kimiji Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 witamy z powrotem ;) Ona nie liże, ona od razu myje:lol: Quote
smillea Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jak tam mamuśka się trzyma po odejściu jedej ze swoich cudownych, kochanych córeczek :roll:? Oby rozstanie przeszło w miarę łagodnie, a najlepszym wyjściem byłby domek dla laluni :lol::cool3: Quote
saphira18 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 relacje pewnie zda Daria, jak jej minie szok po pierwszym dniu w szkole :cool3: ale na pierwszy rzut oka jest OK, Gabi bardziej smutniejsza bo nie ma z kim gonić na wybiegu...:shake: Quote
saphira18 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 poszła poszła, jej wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206987-Tosia-szorstkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87.-Znalaz%C5%82a-sw%C3%B3j-bezpieczny-k%C4%85t%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/206987-Tosia-szorstkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87.-Znalaz%C5%82a-sw%C3%B3j-bezpieczny-k%C4%85t!/page7[/URL] Quote
smillea Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Hopaj mamuśka! Gdzie domek dla mamuni, no przeciez nie może sama w schronie zostać :shake: Quote
saphira18 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 oj właśnie gdzie:shake: bidulka może sama zostać od soboty... a może nawet wcześniej Quote
kimiji Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ojej tylko żeby się nie załamała, już dwie córy są w domach, jak trzecia pójdzie to będzie dla niej straszne. Kesi szybko mykaj do domu!!! Quote
smillea Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 A jakieś info o zachowaniu i samopoczuciu mamuśki? Jakiś fajny domek na horyzoncie?? Trzymaj sie maleńka, dla każdego musi przyjść dobry czas :roll: Quote
Ojcik Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Wczoraj byłyśmy z Kesi na spacerku biedna za niedługo zostanie sama.... Ciekawa jestem jak to zniesie, miejmy nadzieję że będzie ok:)... Rozstanie z Tośką nie było dramatyczne, ale teraz odejdzie od niej ostatnia córa... Cieszy mnie to, że dziewczyna jest bardzo towarzysko nastawiona do innych psów więc może zawrze jakieś nowe znajomości i to trochę ukoi jej ból:)... W czwartek Kesi była bardzo rozbrykana bawiła się z Gabrysią ale mimo wszystko nie zapominała o człowieku co chwilę przychodziła i upominała się o swoją porcję pieszczot(cała Kesi):D... Byłyśmy na spacerze psinka cały czas była zadowolona miejmy nadzieję że w sobotę po odejściu Gabi też tak będzie... W najbliższych dniach postaram się wymyślić jakiś tekst do ogłoszeń:)... oby sunia jak najszybciej znalazła domek, bo naprawdę pomimo tak młodego wieku już wiele przeszła swoim psim życiu.... Quote
pralinka94 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A ja wierzę, że Kesi znajdzie równie szybko domek, co Gabi po Tosi :) Quote
saphira18 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 hej hej;) coś ci nie idzie wymyślanie tego tekstu do ogłoszeń;) Quote
Ojcik Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Właśnie myślę może coś wyprodukuję:) Quote
saphira18 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 to łap moje fluidy;) powodzenia:)- czekamy na jakiś wystrzałowy tekst! Quote
smillea Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 saphira18 napisał(a):to łap moje fluidy;) powodzenia:)- czekamy na jakiś wystrzałowy tekst! Niom, mocno chwytający za serce, dusze i co tylko, żeby nasza lalunia nie siedziała tam sama :shake:. Domek z ogródkiem potrzebny od zaraz :cool3: Quote
Ojcik Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Byłyśmy dziś z Kesi jak zwykle w sobotę na spacerku.... Jednak stała się rzecz niezwykła Gabrysia poszła do domu, szczęście:).... w nieszczęściu:(.... Teraz Kesi zostaje sama, miejmy nadzieję, że będzie ok:)... Pożegnanie nie było za ciekawe, Kesi strasznie ciągnęła za Gabi, w boksie była trochę osowiała, nie była zadowolona faktem że nie ma tam nikogo:(. Mam nadzieję, że szybko przydzielą jej kogoś do boksu... A już szczytem moich marzeń jest dom dla ślicznotki... oby było dobrze... Szkoda że dopiero w czwartek się zobaczymy... Quote
kimiji Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Biedna Kesi, to musi być dla niej straszne :( pralinka94 napisał(a):A ja wierzę, że Kesi znajdzie równie szybko domek, co Gabi po Tosi :) Ale w tej kwesti zgadzam się z pralinką :):) Quote
Istar19 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Kesi jest kochana...na pewno trafi się jej wspaniały domek! Quote
soboz4 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Mnie Kesi przypomina cern teriera i w ten "deseń" robiłabym jej ogłoszenia, to ślicznotka i na pewno szybko domek jej się trafi Quote
smillea Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Kesi, jak dobra - najlepsza - mamuśka, przypilnowała, żeby wszystkie córy znalazły swój szczęśliwy domek i teraz pomimo wielkiej tęsknoty :-( dzielnie czeka na swój szczęśliwy los. Nie chcę robić przedwczesnych nadziei, ale.......... jeśli za dwa tygodnie nadal będzie w schronie, to może zjawi się ktoś, kto będzie zainteresowany tylko samotną mamusią :cool3:... Trzymajmy kciuki :) ... bardzo mocno! Quote
Ojcik Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Trzymamy, trzymamy:D, a można się czegoś konkretniejszego dowiedzieć? Quote
madzia.uje93 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No Kesi wskakuj na góre:)I do domku:) Quote
saphira18 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No Kesi mam nadzieję że nie przyjęłaś żadnego współlokatora do schroniska... bo Gabulec wraca/ już wróciła do schroniska :( Quote
saphira18 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a mi nie... ale więcej napisze na wątku później... może po czwartku. Kesi śmigaj do domu! Daria kaj masz ten tekst dla Krasuli co:eviltong: Quote
Recommended Posts