Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Dziękuję za pomoc w transporcie Czarusi :Rose: .

polecamy się na przyszłość jakbyście były zainteresowane współpracą z nami:-)
od siebie dodam jeszcze, że Czarusia była zdecydowania najgrzeczniejsza z całego psiego towarzystwa, z ktorym miałam wczoraj przyjemność podróżować:-) i piła najwięcej wody z nich wszystkich haha:-)

Posted

funia napisał(a):
Jestem ,jestem .....Co je Czarunia ? I czy wogóle ma apetyt ?

po drodze zjadła saszetke mokrej karmy popiła wodą :) jak przyjechaliśmy troszkę była zmieszana ale potem obeszła dom ogrod i zjadła suchej karmy :):):):)

Posted

justynaa napisał(a):
witajcie :)
Z tej strony nowa mamusia Czarusi :)
narazie mała jest wystraszona i nieśmiała ale napewno się niebawem otworzy :)

Witaj,justynaa.
Ależ nam się wątek ożywia.Super.Oczywiście z jednej strony chcielibyśmy jak najwięcej fotorelacji tutaj od Was znaleźć, ale rozumiemy, że pierwszoplanowa sprawa to obcowanie z Czarusią, "podglądanie" jej, przyzwyczajanie jej do nowego miejsca.Zdajemy sobie sprawę, że nie będziecie siedzieć z nosem w internecie , wklejać fotek, żeby tylko zaspokoić naszą ciekawość.Spokojnie.Złapcie oddech.Cierpliwie poczekamy .... ale nie odpuścimy :eviltong:

Posted

hej wapiszon
Jesli chodzi o Daisy to nie było problemu. Daisy bardzo miło ją przyjęła :) Czarusia może z dwa razy na nią warknęła ale mała chce się z Czarką zaprzyjaźnić :) minęła kolejna noc, Czarka jest grzeczna tylko upały doskierają nawet w nocy. Codziennie chodzimy na spacery, dużo ją głaszczemy i widać że coraz bardziej się oswaja choć jest bardzo strachliwa...mamy nadzieje że juz nie bawem bedzie spokojniejsza :)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Dziękuję MaDi.Jak już będą foty, to wydrukuję i wyślę Jej pocztą.Tak, jak obiecałam.:lol:
Tylko postaraj się o dane adresowe.

Tam nie ma nawet numeru działki. Dasz mi to jej przekaże.

Posted

funia napisał(a):
Moja kochana !!!!!!!Jaka piekna !!!
Dziekuje!!!
Czy CZara ma apetyt ?

tak ma apetyt :) wczoraj tyle wcinała że jej uszy latały ;) pomału się otwiera :)

Posted

No widać że się zadomawia :D już się do łózka pcha panna :) super zdjęcia.

Z doświadczenia wiem że takie adresówki jak ma Czarusia są na nic, mój pies zgubił takie ze 3, a jedną zjadł :evil_lol: Psy to gubią bardzo szybko i one nie spełniają swojej roli. Lepiej wydać parę złotych więcej i zamówić sobie taką, a starczy na lata:
http://allegro.pl/wzmocniony-identyfikator-adresowka-dla-psa-i-kota-i1638632193.html