Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszystkich,
Możecie puścić kciuki i odetchnąć z ulgą. Paco już u Babci.
Po różnych perypetiach dotarliśmy z nim wczoraj o północy. Paco bardzo się do mnie przyzwyczaił. Wychodziłam już nawet bez smyczy i nie odpuszczał mnie na krok. Tak też było przy przy przekazywaniu go. wiedział co się świeci i nie chciał mnie wypuścić z mieszkania Babci. Jak wiem już dziś, płakał całą noc i drapał w drzwi wyjściowe. Babcia go tuliła i tłumaczyła. Dzisiaj odwiedziłam go już 2 razy. Jest bardzo szczęśliwy, ale nadal pilnuje mnie. Ze śmiesznych wątków, to Babcia zakodowała sobie imię Azorek i nie może zapamiętać imienia Paco :) Zapisała sobie na kartce rano :) :) A druga Babcia- moja prababcia, studiuję książkę "Okiem Psa" i ciągle poucza młodszą Babcię jak ma z nim postępować. Przekomiczne zjawiska. Babcia ciągle dogadza Paco. Gotuje mu ryż z mięsem, karmi smakołykami. Mam nadzieję, ze uda się go troszkę podtuczyć. Reasumując wszystko dobrze sie skończyło dla Paco.
Pozdrawiam Wszystkich

Posted

Czyli rozpoczyna się nowy rozdział w życiu Paco - pieszczocha nad pieszczochami. Jestem przeszczęśliwa, bardzo mi zależało na tym, by ten cudowny psiak znalazł dom. I stało się !
Wszystkiego najlepszego dla Paco na nowej drodze życia !
:cunao:

Posted

co słychac u mojego AZORKA ? Sądze , że jak babcie wolą , to niech mówia do niego Azor - pół roku u mnie byl Azorkiem , Paco to tylko chwyt reklamowy:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

paco czuje sie szczesliwy, ostanio babcia magdy go wyczesywala jego nowa szczotka i byl u weta na zdjecie szwow po kastracji, przeslala mi magda tez fotki i postaram je umiescic jutro :)

Posted

i znowu rycze , ciesze się , że Azorek trafil do starszych pań , on uwielbia godzinami siedziec i wpatrywac się w oczy . Monikusf - dziekuje , że z całej psiej biedy na dogo , to on rzucił Ci sie w oczy!!!!!

Posted

szczęsliwy Azor :loveu:
nie to zeby u Wandul był nieszcześliwy , ale co własny dom to własny dom :)
tylko jak on bez Rexa zapełni czas wolny ?? :diabloti:

Posted

Formica napisał(a):
szczęsliwy Azor :loveu:
nie to zeby u Wandul był nieszcześliwy , ale co własny dom to własny dom :)
tylko jak on bez Rexa zapełni czas wolny ?? :diabloti:
myslę , że bez REXA i po wydmuszkowaniu , temperament mu nieco opadnie
:diabloti: :diabloti: :diabloti: