Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem wiem Kasiu ale dopiero teraz mogłam wejści usunąć właśnie to zrobiłam. Obym zawsze nosiłą je tak krótko!!!!!

Szczeżuj teraz Twoja kolej. Hop do nowego domu!!

Posted

Troche dawno mnie nie było pierwsze co wchodze i widze Szczeżujka :-( Takie to kochane słoneczko.

Kto pokocha go na tyle żeby dać mu kawałek swojej podusi, miseczke, spacerek i troche mizianka każdego dnia? To naprawde niewiele..

Posted

Ależ ten psiak jest śliczny!

Nie obserwowałam całego wątku i pewno robiliście już akcje plakatowe, gazetowe, allegrowe itp., ale może warto powtórzyć i powywieszać jego pyszczek w lecznicach, sklepach zoologicznych, hipermarketach, dać ogłoszenie do wyborczej i umieścić na allegro, alegratce itp.

Posted

brazowa1 napisał(a):
zaczynam sie bac,ze nie zdazy Szczezuj znalezc swojego domu.

brazowa1, zaraz dostaniesz ode mnie burę:mad: !
Co to za czarnowidztwo!:angryy:

Szczeżuj znajdzie dom tylko trzeba odświeżyć metody!

Przepraszam jak się wtrącam, ale wydaje mi się, że brakuje tu głównego dowodzącego, czyli takiego który powie, że trzeba zrobić i rozwiesić plakaciki, że należy tu i tam umieścić ogłoszenia, czyli kogoś takiego co nam będzie mówił co i jak mamy robić, albo raczej będzie nad wszystkim czuwał.

brazowa1 przejmij przywódctwo i podpowiedz co można zrobić jaki masz plan i pomysł.
SŁUŻĘ POMOCĄ!!!

Posted

ciotki z mafii nadmorskiej maja przedreptane ogloszenia....jest wystawiany...my tu tak demokratycznie :oops:

tylko nikt nawet nie dzwonil,zeby sie zapytac o niego.Domu brak i zainteresowanych.To mnie załamuje.Ten pies to moja historia wolontariatu w schronisku.Zawsze najmilszy ze wszystkich,a okaze sie,ze skonczy zycie jako bezdomny pies.