Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety, dom o ktorym pisalam "nie wypalil".. Pani nawet chetnie wzialaby Azora (mimo, iz nie jest ratlerkiem) ale Pan domu nie chce slyszec jeszcze o kolejnym psie.. Nadal placze za Ajaksem..

kombinuje dalej...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja jestem już bezsilna , dzisiaj na moment uciekł babci z kojca jak dawała im jeśc , dobrze , że akurat wracałam ze sklepu , w kącie ogrodu kotłowanina , AZOR własnie zagryzał mojego Reksa , chwilę póżniej , byłoby po nim !!!! Chyba nic mi nie pozostaje jak zawieżc go do schroniska , nigdy nie prosiłam o pomoc , to zawsze ja pomagałam jak była potrzeba , teraz niestety znikąd nie ma dla mnie pomocy !!!! Zaczynam żałować , że pewnego pazdziernikowego popołudnia nie zrobiłam tego co wszyscy , nie udawałam , że nie widzę AZORA biegającego po ulicy !!!!

Posted

Azor jest na wszystkich portalach i na allegro. Ja nie umiem Wando pomóc, mam sama sukę z problemami i psa nie dam rady zabrać. Już nie wiem co radzić, ale każda decyzja którą podejmiesz znajdzie u mnie poparcie. Musisz dbać o swoje psy także. Szkoda że Azor taki agresor, trudno. Wiem, że Cie zawiodłam Wanulku, nie udało mi sie znaleźc domu dla Azora - zreszta dla naszego daktyla ze schronu (ona taki rudy kundelek jak Azor) znalazł sie dom przypadkiem po roku - to nie sa "psy pierwszej potrzeby". Jeśli zdecydujesz się na schronisko, to ja to rozumiem. Na ulicy bezpieczny nie był - szkoda go wielka, ale co robic, skoro ucieka i gryzie Reksia.

Posted

ja siedzę i ryczę , to największa moja porażka , Azor ma tyle czasu , aż wróci mój TZ z trasy , czyli gdzies do środy , albo on zagryzie mojego Reksa , psiaka , który jako szczeniak został zabrany ze schroniska i jest psem mojej 8 letniej córki , albo go otrują !! i tak żle , i tak niedobrze!!!

Posted

wandul uaktualnij pierwszy post, napisz dramatyczny apel, że masz czas tylko do środy, w tytule też napisz, że jeśli do środy nie znajdzie domu trafi do schroniska

i jeszcze dopisz może, że potrzebny dom bez psów
(bo zrozumiałam że koty lubi)

Posted

[quote name='mulinka']wandul uaktualnij pierwszy post, napisz dramatyczny apel, że masz czas tylko do środy, w tytule też napisz, że jeśli do środy nie znajdzie domu trafi do schroniska

i jeszcze dopisz może, że potrzebny dom bez psów Azor lubi psy , bawi się z nimi , niestety w moim stadzie próbuje ustawić sobie chierarchię , nie może sobie pozwolić na podporzadkowanie onka , wziął się więc za małego jak jamnik Reksa!!!