Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patsi napisał(a):
Rozumiem. Ciachnij skurczybyka.;)Może wtedy domek się prędzej znajdzie...

Patsi nie byłabym tego taka pewna.
Mój Kuba znalazł potencjalny dom.

Kiedy jego nowy pan usłyszał, że piesek będzie na następny dzień kastrowany powiedział, że "nie chce kalekiego psa."

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kastracja agresji niewyleczy!!!! Wiem to po przykladzie naszych psow,czasami wrecz wzmaga agresję.

Takasamo nasz kocur,co z tego ze kastrowany jak caly czas siedzi na kotce sasiadow:evil_lol: tyle ze nic niezdziala:evil_lol:

Pawel

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Ale z czasem - po kastracji - powinien zrobić się obojętny na urodę suczek.

I właśnie o ten aspekt kastracji mi chodziło. A co do łatwiejszego szukania domków, to może wówczas wchodziłby w grę domek z suczką?
A komuś, kto uważa kastrację za okaleczanie psa-psa bym nie oddała, bo to potencjalny rozmnażacz, który może myśleć, że skoro pies ma "wyposażenie" to powinien je wykorzystywać. Jeśli dodamy, że Azor ma w sobie coś z amstafa to rozmnażanie jest bardzo możliwe...:shake:

Posted

Azorku my z Alicją tez cały czas pytamy znajomych o domek dla Ciebie.Trzymam kciuki by i Tobie udalo się znaleźć własny kącik na ziemi.Pozdrawiamy Wandzię

Posted

wandul 66 napisał(a):
była wersja dzisiaj katracji , niestety jestem uziiemiona w domu Łatkiem , karmię , nawadniam , usypiam i tracę nadzieje!!!!

Nie trać nadziei...Łatek wyzdrowieje-musi wyzdrowieć, ma teraz tyle miłości i troski...

Posted

Azorek nadal u mnie , z kastracją narazie nie wypaliło , TZ po krwawych opowieściach córki o walkach psow na moim podwórku o dziwo bardzo nie zagrzmiał!! Ale szukajmy mu jak najszybciej domku , siedzi zamknięty w boksie i płacze!!!!