Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra dawno nie było żadnego sprawozdania:)... Troszkę się rozleniwiłam:evil_lol:....

Dzisiaj Kesi była dość aktywna. Na wybiegu, ganiała z innymi psiakami jak szalona(jak na nią to naprawdę szalała:eviltong:), widocznie przez cały ten tydzień sunia troszkę energii w sobie zgromadziła;). Kesi pozytywnie mnie zaskakuje ganiając po wybiegu nie zapomina o ludziach ani na chwilkę, cały czas szuka rąk do głaskania, jest naprawdę urocza:eviltong:... Po wyczerpującym spacerku dowiedziałam się jak dbać o futerko Kesi, zaczęłyśmy działać w kierunku polepszenia wizerunku psinki:cool3:, ale to były dopiero początki w czwartek czeka nas masa ciężkiej pracy, ale miejmy nadzieję, że się opłaci...
Do czwartku Kesi:).

Posted

Oj tak, ciężka praca, pamiętam że gdy trymowałam Besię i Arnusię palcami zawsze kończyło się odciskami...
Ale za to jak ładnie potem wyglądały!

Kesi to ślicznotka jakich mało, jak już będzie wytrymowana to na bank muszą się w niej zakochać!
Można spróbować nożem trymerskim, jest wówczas łatwiej, ale włos już wygląda trochę inaczej, mamy go w naszym wyposażeniu.

Posted

Kesi ma takie oczęta, że nie można jej odmówić ;)
a i jak się do niej mówi to jakby oczy psychoterapeuty :)
W ogóle z niej jest wieeeeeeeeeelka pieszczocha, taka pieszczocha jakiej świat nie widział, sama przychodzi kładzie się na plecy i "głaskajcie mnie"

a tutaj odpoczynek z całą rodzinką:

Posted

jest czwartek jest kolejny spacer:) ze swoim stadem Kesi była dziś na wybiegu, w wanience z wodą (troszkę pomogłam) ale potem Kesi była zachwycona:)
wyturlanie się po trawie, a następnie piaskowe SPA-też było:p
Kesi dzisiaj strasznie broiła... chyba wie że mi ciężko trzymać dwie owieczki i to wykorzystuje spryciula:diabloti:

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-5aHgSJ-iuoQ/ThYGlz4ptmI/AAAAAAAA7D8/8cxxSbIhmgM/s640/kesi2.jpg[/IMG]
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-mMKGyLBnQpk/ThYGmO1R4XI/AAAAAAAA7EA/5yVJn2QGzJc/s640/kesi.jpg[/IMG]