Ania_w Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 niestety, dom o ktorym pisalam "nie wypalil".. Pani nawet chetnie wzialaby Azora (mimo, iz nie jest ratlerkiem) ale Pan domu nie chce slyszec jeszcze o kolejnym psie.. Nadal placze za Ajaksem.. kombinuje dalej... Quote
wandul 66 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 a ja jestem już bezsilna , dzisiaj na moment uciekł babci z kojca jak dawała im jeśc , dobrze , że akurat wracałam ze sklepu , w kącie ogrodu kotłowanina , AZOR własnie zagryzał mojego Reksa , chwilę póżniej , byłoby po nim !!!! Chyba nic mi nie pozostaje jak zawieżc go do schroniska , nigdy nie prosiłam o pomoc , to zawsze ja pomagałam jak była potrzeba , teraz niestety znikąd nie ma dla mnie pomocy !!!! Zaczynam żałować , że pewnego pazdziernikowego popołudnia nie zrobiłam tego co wszyscy , nie udawałam , że nie widzę AZORA biegającego po ulicy !!!! Quote
Ania_w Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wanda, bardzo mi przykro... :-( (masz transport?) Quote
florida_blue Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 wandul... ty zawsze tak jak ostatnia deska ratunku.... tak bym chciała ci pomóc .... Quote
Rawa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Szkoda...:placz: Naprawdę mi przykro... Czyli juz nic nie można zrobić? :-( Quote
supergoga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Azor jest na wszystkich portalach i na allegro. Ja nie umiem Wando pomóc, mam sama sukę z problemami i psa nie dam rady zabrać. Już nie wiem co radzić, ale każda decyzja którą podejmiesz znajdzie u mnie poparcie. Musisz dbać o swoje psy także. Szkoda że Azor taki agresor, trudno. Wiem, że Cie zawiodłam Wanulku, nie udało mi sie znaleźc domu dla Azora - zreszta dla naszego daktyla ze schronu (ona taki rudy kundelek jak Azor) znalazł sie dom przypadkiem po roku - to nie sa "psy pierwszej potrzeby". Jeśli zdecydujesz się na schronisko, to ja to rozumiem. Na ulicy bezpieczny nie był - szkoda go wielka, ale co robic, skoro ucieka i gryzie Reksia. Quote
zaba14 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wandul ja rowniez przepraszm że nie umię Ci pomóc :shake: nie chcę się tu usprawiedliwiać, ale rozumię Twoją decyzje... Quote
wandul 66 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 ja siedzę i ryczę , to największa moja porażka , Azor ma tyle czasu , aż wróci mój TZ z trasy , czyli gdzies do środy , albo on zagryzie mojego Reksa , psiaka , który jako szczeniak został zabrany ze schroniska i jest psem mojej 8 letniej córki , albo go otrują !! i tak żle , i tak niedobrze!!! Quote
halbina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wandulko, absolutnie wszyscy mamy moralnego kaca, ale Ty masz najmniej powodów do niego, pamiętaj o tym! Quote
mulinka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 wandul uaktualnij pierwszy post, napisz dramatyczny apel, że masz czas tylko do środy, w tytule też napisz, że jeśli do środy nie znajdzie domu trafi do schroniska i jeszcze dopisz może, że potrzebny dom bez psów (bo zrozumiałam że koty lubi) Quote
grazyna9915 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wandzia ja myślę, że wszystko się jakoś ułoży i Azor znajdzie dom!!! Quote
wandul 66 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='mulinka']wandul uaktualnij pierwszy post, napisz dramatyczny apel, że masz czas tylko do środy, w tytule też napisz, że jeśli do środy nie znajdzie domu trafi do schroniska i jeszcze dopisz może, że potrzebny dom bez psów Azor lubi psy , bawi się z nimi , niestety w moim stadzie próbuje ustawić sobie chierarchię , nie może sobie pozwolić na podporzadkowanie onka , wziął się więc za małego jak jamnik Reksa!!! Quote
wandul 66 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 AZOR jest wszędzie gdzie się da juz od pazdziernika!!! Quote
grazyna9915 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Warto powtórzyć ogłoszenia, gdyż z czasem spadają na sam koniec i nikt ich nie czyta! Quote
wandul 66 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 te które ogłaszała supergoga sa co jakiś czas uaktualniane! Quote
mulinka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 pilnie potrzebny dom tymczasowy, mamy czas tylko do jutra !!! Quote
mulinka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jutro Azor trafi do schroniska - nie pozwólmy na to !!! kto może mu dać dom tymczasowy ? Quote
Recommended Posts