ania_sami Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Czyje to sa zdjecia? i czy psow typu turbo i tuti sa tylko te co dales? Quote
taubi Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 te zdjęcia ja robiłem a teraz wkładam te które były robione w azylu. Quote
taubi Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pomocy! Mogę wygrać 50 tys na pomoc psom Witajcie! Wzięłam udział w konkursie Ibupromu, w którym można wygrać 50 tys złotych (lub 10 tys) na rozwój swojej pasji Oczywiście ja opisałam moją największą pasję czyli pomoc psom i kotom ze schronisk. 50 tys to tak naprawdę nie jest wiele, ale pomyślcie ile np. pilnych operacji można za to wykonać. A chciałabym też pomóc w budowie kociarni w "moim" schronisku. Wystarczy kliknąć na "Głosuj na profil" na stronie http://www.paulinasmyk.dlaniepokonan...smyk/index.htm otrzymacie maila zwrotnego. Głosować można raz dziennie.... Liczę na Waszą pomoc i z góry dzięki. Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk albo Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk __________________ Quote
bumel Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 taubi napisał(a):Dobrze by było wyróżnic też kociaki bo ich mamy strasznie dużo, no właśnie, czy można gdzieś znaleźć zdjęcia nowych kociaków? Chciałabym podesłać je osobie zainteresowanej adopcją... Quote
Kostek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 dzisiaj bede wstawiala kociaki do ewidencji wczoraj udalo mi sie uporac z psami;) Quote
siekowa Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Co z tym Jezzym? Nadal szuka domu? Quote
ania_sami Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 bumel napisał(a):no właśnie, czy można gdzieś znaleźć zdjęcia nowych kociaków? Chciałabym podesłać je osobie zainteresowanej adopcją... wiesz co ja mam zdjecia tylko tych kociakow z piwnicy. Daj mi meila:) Wczoraj z kociakow poszedl Pinki ( z mojego dt) , dzis pewnie pojdzie Klakier a Timon 20 idzie do przyjaciela mojego brata. Mialam 2 fajne tel po kociaki. Dzis maja przyjechac i mam nadzieje ze pojda:) Quote
Kostek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no to tak Rudka Spanielka Mozi Bercia Buła Turbo Jordan Dzidka adoptowane na tymczas pojechala Naomi Quote
pidzej Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 wyróżnione kolejne: Dex, Brutus II, Bobi, Forest, Rudy, Neon, Diana, Jordan też miał wiec dziś zmieniłam na szybko na Dawke i Serie. Quote
ania_sami Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wczorajsza sesja zdjeciowa by me&Roza FIGARO Quote
ania_sami Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 FURIAT[SIZE=2][SIZE=1]niestety strasznie sie krecil i wyszly tylko takie.. Quote
Recommended Posts