grazyna9915 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Obiecuję, że od środy wezmę się za nowe ogłoszenia. Quote
Mona4 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Te podnoszenie Nic nieda,bo zainteresowania tym psem tu niema.Mysle ze najlepiej to zrobic plakaty i porozwieszac w Sklepach ZOO i lecznicach,wydaje mi sie ze tak predzej dom znajdzie niz przez dogomanie. Ładna fotka z odpowiednim tekstem,wydrukowac i rozklejamy po Sklepach i lecznicach. Quote
grazyna9915 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 U mnie plakaty nigdy się nie sprawdzały, ale Tychy to specyficzne miasto. Podobno gdzie indziej działa. OBY!!! Jeżeli ktoś zrobi plakacik to spróbuję i w Tychach też wywieszę, może taka bardzo natężona akcja plakatowa przyniosłaby rezultat? Można by go też umieść na innych forach np. psów rasowych do których on jest troszkę podobny (tylko do kogo on jest podobny?). I jeszcze jedno miał być pokazany w telewizji więc może warto wrócić do tego pomysłu. Quote
wandul 66 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 teraz to juz jest koszmar , nawet wymiana w kojcu psow , to od razu powod do krwawej jatki , NIE WIEM JUZ CO ROBIĆ Quote
halbina Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Wandeczko, bardzo mi przykro... Odwieźcie Azora do schroniska. :-( Quote
wandul 66 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 TO MOJA NAJWIEKSZA PORAZKA - nie wezmę już żadnego psa na tymczas - tymczas Azora zabral innym szanse na pomoc , nie odważe się już pomoc zadnemu psu!!!!!!!!!!! Quote
monikusf Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 znajoma chce wziac nieduzego psa ale za 2 tygodnie dla starszej osoby ale psiary.sa to okolice bielska podlaskiej.,moge pomoc finansowo w transporcie jesli sie zdecyduje,niedawno znalazlam watek i nie wiem czy ja dzisiaj zlapie Quote
Mada:) Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Oj, byłoby cudownie, trzymam kciuki, by wszystko się udało, on już tak długo czeka !!! ;) Quote
grazyna9915 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Może tym razem się uda!!! Trzymam mocno kciuki!!! On już chyba z 9-ć miesięcy szuka domu! Wandziu trzymaj się! Quote
wandul 66 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 AZOR - PAKO szuka domu od 6 pazdziernika!!! Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 monikusf napisał(a):znajoma chce wziac nieduzego psa ale za 2 tygodnie dla starszej osoby ale psiary.sa to okolice bielska podlaskiej.,moge pomoc finansowo w transporcie jesli sie zdecyduje,niedawno znalazlam watek i nie wiem czy ja dzisiaj zlapiebyłoby super , też dołoże się do transportu , jeżeli domek będzie zdecydowany . Azor jest super psem , naprawdę kocha wszystkich , niestety próbuje podporządkowac mojego Reksa , a on był u mnie pierwszy! Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 jeżeli domek sie nie zdecyduje , to nawiązałam juz kontakt z mosii w sprawie hotelu , ale nie wiem , na jak długo podołam finansowo - jest jeszcze teraz jeden wariant , ale muszę sie nad nim zastanowić - do pilnowania składowisko złomu - napewno lepsze to od schronu!!!! Quote
grazyna9915 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jeżeli chodzi o transport to ja już dzisiaj lecę odnowić prawko i mogę Ciebie Wandziu i Azorka zabrać na wycieczkę. Dla mnie (ale nie dla Wandziu) to nawet lepiej gdyby było to za dwa tygodnie. Bo z synem mamy ostatni egzamin 20 czerwca więc już popołudniu dwudziestego czerwca mogę ruszać w trasę. Oczywiście o ile domek się zdecyduje przygarnąć tego wspaniałego psiaka. Ja tylko dodam jeszcze, że przez trzy dni mogłam go obserwować i wiem, że to bardzo, bardzo przyjacielski pies, który ciągle szuka kontaktu z człowiekiem. Quote
wandul 66 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 AZOREK jutro idzie pod nóż a w sobotę w drogę do stolicy!!! TRZYMAĆ KCIUKASY!!! Quote
supergoga Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 A mnie się włos zjerzył jak przeczytałam początek - idzie pod nóż. Hmmm - trzymam kciuki mocno. Mam go w ogłoszeniach od samego początku. Zmieniałam tylko fotki i opisy - i kanał. Choć ostatnio ogólnie klapa, sezon przed wakacjami. My np. mamy zwrot adoptowanej suni - i tez kłopot - 2 tygodnie miała dom i tyle. Mam nadzieję, że z tym domkiem rudaska będzie ok. Napisz póxniej Wandul - jaki domek i dokąd pojechał. Quote
Mona4 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wandziu Zlomowiec sie wycofal,zabrali Onka z schroniska. Quote
halbina Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czy znowu? :crazyeye: :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: Quote
jo_joanna Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ważne, żeby domek nie zrezygnował. No a przede wszytskim, żeby w tym domku Azorek miał dużo ciepła i miłości. Bo to przemiły piesek. Ale póki jeszcze tam nie dotarł, to trzymamy kciuki. Podwójnie, bo dzisiaj ma przecież zabieg utraty klejnotów ;-) Trzymaj się Azorku Quote
Recommended Posts