Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeprasam Was nielok moga sie zobowiazac :(( ja bym im wszystkim dala dom gdybym tylko sama mieszkala :( krew sie gotuje, pragne pomoc ale zycie mnie ogranicza, krakow, blok pokoj na 2 osoby 2 szczury,, zajecia ood 9 do 20...wybaczcie :(( przepraszam, podziwiam Was

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
przeprasam Was nielok moga sie zobowiazac :(( ja bym im wszystkim dala dom gdybym tylko sama mieszkala :( krew sie gotuje, pragne pomoc ale zycie mnie ogranicza, krakow, blok pokoj na 2 osoby 2 szczury,, zajecia ood 9 do 20...wybaczcie :(( przepraszam, podziwiam Was
poczekaj , dopiero weszłas do naszego domu wariatów
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: za jakiś czas , będziesz taka jak większośc nas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dzisiaj formica wystąpiła z propozycją , że zabierze Azora zamiast suki ze scroniksa na tymczas - rozpatrzyłyśmy jednak za i przeciw , do mnie miała trafić ta suka , ale jest nie wysterylizoawana , choć to no problem , ale boję się , że jej pojawienie się też może narobić ambarasu !! chyba Azor zostanie ciachnięty a TZ nie dowie się całej prawdy do końca !!! oby nie opowiedziała mu Ola za szczególami!!!! szukajmy mu szybko domku , on jest naprawdę wspaniałym psem!!!!

Posted

Patsi , nie mogę z Olą zawrzeć sztamy , ona boi się o Reksa , ja z reszta też , ciachnę chyba skurczybyka i będe trzymać choćby w piwnicy , a nie oddam na worek treningowy!!!!!!

Posted

wandul 66 napisał(a):
Patsi , nie mogę z Olą zawrzeć sztamy , ona boi się o Reksa , ja z reszta też , ciachnę chyba skurczybyka i będe trzymać choćby w piwnicy , a nie oddam na worek treningowy!!!!!!

Rozumiem. Ciachnij skurczybyka.;)Może wtedy domek się prędzej znajdzie...