Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domyslam sie ze w Bytomiu, bardzo bym chciala pomoc, moze jakos lokalowo dalabym rade choc to mieszanie studenckie mam pokoj z chlopakiem do tego 2 szczury i zajecia cociedzienie od rana do wieczora, wiec tak realistycznie oceniajac, nie bylby to raczej rozwiazanie

Posted

moj TZ jeszcze jutro nie wraca , ciągle krązy gdzieś po włoskich autostradach , sądze , że wróci gdzieś koło piątku , a ja zaczynam dumać nad kastracją tego bandyty , choc jak już raz pogryzł Reksa , bedzie to robił tez po kastracji !!!! proszę , pytajcie , szukajcie , to wspaniały psiak , kocha wszystkich ale widac nie umie pokochac Reksa!!!!

Posted

karusiap napisał(a):
Wandul ja mam strasznie duzo podziwu dla Ciebie,jestes wspaniala osoba i mam nadzieje ze uda sie to wszytsko rozwiazac...
nawet nie wiesz , jak ja bym chciała , :-( :-( :-(

Posted

mój TZ jeszcze nie wrócił , Azor wciąz jest u mnie , najgorsze jest to , że jak zamykam go w boksie to moje psiaki nie mają się gdzie schowac przed deszczem , dobrze , że siedze teraz w domu , bo wpuszczam te przemoczone boraki na ganek!!!