martaipieski Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 as_ko wysłałąm Ci na pw namiary na forumową Wapiszon ona jest z Piły ale gdyby sie nie zgodziła to mozecie na mnie liczyc:) Quote
as_ko Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Napisałam wczoraj rano do Wapiszon...niestety dalej czekam na odpowiedź :( a czas ucieka. Quote
LadyS Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 as_ko napisał(a):Napisałam wczoraj rano do Wapiszon...niestety dalej czekam na odpowiedź :( a czas ucieka. Popytajcie, moze ktoś ma nr telefonu, żeby zadzwonić - zawsze to szybciej. Quote
as_ko Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Nie jestem w stanie zadzwonić, w związku z końcem miesiąca mam pustki na karcie w tel. Jeśli wapiszon się nie odezwie, czy możemy liczyć na Ciebie Marto? Quote
wapiszon Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='as_ko']Nie jestem w stanie zadzwonić, w związku z końcem miesiąca mam pustki na karcie w tel. Jeśli wapiszon się nie odezwie, czy możemy liczyć na Ciebie Marto? Nie wiem czemu nie doszła wiadomość ode mnie - wczoraj wysłałam PW :( Oczywiście, zrobię wizytę p-a ale dopiero w środę, bo .... jutro jadę na wizytę p-a do Złotowa . Jeżeli zależy Wam bardzo na czasie to skontaktujcie się ze scorpio133 - jest z Piły. Byłam u Niej na wizycie p-a i po -a - przygarnęła psiaka od bajk21 http://www.dogomania.pl/threads/138496-Znaleziony-na-ulicy-teraz-Ogi-ma-juz-SW%C3%93J-DOM-w-Pile-!!!/page39 Scorpio133 była też ze mną na wizycie p-a. Quote
as_ko Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Jeśli to ta środa jutro :) to myślę że będzie ok. Oby tylko chętnym państwu pasowało. Quote
matrioszka2 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Państwo czekają.Pracują 6-14 i 8-16. Myślę , że pod wieczór, kiedy wszyscy wrócą do domu po męczącym dniu i złapią oddech - można się spotykać.Upał zelżeje ... Quote
LadyS Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Super, czekam w takim razie na wynik i ustawiam transport, jak coś :) Quote
wapiszon Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Umówiłam się na jutro między 17- 18. A dzisiaj byłam na wizycie p-a pod Złotowem - super domek:) Quote
as_ko Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Wielkie dzięki :) z niecierpliwością czekamy na wynik wizyty. Quote
funia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2087...7#post16983767 Zapraszam serdecznie na zakupy . Quote
wapiszon Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 wapiszon napisał(a):Umówiłam się na jutro między 17- 18. A dzisiaj byłam na wizycie p-a pod Złotowem - super domek:) Wizyta będzie w czwartek, okazało się,że środa nie pasuje Panu, bo ma szkolenie. Quote
as_ko Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Ja też czekam niecierpliwie...dzisiaj dostałam też maila czy sunia nadal do adopcji. Quote
as_ko Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Siedzę jak na szpilkach i się na nauce na egzamin nie mogę skupić....ciekawe kiedy coś będzie wiadomo. Quote
wapiszon Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nie mogę w tej chwili długo pisać. Domek na TAK , szykujcie Czarusię do drogi.Wieczorem napiszę więcej . Quote
funia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Czara ma komplet szczepień jest odrobaczona .W sobote ją wykąpię . Przykro mi bedzie sie z nia rozstać jest wspaniałym psem ..... Quote
as_ko Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Funiu zakroplona od kleszczy chyba też, nie? Oby się tylko szybko skumplowała z mieszkająca tam sunią. Quote
wapiszon Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mogę pisać:) Domek w porządku. Młode małżeństwo bez dzieci( jak pojawią się dzieci to nie będzie problemu - sami wychowali się ze zwierzakami ). Dom, duża działka. Mieszkają z teściem. Mają sunię Daisy( zwariowaną na punkcie piłeczki ) i fretkę . Zwierzaki zadbane, wyglądające na szczęśliwe. Zdają sobie sprawę,że z przygarniętym psiakiem mogą być kłopoty. Rozmawiałam z Panem( Pani wyjechała), zrobił na mnie dobre wrażenie. Pan się trochę obawia,że nie dostaną suni, bo podobno jest jeszcze inny domek. Jeśli chcecie , aby sunia do nich trafiła to proszę , skontaktujcie się z nimi. Quote
funia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 as_ko napisał(a):Funiu zakroplona od kleszczy chyba też, nie? Oby się tylko szybko skumplowała z mieszkająca tam sunią. Oczywiście dostałą frontline ,ale należałoby zakupic obroze( preventic .Kiltix) pod koniec czerwca bo frontline działa miesiąc . Quote
matrioszka2 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 wapiszon napisał(a):Mogę pisać:) Domek w porządku. Młode małżeństwo bez dzieci( jak pojawią się dzieci to nie będzie problemu - sami wychowali się ze zwierzakami ). Dom, duża działka. Mieszkają z teściem. Mają sunię Daisy( zwariowaną na punkcie piłeczki ) i fretkę . Zwierzaki zadbane, wyglądające na szczęśliwe. Zdają sobie sprawę,że z przygarniętym psiakiem mogą być kłopoty. Rozmawiałam z Panem( Pani wyjechała), zrobił na mnie dobre wrażenie. Pan się trochę obawia,że nie dostaną suni, bo podobno jest jeszcze inny domek. Jeśli chcecie , aby sunia do nich trafiła to proszę , skontaktujcie się z nimi. Wapiszon, bardzo Ci dziękuję za poświęcenie czasu, aby nam pomóc w podjęciu decyzji.Jak będziesz potrzebowała p-a w Lublinie, to pisz.;) Quote
as_ko Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Teraz zostało dogranie wszystkiego z transportem, kilka telefonów jeszcze i sunia 5 czerwca pojedzie do DS do Piły :) A dla tego drugiego domku mam 2 fajne psiaki, gdyby byli zainteresowani innym: Łatek: http://allegro.pl/cudny-bialy-kudlaty-latek-pies-idealny-i1629998885.html Jaga: http://allegro.pl/jaga-mlodziutka-idealna-suczka-czeka-na-dom-i1630857097.html Quote
Recommended Posts