Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te podnoszenie Nic nieda,bo zainteresowania tym psem tu niema.Mysle ze najlepiej to zrobic plakaty i porozwieszac w Sklepach ZOO i lecznicach,wydaje mi sie ze tak predzej dom znajdzie niz przez dogomanie.

Ładna fotka z odpowiednim tekstem,wydrukowac i rozklejamy po Sklepach i lecznicach.

Posted

U mnie plakaty nigdy się nie sprawdzały, ale Tychy to specyficzne miasto.
Podobno gdzie indziej działa.
OBY!!!
Jeżeli ktoś zrobi plakacik to spróbuję i w Tychach też wywieszę, może taka bardzo natężona akcja plakatowa przyniosłaby rezultat?

Można by go też umieść na innych forach np. psów rasowych do których on jest troszkę podobny (tylko do kogo on jest podobny?).

I jeszcze jedno miał być pokazany w telewizji więc może warto wrócić do tego pomysłu.

Posted

znajoma chce wziac nieduzego psa ale za 2 tygodnie dla starszej osoby ale psiary.sa to okolice bielska podlaskiej.,moge pomoc finansowo w transporcie jesli sie zdecyduje,niedawno znalazlam watek i nie wiem czy ja dzisiaj zlapie

Posted

monikusf napisał(a):
znajoma chce wziac nieduzego psa ale za 2 tygodnie dla starszej osoby ale psiary.sa to okolice bielska podlaskiej.,moge pomoc finansowo w transporcie jesli sie zdecyduje,niedawno znalazlam watek i nie wiem czy ja dzisiaj zlapie
byłoby super , też dołoże się do transportu , jeżeli domek będzie zdecydowany . Azor jest super psem , naprawdę kocha wszystkich , niestety próbuje podporządkowac mojego Reksa , a on był u mnie pierwszy!

Posted

jeżeli domek sie nie zdecyduje , to nawiązałam juz kontakt z mosii w sprawie hotelu , ale nie wiem , na jak długo podołam finansowo - jest jeszcze teraz jeden wariant , ale muszę sie nad nim zastanowić - do pilnowania składowisko złomu - napewno lepsze to od schronu!!!!

Posted

Jeżeli chodzi o transport to ja już dzisiaj lecę odnowić prawko i mogę Ciebie Wandziu i Azorka zabrać na wycieczkę.

Dla mnie (ale nie dla Wandziu) to nawet lepiej gdyby było to za dwa tygodnie. Bo z synem mamy ostatni egzamin 20 czerwca więc już popołudniu dwudziestego czerwca mogę ruszać w trasę.

Oczywiście o ile domek się zdecyduje przygarnąć tego wspaniałego psiaka.

Ja tylko dodam jeszcze, że przez trzy dni mogłam go obserwować i wiem, że to bardzo, bardzo przyjacielski pies, który ciągle szuka kontaktu z człowiekiem.

Posted

A mnie się włos zjerzył jak przeczytałam początek - idzie pod nóż.
Hmmm - trzymam kciuki mocno. Mam go w ogłoszeniach od samego początku. Zmieniałam tylko fotki i opisy - i kanał. Choć ostatnio ogólnie klapa, sezon przed wakacjami. My np. mamy zwrot adoptowanej suni - i tez kłopot - 2 tygodnie miała dom i tyle.

Mam nadzieję, że z tym domkiem rudaska będzie ok.
Napisz póxniej Wandul - jaki domek i dokąd pojechał.

Posted

Ważne, żeby domek nie zrezygnował. No a przede wszytskim, żeby w tym domku Azorek miał dużo ciepła i miłości. Bo to przemiły piesek.
Ale póki jeszcze tam nie dotarł, to trzymamy kciuki. Podwójnie, bo dzisiaj ma przecież zabieg utraty klejnotów ;-)
Trzymaj się Azorku