Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam mamuśka się trzyma po odejściu jedej ze swoich cudownych, kochanych córeczek :roll:?
Oby rozstanie przeszło w miarę łagodnie, a najlepszym wyjściem byłby domek dla laluni :lol::cool3:

Posted

poszła poszła,
jej wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206987-Tosia-szorstkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87.-Znalaz%C5%82a-sw%C3%B3j-bezpieczny-k%C4%85t%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/206987-Tosia-szorstkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87.-Znalaz%C5%82a-sw%C3%B3j-bezpieczny-k%C4%85t!/page7[/URL]

Posted

Wczoraj byłyśmy z Kesi na spacerku biedna za niedługo zostanie sama.... Ciekawa jestem jak to zniesie, miejmy nadzieję że będzie ok:)... Rozstanie z Tośką nie było dramatyczne, ale teraz odejdzie od niej ostatnia córa... Cieszy mnie to, że dziewczyna jest bardzo towarzysko nastawiona do innych psów więc może zawrze jakieś nowe znajomości i to trochę ukoi jej ból:)...
W czwartek Kesi była bardzo rozbrykana bawiła się z Gabrysią ale mimo wszystko nie zapominała o człowieku co chwilę przychodziła i upominała się o swoją porcję pieszczot(cała Kesi):D... Byłyśmy na spacerze psinka cały czas była zadowolona miejmy nadzieję że w sobotę po odejściu Gabi też tak będzie...
W najbliższych dniach postaram się wymyślić jakiś tekst do ogłoszeń:)... oby sunia jak najszybciej znalazła domek, bo naprawdę pomimo tak młodego wieku już wiele przeszła swoim psim życiu....

Posted

saphira18 napisał(a):
to łap moje fluidy;) powodzenia:)- czekamy na jakiś wystrzałowy tekst!

Niom, mocno chwytający za serce, dusze i co tylko, żeby nasza lalunia nie siedziała tam sama :shake:.
Domek z ogródkiem potrzebny od zaraz :cool3:

Posted

Byłyśmy dziś z Kesi jak zwykle w sobotę na spacerku.... Jednak stała się rzecz niezwykła Gabrysia poszła do domu, szczęście:).... w nieszczęściu:(.... Teraz Kesi zostaje sama, miejmy nadzieję, że będzie ok:)... Pożegnanie nie było za ciekawe, Kesi strasznie ciągnęła za Gabi, w boksie była trochę osowiała, nie była zadowolona faktem że nie ma tam nikogo:(. Mam nadzieję, że szybko przydzielą jej kogoś do boksu... A już szczytem moich marzeń jest dom dla ślicznotki... oby było dobrze... Szkoda że dopiero w czwartek się zobaczymy...

Posted

Biedna Kesi, to musi być dla niej straszne :(

pralinka94 napisał(a):
A ja wierzę, że Kesi znajdzie równie szybko domek, co Gabi po Tosi :)

Ale w tej kwesti zgadzam się z pralinką :):)

Posted

Kesi, jak dobra - najlepsza - mamuśka, przypilnowała, żeby wszystkie córy znalazły swój szczęśliwy domek i teraz pomimo wielkiej tęsknoty :-( dzielnie czeka na swój szczęśliwy los.

Nie chcę robić przedwczesnych nadziei, ale.......... jeśli za dwa tygodnie nadal będzie w schronie, to może zjawi się ktoś, kto będzie zainteresowany tylko samotną mamusią :cool3:...

Trzymajmy kciuki :) ... bardzo mocno!