Betbet Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Szczeżuj się do Ciebie uśmiechnie, spojrzy Ci ufnie w oczy, tylko zabierz go do domu. 11 lat samotności - to aż nadto. Quote
bigos Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 czy pajunia zna wątek???? Może ją poprosić o pomoc. Już tyle razy udalo się dzięki niej znależć domek staruszkowi... Quote
bigos Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 brazowa1 napisał(a):nie,znajdziemy mu kogos tutaj. ok, rozumiem:roll: Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mimo tak późnej pory podbijam Szczeżuja! Ten pies w pierwszej kolejności spośród wszystkich powinien dostać teraz dom!!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Oj, tak! Biedny staruszek:placz: Ciociu Betbet, nieaktualny banerek:cool3: Długo go nie ponosiłaś:lol: na szczęście:multi: Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wiem wiem Kasiu ale dopiero teraz mogłam wejści usunąć właśnie to zrobiłam. Obym zawsze nosiłą je tak krótko!!!!! Szczeżuj teraz Twoja kolej. Hop do nowego domu!! Quote
Kasia25 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Betbet wybierz sobie szczęściarza na banerek:lol: Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Poczekam, aż bardziej zaawansowani stażem zadecydująk ogo teraz będę nosiła pod skrzydłami:) Quote
wredne_słonko Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Troche dawno mnie nie było pierwsze co wchodze i widze Szczeżujka :-( Takie to kochane słoneczko. Kto pokocha go na tyle żeby dać mu kawałek swojej podusi, miseczke, spacerek i troche mizianka każdego dnia? To naprawde niewiele.. Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Szczeżujku będziemy Cię tak długo podrzucać, aż w padniesz w najkochańsze ludzkie ręce na świecie Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 do góry do góry psiaczku!!!Niech ktoś Cię zauważy! Quote
grazyna9915 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ależ ten psiak jest śliczny! Nie obserwowałam całego wątku i pewno robiliście już akcje plakatowe, gazetowe, allegrowe itp., ale może warto powtórzyć i powywieszać jego pyszczek w lecznicach, sklepach zoologicznych, hipermarketach, dać ogłoszenie do wyborczej i umieścić na allegro, alegratce itp. Quote
grazyna9915 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Acha, gdyby jednak nie był umieszczony na allegro lub alegratce to mogę to zrobić. Ps. śliczne zdjęcia! Quote
Neris Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 On jest niezwykły... i tyle lat w schronisku! Pewnie już nie pamięta jak wygląda dom... Quote
paros Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wczoraj ponowiłam ogłoszenia Szczeżuja w necie :lol: i wiele innych psiaków. Jak będe miała trochę czasu to podam linki :roll: Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kasiu-piękną zrobiłaś Szczeżujowi walentynkę....kto się w NIM zakocha??? Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 brazowa1 napisał(a):zaczynam sie bac,ze nie zdazy Szczezuj znalezc swojego domu. brazowa1, zaraz dostaniesz ode mnie burę:mad: ! Co to za czarnowidztwo!:angryy: Szczeżuj znajdzie dom tylko trzeba odświeżyć metody! Przepraszam jak się wtrącam, ale wydaje mi się, że brakuje tu głównego dowodzącego, czyli takiego który powie, że trzeba zrobić i rozwiesić plakaciki, że należy tu i tam umieścić ogłoszenia, czyli kogoś takiego co nam będzie mówił co i jak mamy robić, albo raczej będzie nad wszystkim czuwał. brazowa1 przejmij przywódctwo i podpowiedz co można zrobić jaki masz plan i pomysł. SŁUŻĘ POMOCĄ!!! Quote
brazowa1 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 ciotki z mafii nadmorskiej maja przedreptane ogloszenia....jest wystawiany...my tu tak demokratycznie :oops: tylko nikt nawet nie dzwonil,zeby sie zapytac o niego.Domu brak i zainteresowanych.To mnie załamuje.Ten pies to moja historia wolontariatu w schronisku.Zawsze najmilszy ze wszystkich,a okaze sie,ze skonczy zycie jako bezdomny pies. Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 brazowa1 - niemartw się, ona nie skończy życia w schronisku. Jeżeli moja 14-o letnia Aza znalazła dom to znaczy, że każdy piesek może go znaleźć. Czy ja na coś mogę się przydać? Quote
Recommended Posts