wandul 66 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 narazie nie dzwonie , nie nagabuje - CZEKAM !!!!! Quote
wandul 66 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 A jezeli chodzi o kunę , to zabiegu nie było - zdemolowała klatkę i uciekła przez wentylacje - oby do pobliskiego ogrodu botanicznego!!! Quote
jufa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witam Wszystkich, Możecie puścić kciuki i odetchnąć z ulgą. Paco już u Babci. Po różnych perypetiach dotarliśmy z nim wczoraj o północy. Paco bardzo się do mnie przyzwyczaił. Wychodziłam już nawet bez smyczy i nie odpuszczał mnie na krok. Tak też było przy przy przekazywaniu go. wiedział co się świeci i nie chciał mnie wypuścić z mieszkania Babci. Jak wiem już dziś, płakał całą noc i drapał w drzwi wyjściowe. Babcia go tuliła i tłumaczyła. Dzisiaj odwiedziłam go już 2 razy. Jest bardzo szczęśliwy, ale nadal pilnuje mnie. Ze śmiesznych wątków, to Babcia zakodowała sobie imię Azorek i nie może zapamiętać imienia Paco :) Zapisała sobie na kartce rano :) :) A druga Babcia- moja prababcia, studiuję książkę "Okiem Psa" i ciągle poucza młodszą Babcię jak ma z nim postępować. Przekomiczne zjawiska. Babcia ciągle dogadza Paco. Gotuje mu ryż z mięsem, karmi smakołykami. Mam nadzieję, ze uda się go troszkę podtuczyć. Reasumując wszystko dobrze sie skończyło dla Paco. Pozdrawiam Wszystkich Quote
Mada:) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czyli rozpoczyna się nowy rozdział w życiu Paco - pieszczocha nad pieszczochami. Jestem przeszczęśliwa, bardzo mi zależało na tym, by ten cudowny psiak znalazł dom. I stało się ! Wszystkiego najlepszego dla Paco na nowej drodze życia ! :cunao: Quote
wiq Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tak więc puszczam kciuki..:):):) Życzę Paco szczęścia:) Quote
Poker Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 bomba nad bombami,a już prababcia jest super :multi: Quote
Mysia_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 wszystkiego najlpeszego psiaku na nowej drodze życia ;) Bądź grzeczny ;) Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Babciom życzymy wiele zdrowia i miłości oraz dużo radości z towarzystwa Azora vel Paco, a jemu, by go kochano i rozpieszczano ze wszystkich sił! Quote
syla00 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Super, że Paco nareszcie na swoim bo już się bałam że u Wandull przesiedzi na 200 strony! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 oooo, Azorkowi/Paco się udało! Ciesze się bardzo!:p Quote
wandul 66 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wandul 66 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 co słychac u mojego AZORKA ? Sądze , że jak babcie wolą , to niech mówia do niego Azor - pół roku u mnie byl Azorkiem , Paco to tylko chwyt reklamowy:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
monikusf Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 paco czuje sie szczesliwy, ostanio babcia magdy go wyczesywala jego nowa szczotka i byl u weta na zdjecie szwow po kastracji, przeslala mi magda tez fotki i postaram je umiescic jutro :) Quote
Mada:) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale szczęśliwy ! widać po jego uśmiechu, który pewnie nie znika :loveu: i oby pozostał już na zawsze...;) Quote
wandul 66 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 i znowu rycze , ciesze się , że Azorek trafil do starszych pań , on uwielbia godzinami siedziec i wpatrywac się w oczy . Monikusf - dziekuje , że z całej psiej biedy na dogo , to on rzucił Ci sie w oczy!!!!! Quote
Formica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 szczęsliwy Azor :loveu: nie to zeby u Wandul był nieszcześliwy , ale co własny dom to własny dom :) tylko jak on bez Rexa zapełni czas wolny ?? :diabloti: Quote
Patsi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Super zdjęcia-zadowolona Pani i szczęśliwy Azor:loveu: Quote
wandul 66 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Formica napisał(a):szczęsliwy Azor :loveu: nie to zeby u Wandul był nieszcześliwy , ale co własny dom to własny dom :) tylko jak on bez Rexa zapełni czas wolny ?? :diabloti:myslę , że bez REXA i po wydmuszkowaniu , temperament mu nieco opadnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts