Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurczę ja fot nie porobię ,bo niedzielę chcę totalnie przeznaczyć pannom,muszę je nauczyć że trzeba częściej się załatwiać bo one potrafią tylko raz lub dwa razy dziennie :(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety dziś do schronu wróciła sunia, która została adoptowana z 2 lub 3 miesiące temu - wtedy miała chyba z 7 miesięcy, cała ruda, uszy stojące, pięknotka. zwrócił ją sąsiad pani, która wyjechała bez pożegnania zostawiając psiaka w domu. :( sunia jest cudowna, gdzieś na wątku są jej zdjęcia

Posted

[quote name='ulvhedinn']Baśka sprawdziłaś mi nr 82/12? :mad:
nie :oops: - ale jak słowo zapomniałam ! nie maiłam zapisane, a pamięć mam delikatnie mówiąc - słabą, zanikową, wsteczną :oops:

Posted (edited)

[quote name='alekcuk']niestety dziś do schronu wróciła sunia, która została adoptowana z 2 lub 3 miesiące temu - wtedy miała chyba z 7 miesięcy, cała ruda, uszy stojące, pięknotka. zwrócił ją sąsiad pani, która wyjechała bez pożegnania zostawiając psiaka w domu. :( sunia jest cudowna, gdzieś na wątku są jej zdjęcia
no to szukamy tych zdjęć, czy to ta , co siedziała na 15 ?

takie byle jakie mam to zdjęcie

czy ta?

ona miała przy adopcji 7 mc

Edited by Basia1244
Posted

żadna z nich, jeszcze jedna ruda była, też gładki włosik, średnia mniejsza, oczy żółto-zielone takie, brązowy nosek... ona chyba nie była długo w schronie, z kwarantanny zeszła na boks na chwile(albo i w ogóle) i do domu. no ale i tak jutro będę walczyć żeby już poszła do domu na zawsze ;)

Posted

adoptowana :)
ostatni raz jak sądzę, tym razem poszła do samotnego starszego(aczkolwiek "rześkiego") Pana. Pan potrzebuje psa przyjaciela :) no i rodzina powiedziała, że oczywiście zajmą się naszą kruszynką, gdy będzie taka potrzeba ;) bardzo sensowni ludzie. obiecali nie oddać maleńkiej po raz trzeci. więc... będzie dobrze :)
[quote name='Basia1244']

Posted

[quote name='alekcuk']adoptowana :)
ostatni raz jak sądzę, tym razem poszła do samotnego starszego(aczkolwiek "rześkiego") Pana. Pan potrzebuje psa przyjaciela :) no i rodzina powiedziała, że oczywiście zajmą się naszą kruszynką, gdy będzie taka potrzeba ;) bardzo sensowni ludzie. obiecali nie oddać maleńkiej po raz trzeci. więc... będzie dobrze :)

to ja ściagam jej ogłoszenie. mama nadzieje, ze to juz jej ostatni i jedyny domek:)