Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania_sami napisał(a):
Ojej! jak super, ze Czarus poszedl na tymczas( tak mial w ksiazeczce zdrowia)
Bumel powiedz czy do tej wolontariuszki co pomagala Wam wyprowadzic psy??

Tak. do niej właśnie. Zabrała go na spacer no i "przepadła":cool3:

Posted

Juz ci pisze.

Wiec Pani mieszka tylko z ok 10 letnim synkiem(taki slodki i uroczy, ideal dziecka ;p)
maja duze mieszkanie na strzezonym osiedlu. niedawno uspili duza, 14 letnia suczke.

Layla bardzo byla wpatrzona w chlopca wiec mozliwe ze wychowywala sie z dziecmi.

Posted

Zauważyłam, że Layla troszkę boi się dorosłych facetów, to superowo, że trafila właśnie do takiego domku - może szybciej się zaadaptuje...trzymam za nią mocno kciuki, bo kochana z niej psinka:loveu:

Posted

[quote name='taubi'] baner Azylowy

www.dogomania.pl/forum/f1161/warszawa-cudown*****-do-adopcji-z-azylu-pod-psim-aniolem-32063/

Nazwa tego wątku przez te "cudowne psy" cenzuruje się, więc nie da się tu wejść klikając na baner. Proponuje dać do banerka wątek, który założyła pidzej lub skrócić nazwę tego wątku na stronie tiny.pl

Ta dogo cenzura na e - psy to głupota. :angryy:
Tylko nie mówcie żebym zmieniła tytuł wątku bo tu nawet tego zrobić nie mogę. :mad:

Posted

jeśli ta suczka nic nie znajdzie do piątku, trafi do Azylu:-(
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-mloda-sunia-pilnie-dt-na-dzis-wraca-potrzebny-dt-ds-warszawa-142190/?highlight=

mała, bzproblemowa, zachowuje czystosc w domu, bardzo łagodna. W sobote trafiła do adopcji jednak na widok/dzwiek głośno grającej zabawki zaczęła bardzo szczekać i na dziecko ( roczek ) i zabawkę i ludzie się boją. Nie chcieli pomocy behawiorysty.
pilnie potrzebne ogłoszenia...
Mała SUNIA kudłata jak spaniel, śliczna POMÓŻ (692899250) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Mam ogromną prośbę:

pod nr 1241 w galerii piesków jest Dżanet - bardzo proszę o sprawdzenie, czy to nie Muszka, która zaginęła z domy stałego w dniu adppcji 10 kwietnia br., W Warszawie na Chomiczówce-Bemowie.
Muszka ma co najmniej 3 lata, w styczniu miała steylizację.
Ma charakterystyczne uszy,załamane na końcach, i oczy w brazowych obwódkach. Przy siusianiu dziwnie wysuwa do przodu tylną łapkę, chyba lewą :oops:

tu sa jej zdjecia

http://www.dogomania.pl/forum/f96/mala-muszka-uciekla-na-chomiczowce-bielanach-pomocy-w-szukaniu-128943/index11.html

http://www.dogomania.pl/forum/f96/mala-muszka-uciekla-na-chomiczowce-bielanach-pomocy-w-szukaniu-128943/

Posted

Trzeba rozdysponowac kase z bazarków (340zł), przelać na jakies zwierzaki z RR, czy np na wyroznione allegro?? bądź można byłoby zafundaować na pierwszej stronie z tego na allegro czy cuś takiego
czekam na propozycje

Posted

ja oczywiście jestem za tym by chociaż część przeznaczyć na wyróżnienia. co do pierszwej strony to chyba z naszego konta sie nie da, jak zaznaczyłam to za 29 zł to coś tam wyskoczyło ze trzeba mieć dodatkowe gwiazdki/znaczki...ale nie znam sie na allegro.

Posted

poszedł przelew 340zl na wyroznione allegro.
i mam skromną :) prosbe o wyroznienie dla foresta, rudego, jordana, dla dwóch dian, bobiego, dexa, dębka, brutusa, brutusa II i dusi :)
kurde mam za duzo typów :) ale warto im wyroznic. moze sie uda.
a no i kociakom jak są zdjęcia