siekowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 PSY DO ADOPCJI ZNAJDZIESZ TU: Azyl pod Psim Aniołem Dla skrzywdzonych i porzuconych zwierząt Jest takie miejsce na ziemi Tuż za rogiem prawie Gdzie smutek psiego spojrzenia Wyziera się z każdego kąta Pośród jazgotu rozpaczy Wątki splatają się z sobą Od ich krzywd mogłyby Wyschnąć rzek koryta Żebracy miłości Ofiary podłości ludzkiej Tam zasypiają Pod rozgwieżdżonym niebem Dla nich droga przez okrucieństwa pustynie Już zakończona Lecz tęsknota w oczach zaklęta Daleko przez kraty pomyka... A.K W Warszawie-Falenicy pośród tysiąca pięknych domów tylko jeden jest wyjątkowy.I chociaż niewielki,nadgryziony zębem czasu,świeci mocnym blaskiem.To jedno z tych miejsc na ziemi,które emanują magiczną energią.Bo oto mieszka tam dobra Wróżka.Niezwykle czuła na krzywdę zwierząt postanowiła zamknąć swoje życie na cztery spusty,by poświęcić je tym,których okrutny los postanowił nie oszczędzać.Podarowała swój wolny czas,pieniądz i serce zwierzętom skrzywdzonym,wyrzuconym i znajdom.To ona je leczy i szuka dla nich domów pełnych miłości.Lecz radość chwil krótkotrwałych tłamszona jest przez okrutną rzeczywistość.Zwierząt wciąż przybywa.Czyżby świat stawał się coraz bardziej nieczuły? Ale ona się nie poddaje,wciąż wierzy w lepsze jutro.Każdego dnia,bladym świtem walczy o to by mogli przetrwać.By każdy podopieczny miał strawę i odrobinę ciepła... Przedstawiam wam przekochane psiaki z Azylu pod Psim Aniołem,które szukają domów.Psy mają więcej fotek niż w tym temacie więc w razie potrzeby piszcie.Powstają plakaty azylowych psiaków więc jeśli ktoś chciałby pomóc to prosze o odezwanie się. [SIZE=5] http://www.dogomania.pl/forum/f937/zostan-rodzina-zastepcza-dla-zwierzaka-z-psiego-aniola-warszawa-125085/#post11257848 [SIZE=3] http://psianiol.org.pl/ blog azylu (uzupełnienie strony) galeria psów na fotosiku starsze psy psiaki za TM WIRTUALNE ADOPCJE PSÓW Z AZYLU! PLAKATY Z PSAMI DO ADOPCJI wątki psów do adopcji suczki: Diana DIANA POMÓŻCIE znaleźć dom, 4 razy oddawana do schronu... mix OWCZARKA NIEM. - Dogomania Forum Dusia Kto pomoże Dusi? Śliczna ale do oswojenia. Dusia z Psiego Anioła. Figa FIGA - zamieniona na rasowego psa. MISIEK - porzucony... 5 lat w schronie :-( - Dogomania Forum Kora Cudowna onka merle prosi o dom na ostatnie miesiące swojego życia. (Warszawa) - Dogomania Forum Perełka Potrzebny sponsor na szelki :smile:)) Perełka - !!! Po 3 latach - pierwszy spacer :smile:)) - Dogomania Forum psy: Azor AZOR szuka domu lub zagubionego właściciela!! - Dogomania Forum Brutus najpierw ulica, potem nietrafna adopcja. Brutus we fraku dalej czeka! (W-wa) - Dogomania Forum Bobi Błąkający się w Powsinie młodziutki przerażony pies.W DOMU! - Dogomania Forum Bono BONO piękny 2 letni mix amstaffa (W-wa) - Dogomania Forum Boy Boy powoli przestaje bać się człowieka!Teraz potrzebny mu tylko domek.. - Dogomania Forum Dex W-wa, owczarkowaty Dex chciano go ukamieniować... - Dogomania Forum Falbi Falbi - nakolankowe starsze maleństwo. szuka, szuka... czy doczeka? - Dogomania Forum Forest mały, czarny psiulek Forest okazał się wspaniałym psem! Tylko DOMU BRAK! Warszawa - Dogomania Forum Jordan JORDAN świeżo BEZ ŁAPKI. może los się uśmiechnie... WARSZAWA - Dogomania Forum Johny Johny - jeszcze dziecko a już chory :-( - Dogomania Forum Kostek Kostek łagodny Mix ASTa w Psim Aniele. Szukamy domu! Maks Owczarkowaty Maks już w Psim Aniele. Chore oczy, szukamy domu!!! - Dogomania Forum Misiek FIGA - zamieniona na rasowego psa. MISIEK - porzucony... 5 lat w schronie :-( - Dogomania Forum Mistrz Zapomniany Mistrz z Krzyczek. Pies idealny w Psim Aniele! Mozart Niewidomy pies nie zasługuje na miłość człowieka?Po 8 latach czekania traci nadzieje. - Dogomania Forum Nemo NEMO cudowny lecz niezauważany 8 letni szczeniak :smile: z Psiego Anioła (W-wa) - Dogomania Forum Puszek 11 letni Puszek oddany po śmierci właścicielki. Dożywocie w schronie? Warszawa Rudy Piękny i kochany Rudzielec czeka 2 lata w azylu.Komu super pieszczocha? [W-Wa] - Dogomania Forum Rudas Rudas! 10 letni mix jamnika i teriera szuka domu! - Dogomania Forum Tito Tito, oryginalny mix bulteriera szuka odpowiedzialnego domu. Warszawa. ---------------------------------------------------------------------- owczarki PIĘKNE owczarki i mixy z Psiego Anioła (Warszawa) - Dogomania Forum 21 starszych psiaków z Azylu pod Psim Aniołem bez szansy na dom! (Warszawa) POMOCY! - Dogomania Forum koty KOTY do adopcji w Azylu pod Psim Aniołem WARSZAWA - Dogomania Forum Quote
siekowa Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Figa wiek: 5 lat wielkość: duża zdjęcia Misiek wiek: ok 7 lat wielkość: duży zdjęcia Puszek (105) [SIZE=2] wiek: ok. 5 lat wielkość: duży zdjęcia Kubuś wiek: 5 lat wielkość: duży zdjęcia Perelka[SIZE=2] wiek: ok. 5 lat wielkość: duża zdjęcia Wesolek (235) wiek: ok. 6 lat wielkość: duży zdjęcia KORA (nr 237) wiek: 13 lat wielkość: duża zdjęcia Komandos (298 ) wiek: ok 8 lat wielkość: średni zdjęcia [SIZE=2][SIZE=3] Forest wiek: wielkość:średni Boy (364) [SIZE=2]wiek: wielkość: średni zdjęcia Quote
siekowa Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Rudy (399) wiek: ok. 4 lat wielkość: duży zdjęcia Kaszmira (418 ) [SIZE=2]wiek: wielkość: mała zdjęcia Alfred (477) [SIZE=2]wiek: wielkość: średni zdjęcia Nemo (537) [SIZE=2]wiek: ok. 8 lat wielkość: duży Brutus (541) [SIZE=2]wiek wielkość: duży zdjęcia Juras (548 ) wiek: wielkość: duży Dropka wiek: wielkość: mała zdjęcia Dex (651) [SIZE=2]wiek: wielkość: duży zdjęcia Morguś (656) [SIZE=2]wiek: wielkość: mały zdjęcia DIANA (nr 693) wiek: ok. 3 lat wielkość: średnia zdjęcia Norka (698 ) i Meszek Brutus 2 (731) wiek: wielkość: duży zdjęcia Quote
zasadzkas Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Asiu, Śliweńka ma swój wątek tutaj i szykuje jej się powolutku domek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31277 Tu też jej historia oraz jej przyjaciółki Grusi. Quote
siekowa Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Jordan (769) wiek: wielkość: duży zdjęcia Staszek wiek: 7 lat wielkość: duży Max wiek: 8 lat wielkość: duży Puszek 2 wiek: 10 lat wielkość: mały zdjęcia Kostek wiek: wielkość: duży Quote
siekowa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Dusia wiek: wielkość: zdjęcia Azor wiek: wielkość: zdjęcia Quote
tanitka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Gruszka dzisiaj wyjechała ze mną z Azylu i jutro jedziemy razem do jej nowego domu we Wrocławiu:multi: . ŚLiwka została tam.... ale podobno i dla niej domek sie kroi:lol: za serce chwyciła mnie jednak jeszcze jedna suczka- mieszka w biurze jest sredniego wzrostu w przecudnym kolorze stalowym i takimi tez oczami. ma nr 713. Czy możesz coś o niej napisać i dac jej zdjęcia- będę ją reklamowac jako mini wyżel weimarski:razz: Quote
siekowa Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Rudas Starszy psiak, ok 10 letni. Jest delikatny i grzeczny, pozwala się podnosić, nosić na rękach. Nie przepada za innymi psami. Nie odnajduje się w schronisku. Jedynym wybawieniem monotonnego życia są spacery, na których i tak szybko się męczy. Może ktoś go kiedyś zauważy... Quote
zasadzkas Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Asik, czytałaś, Śliwka ma domek :multi::multi::multi: Szukamy transoprtu do Wrocławia z Wawy, po drodze PAbianice, bo Pokerek z chorym okiem też jedzie. Quote
malagos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Szanta jest naprawdę sliczną pannicą. Inne psiaki też.............:loveu: Quote
Dobermania Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Raju, nie widziałam tego wątku:/ I założyłam zbiorowy też dla Azylu. Szanta??? Naprawdę??? :multi: Do kogo poszła i gdzie? Jacy ludzie? Quote
Dobermania Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Taki hurtowy:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2421270#post2421270 Quote
siekowa Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 nie byłam wtedy gdy ja adoptowali ale ponoć fajni ludzie tak przynajmniej napisali na gronie Quote
Dobermania Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ooo, to dobrze:) Ale pytałam tak, żeby np. wiedzieć, czy do domu z ogrodem, czy do bloku, czy młodzi ludzie, czy z dziećmi... Fajnie, że adoptowana:) A co ze sterylizacją? Quote
pumcia02 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dobermania napisał(a):Ooo, to dobrze:) Ale pytałam tak, żeby np. wiedzieć, czy do domu z ogrodem, czy do bloku, czy młodzi ludzie, czy z dziećmi... Fajnie, że adoptowana:) A co ze sterylizacją? do domu z ogrodem, ale mają dwie inne suczki... małżeńswto ze starzem ;) Quote
Dobermania Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 mariolka napisał(a):do domu z ogrodem, ale mają dwie inne suczki... małżeńswto ze starzem ;) Ooo, to miło:) Podnoszę psiaki! Quote
pumcia02 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 czemu Shift jest jeszcze w azylu? Szczeniak, będzie duży, wyładniał :D i robi się coraz fajniejszy. Trafił do azylu w strasznym stanie, jego brat juz adoptowany! to są stare zdjecia ale byc moze w sobote zrobie nowe Quote
pumcia02 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 daje to co mam :D <lol> Asiek nie rozkrecaj sie tak... Irma jedna z nowych psiaków. Młodziutka, pocieszna, w ogóle taka śmieszna :) Quote
Recommended Posts