wandul 66 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dzięki , miałam znowu zapytanie na gg , za ile mozna go kupić !! czekam na dalszy kontakt , oby nie taki jak z Krakowa!!! Quote
grazyna9915 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Paco już niedługo znajdzie dom. Czuję to po kościach. Quote
bumerang Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Oby twoje kości mowiły i czuły naprawdę! było by wspaniale - Paco czeka już długo! Quote
Mada:) Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ojj... Pani Grażynko, dobrze Pani czuje ! Nie chcę zapeszać, ale mam chętną osóbkę na Paco :) Jutro po 18.00 dowiem się, czy domek ma Paco, czy jego rywalka ;) Trzymajcie kciuki :D Quote
wandul 66 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 odzywa sie do mnie ktos na gg , ale jak narazie raz jestem ja , raz on , choc nie spodobało mi sie pytanie , jaka to rasa!!! Quote
Mada:) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Niestety...:( Właśnie otrzymałam wiadomość, że Pani ma już Pieska, ale spokojnie, jest jeszcze pewien Pan... Quote
wandul 66 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 a ja już mam serdecznie dośc tego , tym razem dom w Katowicach , kontakt gg , telefoniczny , ustalony na jutro transport , nie potwierdzony do ko9nca i przed chwilą telefon od tej samej kobiety , ze znalazla pieska na allegro- jak powiedziałam , ze przeciez juz rozmawiałysmy i ja załatwiam przewoz , to się rozłączyła !!! LUDZIE , GDZIE WASZA KULTURA???? Quote
grazyna9915 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wandul współczuję. Wiele nieodpowiedzialnych osób zawraca tylko głowę i robi niepotrzebne nadzieje. Ale coś zaczęło się dziać więc wśród tych ludzi musi być ten jedyny wspaniały DOM dla PACO. Wystawiłam go ponownie na allegro! Quote
bumerang Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 kultura? przecież to żywe stworzonko! ludzie zachowują się jakby chodziło o przedmiot ! Biedny Paco! Quote
wiq Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 jaja sobie robią...:shake: jedyny plus to taki, że zaczął się koło niego ruch.. Quote
halbina Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tak... ruch wokół niego to już duży plus! A teraz potrzebny ODPOWIEDZIALNY DOM!!! Quote
Patsi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wandul 66 napisał(a):a ja już mam serdecznie dośc tego , tym razem dom w Katowicach , kontakt gg , telefoniczny , ustalony na jutro transport , nie potwierdzony do ko9nca i przed chwilą telefon od tej samej kobiety , ze znalazla pieska na allegro- jak powiedziałam , ze przeciez juz rozmawiałysmy i ja załatwiam przewoz , to się rozłączyła !!! LUDZIE , GDZIE WASZA KULTURA???? Co za babsko!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Mada:) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pan, o którym wspomniałam wcześniej jest zdecydowany na pieska, ale... interesuje go psiak w wieku do roku, lecz mimo to poleciłam mu Paco i do końca tygodnia powinien dać znać, czy wyciągnął jakąś bidę prosto ze schroniska, czy zdecydował się na Paco. Nie martwicie się, gdy podejmie decyzję, to oczywiście Was poinformuję ;) (nie lubię trzymać ludzi w niepewności :D) Quote
Recommended Posts