Jola_K Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 rozeslalam link do znajomych, trzymam kciuki Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Czy Wandzia ma dostęp do netu? Z tego co wiem to teraz Wandzia trzyma młodego w boksie w razie czego amikat może pożyczyć klatkę więc może nie trzeba by było jej kupować. Domku, domku jesteś bardzo potrzebny!!! Quote
Patsi Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Z tego co wiem Wanda ma nockę, Azorek do góry!!!!! Quote
CoToMa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Azorek jest śliczny. Moja Tikunia wygląda prawie tak samo jak on. Jest kochana psiną po ciężkich przejściach. Na pewno Azorek też odwdzięczy sie miłością, jeśli ktoś zechce podarować mu dom... Quote
Patsi Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Azorek bardzo potrzebuje domku tymczasowego! On już tyle przeszedł-nie możemy dopuścić, żeby trafił do schronu lub...został otruty przez wstrętnych, bezwzględnych ludzi....:placz::placz::placz: Quote
MARCHEWA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Czy dalej nikt się Azorkiem nie zainteresował? Quote
wandul 66 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 wczoraj mialam na gg zapytanie , czy on jest rasowym psem i to wszystko!!! Azor jest łagodnym , wesołym psiakiem , siedzi u mnie od pazdziernika i to jest chyba najwiekszy problem!1 poczuł się za pewnie , a że nie może zdominowac mojego olbrzymiego Hektora , zaczął ćwiczyć ustawianie hierarchii na malutkim Reksie , bójki wciąz są , ale z opisu wczoraj była jatka , choć bez większych obrażen z obu stron!! AZOR kocha wszystkich i wszystko , leży z kotami , uwielbia dzieci !! niestety wszedł w układy dwóch psów i próbuje je zmieniać!! zresztą juz w pierwszym poście pisałam , że jego pobyt grozi jatką , ale nie mogłam wymyślic nic innego!!! Quote
jo_joanna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 eeech się porobiło. Wklejam wątek Azora tu i ówdzie, może akurat... Quote
grazyna9915 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jojoanna pisz gdzie go wstawiasz, a może i ja go gdzieś umieszczę byle się nie dublować. Quote
jo_joanna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 póki co wklejam go na wątki które odwiedzam - może akurat? czy jest zamieszczony gdzieś w necie?? (poza allegro) alegratka, eurocity itp? na niektórych strocnach trezba być zalogowanym, zawsze "uśmiecham" się do Supergogi - ona zawsze chętnie pomaga, może i tym razem?? Quote
wandul 66 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 AZOR był wstawiany przez Supergogę , TEZ SIĘ DO NIEJ UŚMIECHAM!!! Quote
grazyna9915 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dianeczko serdeczne dzięki! Ludziska słuchajcie Dianeczka ma bardzo dobrą rękę do ogłoszeń, dzięki niej moja 10-o letnia Sara znalazła dom. Takich ludzi tu właśnie potrzeba. Psinka ty nie tymczas, ale stały domek znajdziesz ZOBACZYSZ! Quote
jotpeg Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 POMOCY!!!!! na cito potrzebny tymczas, a najlepiej DOM!!!! Quote
D0minika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Nie jestem za podnoszeniem, ale w słusznej sprawie... Quote
Recommended Posts