Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wandziu jutro pokaże Azorka kolezance z pracy, która zastanawia się nad wzięciem psiaka (a właściwie jej mąż) - problem jest tylko taki ze oni nie moga się zdecydować czy chcą psiaka do domu (mieszkają w bloku) czy takiego który bedzie siedział u nich na działce... Pan jest na tej działce codziennie ale nie wiem czy chciałabyś zeby tak trafił no i czy on się nadaje jako stróż...

Posted

Przy psiakach Wandzi to on na pewno się wyćwiczył na stróża.
Natomiast psiak może być jednocześnie domowym i działkowym.
Moi rodzice jeżeli mają u siebie jakiegoś psiaka na tymczasie to chodzą z nim na spacerki właśnie na działkę.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Przy psiakach Wandzi to on na pewno się wyćwiczył na stróża.
Natomiast psiak może być jednocześnie domowym i działkowym.
Moi rodzice jeżeli mają u siebie jakiegoś psiaka na tymczasie to chodzą z nim na spacerki właśnie na działkę.

tak Grażynko tylko ja się boję, że oni zrobia mu kojec na działce i będzie tam kwitł a wolności zazna tylko jak oni przyjdą na działkę...
kolezanka chce psa do domu bo mówi że nie miałaby sumienia zostawiać psa samego na działce ale jej mąż ...
zobaczymy - będę jutro rozmawiać...

Posted

anilla napisał(a):
Wandziu jutro pokaże Azorka kolezance z pracy, która zastanawia się nad wzięciem psiaka (a właściwie jej mąż) - problem jest tylko taki ze oni nie moga się zdecydować czy chcą psiaka do domu (mieszkają w bloku) czy takiego który bedzie siedział u nich na działce... Pan jest na tej działce codziennie ale nie wiem czy chciałabyś zeby tak trafił no i czy on się nadaje jako stróż...

A może wzięliby go choć na tymczas ??

Posted

Lepsze to od otrucia psa!

Oj, to na pewno !!!
Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę i mam nadzieję, że jak nie na stałe, to - w obliczu krytycznej sytuacji - państwo wezmą Azorka chociaż na tymczas, ratując mu w ten sposób życie...

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Chyba dostanę po uszach za te podnoszenie, ale mówi się trudno!
dostaniesz za to buzi i pożyczę Ci znowu spodnie TZ:lol: NAWET OD GARNITURU ŚLUBNEGO!!!!

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Pasek od spodni mam już od Twojego TZ więc spodnie przydałyby się do kompletu!
o kurcze , a ja myslałam , że oddałas je razem z tym luksusuwym paskiem z krokodylej skóry!!!:cool1: