OlimpiaK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [LEFT]Jezuuuu, jak Wook jest boski...!!! :loveu: [/LEFT] Quote
koosiek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Samba właśnie pojechała do nowego domu :multi: Quote
hovomaniaczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 koosiek napisał(a):Samba właśnie pojechała do nowego domu :multi: Super wiadomosc!!!:multi::multi::multi: Quote
pumcia02 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 super w koncu :) oprócz tego w tyg pojechała Roma do domu! wczoraj szczeniak Amber, dzisiaj szczeniaki SMerfetka i Lampka oraz owczarek Magnat! Quote
bumel Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 super zdjęcia, bo i psiaczki azylowe super! strasznie mi szkoda Puszka:-(, tak bardzo się biedaczek stresował na spacerze...jeżeli można nazwac spacerem to ile udało nam się odejść od furtki... Quote
pidzej Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ja też ostatnio myślę o Puszku. Zrobiłam mu allegro ale wymyśliłam historię na chybił trafił, bo Puszek któremu umarła pani to chyba ten kremowy:roll: Dziś się w Azylu wypytam i ewentualnie pozmieniam. Mix terier, szorstkowłosy, średni ŁAGODNY (671086081) - Aukcje internetowe Allegro Quote
bumel Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 pidzej napisał(a):ja też ostatnio myślę o Puszku. Zrobiłam mu allegro ale wymyśliłam historię na chybił trafił, bo Puszek któremu umarła pani to chyba ten kremowy:roll: Raczej tak - przynajmniej tak czytam na stronie azylu. O pochodzeniu tego Puszka nie za wiele wiadomo - przybłąkał się do domu w Falenicy, gdzie jest już 8 psów. Te bardzo go pogryzły - z ranami na głowie został przywieziony do Azylu. I tyle. Pidzej - Twoje allegro jest super, uważam, że takie ogłoszenie z historią i z wystapieniem psiaka w pierwszej osobie jest dużo lepsze niż tylko suchy opis psiaka (sama próbuję coś wyrzeźbić dla Brutuska, ale coś cienko mi to idzie). Fajnie by było tylko wykorzystać w ogłoszeniu te nowe fotki Puszka:razz:. Quote
pidzej Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dzięki, dodam później te nowe zdj. Tymczasem dzisiejsza owocna wizyta w azylu;) Stasiu Quote
pidzej Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Puma Reszta jutro, nie mam już siły a tyyyyle nowych psów... Quote
Recommended Posts