akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zosia4 napisał(a):Trochę mi się to skojarzyło w takim sloganem : niech się Swięci 1 maja. . Dobre skojarzenie, taka była moja intencja :evil_lol: Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No - jak intencja była taka to niech się święci 23 lutego anno domini 2007. A pijecie tam aby za mnie ? Quote
Kasia25 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ale się cieszę, jak dziecko w cukierni hihi. Ja to już do Cioci B o ósmej chciałam dzwonić, ale odpuściłam:evil_lol: I pierwszy raz szczerzyłam się do słuchawki;) Madziu życze Wam tyleeeeeeee wspaniałych chwil, zdrowia i szczęścia, że miary brak:lol: Teraz już będzie, tylko dobrze, co ja pisze bardzo dobrze! Quote
Celina12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A ja jeszcze dzis polatam ze Szczeżujem dobra??? Na cześć Szczeżuja-wypiję kawkę.... Ja też dzis podjęłam decyzję i będę miała śliczną Córeczkę-może już jutro :multi: Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tu nowa córcia Celinki :lol: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48002 Quote
olenka_f Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ja jako cioteczka rodzona juz teraz Szczezuja chcialam oglosic ze jedyne co moge wypic za niego to coldrex max grip :eviltong: :eviltong: :eviltong: a to przez to ze zostalam zerwana w srodku nocy(9.30) :razz: :mad: i kazano mi gnac do Sopotu ktory nie wiedziec czemu dzis nie byl ogrzewany mam ochote szczekac na ludzi ale jestem dzielna i narazie tylko warcze (jakies podobienstwo rodzinne chyba juz dostrzegalne prawda) i wcale mi nie jest przykro z tego powodu :diabloti: Quote
Celina12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Oleńko ja też dość często warczę-nawet Kasia moim jamnikom na mnie nadała. Widziałaś moją nową Córcię?? Tylko imię ma obrzydliwe i ogłosiłam konkurs na nowe. Szczeżuj moje Ukochane Maleństwo-jak Ci?Trafiło Ci się szczęście-taka Pańcia-taki domek......:loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Kasia25']Ale się cieszę, jak dziecko w cukierni hihi. Ja to już do Cioci B o ósmej chciałam dzwonić, ale odpuściłam:evil_lol: I pierwszy raz szczerzyłam się do słuchawki;) hihih,a mnie dzis widzieli sasiedzi jak szlam wyszczerzona w przestrzen :biggrina: pytali ,co sie stało. czekam na wiesci z kapieli Alez on bedzie zdziwiony,gdy sie rano obudzi!. Quote
magdalena_w Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Corunia jest sliczna!!! Gratulacje!!:loveu: A my juz jestesmy po kapieli. Szczezuj byl bardzo, bardzo grzeczny. Teraz lezy obok i sie wylizuje. Mam tylko jedna watpliwosc, Szczezuj traci ogromna ilosc siersci, jest malym pieskiem, a po kapieli wypadlo mu wiecej siesci niz briardowi. Ma tez na skorze cos bialego, podobne do duzego lupiezu. Czy isc z tym do weterynarza czy sa jakies sposoby domowe. :help1: Tak sobie teraz na niego patrze i chyba on ma nieco inne poczucie estetyki. Pieknie go uczesalam a on jezykiem sie juz tak poczochral, ze szok.:diabloti: Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podobieństwo rodzinne jest uderzające! Masz wybaczone Olenko, możesz toastować Coldrexem!!! To w uznaniu twojego poświecenia, boszszszsz... 9.30, to noc jeszcze, normalnie to człowiek się na drugą stronę o tej porze obraca... To co Brązowa?! :razz: Quote
brazowa1 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Magdalena,to normalne,ze pieski traca tyle siersci po schronisku,on ma do tego niewyczesywany podszerstek.Łupiez tez normalne-trzeba go wyczesywac.Za 2 miesiace bedzie mial zupełnie inna,nowa siersc i bedziesz nia zachwycona :) oj,ale Szczezuj sie zdziwi rano :) Akucha, a jakie witaminki na siersc bierze Szczotek? Quote
olenka_f Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 bo ty mu siostra przedzialek ze zlej strony zrobilas i musi poprawic masz kogo czesac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Celina12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Moje Muszkieterki zawsze "przylizane " są :diabloti: Quote
olenka_f Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 mi sie wydaje ze Madzia to chciala go na Elvisa ucyesac i sie chlopak nie ygodyil jestem po jego stronie Quote
brazowa1 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 ja tez bakow nie lubie! :lol: __________________ Szczezuj juz ma dla kogo merdac :) Quote
Celina12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dobra już oddałam całkowicie Szczeżuja....:loveu: Quote
Isabel Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Magdalena, czy Szczeżuj pozostanie Szczeżujem, czy planujesz dla niego inne imię? Moja sopocka Tina została już Tiną, bo było to jej imię od 10 lat - nawet jak jej nie wołam, tylko wymienię jej imię, już stoi przy mnie. A co do czesania, to Tinka też najbardziej lubi czesać się sama. Bardzo energicznie potrząsa główką i czuprynka sama się układa, nawet przedziałek się robi. Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 brazowa1 napisał(a): Akucha, a jakie witaminki na siersc bierze Szczotek? Jakiś preparat witaminowo-minerałowy podaje, ale jaki??? Dowiem się!!! Szczeżuj - Elvis :shiny: :shiny: :shiny: Quote
Kasia25 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Uczesany, czy też nie. Szczeżuj w poscieli zmienia boczek, pewnie:multi: :multi: :multi: Quote
Kam Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 aaaaaa, a to się zdziwiłam z samego rana! dopiero dziś zobaczyłam, że Szczeżuj ma dom! niesamowite..:multi::multi::multi: magdalena_w -jak się cieszę, pisz, pisz dużo o Szczeżuju Quote
magdalena_w Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Isabel napisał(a):Magdalena, czy Szczeżuj pozostanie Szczeżujem, czy planujesz dla niego inne imię? Moja sopocka Tina została już Tiną, bo było to jej imię od 10 lat - nawet jak jej nie wołam, tylko wymienię jej imię, już stoi przy mnie. A co do czesania, to Tinka też najbardziej lubi czesać się sama. Bardzo energicznie potrząsa główką i czuprynka sama się układa, nawet przedziałek się robi. Tez sie nad tym zastanawiam. SZCZEZUJ slabo slyszy i reaguje raczej na gesty, wiec jak bede na niego wolala, to nie ma znaczenia. Oficjalnie przedstawiac go moge spokojnie SZCZEZUJ, a przeciez bez wzgledu na imie, ja i tak mowie do niego KOCHANIE. Ale jesli ktos ma jakis ciekawy pomysl, to ja jestem otwarta na propozycje, jak SZCZEZUJA zaakceptuje, to zmienimy;) A my wlasnie wrocilismy z pierwszego spaceru po lesie. SZCZEZUJA uwielbia spacery, a las baaardzo mu sie podobal. Quote
magdalena_w Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kasia25 napisał(a):Uczesany, czy też nie. Szczeżuj w poscieli zmienia boczek, pewnie:multi: :multi: :multi: Uczesany!!! - rozczesany, to tak, ale fryzure sam sobie robił i średnio mu wyszło:evil_lol: W pościeli niestety nie spał. :placz: Ja uwielbiam spać z psami, ale SZCZEZUJA zasnął przy mnie na kocyku gdy siedziałam przy kompie i później już nie chciał wstać. Jak ciągnęłam kocyk, aby go zachecic do zejścia, to tylko na mnie patrzył zaspany i zdziwiony, wiec go zostawiłam. On potrzebuje duzo wiecej snu niż ja. Zasnal juz o 21. Rano (ok. 6.30) przebudzil sie gdy usiadlam przy nim, ale jak go poglaskalam, to tylko przewrocil sie na drugi boczek i zasnal. Wstal dopiero okolo 8 rano. Juz sie boje co to bedzie w tygodniu, jak bedzie musial wstac na spacer o 5 rano:smhair2: Quote
Kasia25 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Madziu, on pewnie musiał odespać stres. A co do łóżka, to nie płakaj, z czasem wyczai, że w łóżku najlepiej się śpi:diabloti: (Pierwszy raz czytam, że ktoś się o to martwi;) Raczej piszą, co tu zrobiś, jak tu psa z kanapy "wysiudać" hihi:evil_lol: ). Quote
Recommended Posts