorszą postacią .
Moje psy hotelowe miały je 10 dni póżniej wszystko popekałao połamałąo się i tyle z nich zostało .
Njalpsze są metalowe porzadne .Ale te wiadomo są droższe .

Jak to taka tymczasowa to spoko, myślałam że na stałe.
O to dziwne, bo mój Spajki taką już dłuugo ma i działa :) A on z tych co się z takimi rzeczami delikatnie nie obchodzi. Miał metalową ale mnie wkurzała bo mi dzwonił nią w nocy nad głową.

Posted

as_ko napisał(a):
No widać że się zadomawia :D już się do łózka pcha panna :) super zdjęcia.

Z doświadczenia wiem że takie adresówki jak ma Czarusia są na nic, mój pies zgubił takie ze 3, a jedną zjadł :evil_lol: Psy to gubią bardzo szybko i one nie spełniają swojej roli. Lepiej wydać parę złotych więcej i zamówić sobie taką, a starczy na lata:
http://allegro.pl/wzmocniony-identyfikator-adresowka-dla-psa-i-kota-i1638632193.html

tak zgadzam się dotychczasowa adresówka Czarusi jest słaba
nasza sunia Daisy ma od trzech lat metalowy identyfikator i jestem z niego bardzo zadowolony bo jest trwały i z metalu (plastikowe częto pękają przy wywierconym kółku i po prostu odpadają)
polecam aukcje
http://allegro.pl/adresowka-identyfikator-dla-psa-stal-jakosc-i1643759704.html

Posted

No cudowności.:loveu:
Ona cały czas się uśmiecha i promienieje szczęściem.To nie ten sam pies, którego zabierałyśmy z Rachowa.Tak się cieszę !:sweetCyb:
perzu22, jak to się stało, że justynaa ma , a Ty jeszcze nie -takiego ślicznego zwierzaczka w avatarku ?:cool3:

Posted

No i widze ,ze dzieło mego chłopa jest w awatarku:cool3:
Ps ,Dzięki zal link do adresówek włąśnie takich szukałam z metalu a nie z gó..a ;)
Czy wiecie może coś o takich tylko w fajniejszych kształtach ?

Posted

MaDi napisał(a):
Tam nie ma nawet numeru działki. Dasz mi to jej przekaże.

No bez jaj, przecież jakąś korespondencję w ciągu całego życia tam odbierają.:razz:
Jak nie można pocztą, to sama wydrukuj ... no bo ja jak .... ??? mam wydrukować i Ci przesłać w kopercie pocztą ?:p
Wydrukujesz ? Wydrukujesz ? Pliiiiiiiizzzzzzzzzzz....:modla::modla::modla::modla:

Pierwsze cztery .;)

No to załatwione.:cool1:

Posted

Są świetne bardzo Ci dziękuję .
Ja za nic nie mogłam znależć .Co prawda dawno szukałam i kupiłam 15 sztuk badziewia a te widać od razu ,ze porzadne .

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No cudowności.:loveu:
Ona cały czas się uśmiecha i promienieje szczęściem.To nie ten sam pies, którego zabierałyśmy z Rachowa.Tak się cieszę !:sweetCyb:
perzu22, jak to się stało, że justynaa ma , a Ty jeszcze nie -takiego ślicznego zwierzaczka w avatarku ?:cool3:

nie mam jeszcze swojego avatarku bo żona sie nudzi w pracy i może sobie pozwolić na takie szaleństwo:lol:
zobaczycie mój avatarek....napewno bedzie ładniejszy :lol:

Posted

z tymi identyfikatorami jest różnie....są różne kształty i rozmiary
ja zawsze biore z metalu w kształcie prostokąta,ponieważ można na nim wydrukować najwięcej danych i informacji (imie,ulice,date urodzin pieska,miejscowość i numer telefonu) a na mniejszych identyfikatorach zmieścimy tylko imie i numer telefonu.
dlatego ładny identyfikator nie zawsze idzie w parze z jego funkcjonalnościa :)

Posted

perzu22 napisał(a):
nie mam jeszcze swojego avatarku bo żona sie nudzi w pracy i może sobie pozwolić na takie szaleństwo:lol:
zobaczycie mój avatarek....napewno bedzie ładniejszy :lol:

Nie wiem, dlaczego, ale mam takie odczucie :cool3:, że będziesz się musiał długo tłumaczyć z tego postu :diabloti:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Nie wiem, dlaczego, ale mam takie odczucie :cool3:, że będziesz się musiał długo tłumaczyć z tego postu :diabloti:

ojoj bedzie musial sie tlumaczyuc :):):):)

Posted

cześć kochani:lol:
wyobrażcie sobie ze dzisiaj w nocy spałem z trzema suczkami:evil_lol: (żonka, Daisy i Czarusia)
TRzeba będzie zakupić większe łoże:cool3:

Posted

perzu22 napisał(a):
wyobrażcie sobie ze dzisiaj w nocy spałem z trzema suczkami:evil_lol: (żonka, Daisy i Czarusia)

tak dokladnie, mąż będzie musiał zakupić większe łóżko :)
a Czarusia nawet wczoraj sobie poszczekała na ogrodzie :) w końcu usłyszeliśmy jej głos :):):)

Posted

O kurcze...ale jej się trafiło :loveu: Pewnie nigdy w łóżku nie spała, więc uważajcie żeby się nie rozpaskudziła za bardzo jak tyle atrakcji na raz :razz: Ale Tobie perzu nie zazdroszczę :evil_lol: tyle futra dookoła w takie upały :crazyeye: nie mówię o żonie oczywiście :lol:

Posted

as_ko napisał(a):
O kurcze...ale jej się trafiło :loveu: Pewnie nigdy w łóżku nie spała, więc uważajcie żeby się nie rozpaskudziła za bardzo jak tyle atrakcji na raz :razz: Ale Tobie perzu nie zazdroszczę :evil_lol: tyle futra dookoła w takie upały :crazyeye: nie mówię o żonie oczywiście :lol:

A JA MYŚLAŁEM ŻE CZARUSIA JUŻ SPAŁA W ŁÓŻKU, PONIEWAŻ SAMA NA NIE WSKAKUJE.........MAŁA CWANIARA:p

Posted

perzu22 napisał(a):

perzu22 ...pogrążasz się ... :diabloti:

justynaa napisał(a):
tak dokladnie, mąż będzie musiał zakupić większe łóżko :)

Miałam rację :evil_lol:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
perzu22, przyzwyczajaj się już do legowiska , tak będzie taniej.:diabloti:

też tak myśle :) będzie taniej jak się przeniesie do legowiska :):):)