Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojj... Pani Grażynko, dobrze Pani czuje !
Nie chcę zapeszać, ale mam chętną osóbkę na Paco :) Jutro po 18.00 dowiem się, czy domek ma Paco, czy jego rywalka ;) Trzymajcie kciuki :D

Posted

a ja już mam serdecznie dośc tego , tym razem dom w Katowicach , kontakt gg , telefoniczny , ustalony na jutro transport , nie potwierdzony do ko9nca i przed chwilą telefon od tej samej kobiety , ze znalazla pieska na allegro- jak powiedziałam , ze przeciez juz rozmawiałysmy i ja załatwiam przewoz , to się rozłączyła !!! LUDZIE , GDZIE WASZA KULTURA????

Posted

Wandul współczuję.
Wiele nieodpowiedzialnych osób zawraca tylko głowę i robi niepotrzebne nadzieje.
Ale coś zaczęło się dziać więc wśród tych ludzi musi być ten jedyny wspaniały DOM dla PACO.

Wystawiłam go ponownie na allegro!

Posted

wandul 66 napisał(a):
a ja już mam serdecznie dośc tego , tym razem dom w Katowicach , kontakt gg , telefoniczny , ustalony na jutro transport , nie potwierdzony do ko9nca i przed chwilą telefon od tej samej kobiety , ze znalazla pieska na allegro- jak powiedziałam , ze przeciez juz rozmawiałysmy i ja załatwiam przewoz , to się rozłączyła !!! LUDZIE , GDZIE WASZA KULTURA????

Co za babsko!!!!!:mad::mad::mad:

Posted

Pan, o którym wspomniałam wcześniej jest zdecydowany na pieska, ale...
interesuje go psiak w wieku do roku, lecz mimo to poleciłam mu Paco i do końca tygodnia powinien dać znać, czy wyciągnął jakąś bidę prosto ze schroniska, czy zdecydował się na Paco. Nie martwicie się, gdy podejmie decyzję, to oczywiście Was poinformuję ;)
(nie lubię trzymać ludzi w niepewności :D)