karusiap Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 wczoraj w KKJK w drugim budynku, boksach po prawej stronie byl duzy, czarny dobkowaty pies a raczej suka, uszasty i ogoniasty. Czy ktos wie co z nim/nia? Quote
Anashar Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='karusiap']wczoraj w KKJK w drugim budynku, boksach po prawej stronie byl duzy, czarny dobkowaty pies a raczej suka, uszasty i ogoniasty. Czy ktos wie co z nim/nia?[/QUOTE] Tam był pies. Siedział z mniejszym, biało-łaciatym psem. Ale to był pies nie suka. Duży, ale bardzo sympatyczny. Poszedł chyba tylko do DT, widziałem ludzi, którzy stali z nim i jego towarzyszem (mniejszy, biały z łatami) i wpisywali się do notesika. Ale więcej Ci nie powiem.. Chyba, że mówimy o różnych psach? Quote
krakowianka.fr Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Ploter']witam podobo gdzieś na dogo jest prowadzona ewidencja tych psów, które zostały zabrane wczoraj z Krakowskiego schronu. Nie mogę tego znaleźć a mam znajomych co mają psy na tymczasie. mozecie link podrzucić? dzięki[/QUOTE] tu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185869-KTO-CO-MOŻE-dla-EWAKUOWANEGO-KRAKOWSKIEGO-SCHRONU/page15[/URL] Quote
Asior Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Faro']A nie wiesz co z MORDĄ ? Karusia i Soema szukały jej , ale chyba jej nigdzie nie widziały .[/QUOTE] nic nie wiem co z Mordą pewnie została na Kobierzyńskiej [quote name='paula_t']czy ktoś wie, ile jeszcze piesków i kotów łącznie zostało, aby zabrać je do DT? niezależnie od tego czy znajdują się na Rybnej, w stadninie koni, czy gdziekolwiek. Proszę tylko o sprawdzone informacje.[/QUOTE] Nie ma już żadnych psów które można zabrać, ale na pewno zaczną dziś docierać na Kobierzyńską bo ludzie dzwonią już od rana że albo alergia albo nie dogadały się z ich psami/kotami.... Tak więc na dniach będzie parę psiaków do rozdysponowania. [quote name='Ulaa'] [B]Skąd wyszła wiadomość, że jakieś psy pojechały do Reyów do Bolęcina???[/B] Tam na psiaki nie ma warunków ani czasu... To moi znajomi i mam tam 15 min autem, podjechałabym jeśli to okaże się prawdą.[/QUOTE] cholera mam info, że stamtąd ktoś chciał wziąć amstafy, ale nie wiem czy w końcu dotarły, ja wiem, że tam nie ma warunków.. Postaram sie ustalić gdzie poszły [quote name='debecik']Dziewczyny. U mnie jest Garden. Niestety nie mogę go zatrzymać bo w moim maleńkim mieszkanku nie jestem w stanie izolować dwóch samców, a chłopak podobno nie lubi innych psów. Wiem, że powrót do schronu będzie dla niego dramatem, dla[/QUOTE] No Garden jest kochany!!! ale juz tak długo szuka domu :( [quote name='hell_angel']Kotek też może być ew. jak by był jakiś w potrzebie. [/QUOTE] [B][SIZE="3"]PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA 3 MALUSZKÓW co ledwie kilka dni temu otworzyły oczy, same jeszcze nie bardzo umieją jeść, POTRZEBUJEMY KOGOŚ KTO JE WEŹMIE NA PRZETRZYMANIE... MAJĄ MEGA KATAR!!! [/SIZE][/B] [quote name='Ank@']Asior, dzięki za info o Luku !!! Nie wiesz czy na stałe poszedł czy na DT ? [/QUOTE] nie wiem, ale ludzie bardzo sympatyczni jest szansa, że mogą go sobie zostawić... [quote name='Ank@']U mnie po osiedlu biega duży czarny podpalany pies. Jeśli ktoś ma kontakt do osób które brały 'hurtowo' psy do Bieżanowa, to proszę dowiedzcie się czy jakieś psy nie pouciekały (m.in. ten czarny). Będę pomagała łapać.[/QUOTE] jak by cos to na Kobierzyńską go trzeba było dostarczyć...... [quote name='Ank@']Jak wygląda sytuacja w schronisku obecnie ? jest woda ? [/QUOTE] ponoć jednak woda nie weszła do schronu, ale w poniedziałek ponoć nawrót opadów... [quote name='Evelka'] Ale czy w związku z tym jest jakaś szansa na [U]wsparcie finansowe[/U] na zdiagnozowanie tej kulawizny? My jesteśmy kompletnie spłukani po długotrwałym leczeniu jednej z tymczasowiczek, a moja Mama również ma bardzo ciężką sytuację finansową... Było wspaniale! Gdyby udało się załatwić jakąś [U]karmę[/U] to też bylibyśmy ogromnie wdzięczni![/QUOTE] jedźcie na Kobierzyńską i mówcie, ze potrzebujecie karmy dla psów z tymczasów, wydadzą wam!!!! [quote name='paula_t']Ten kociak ma tylko 2 miesiące i nie wiem w ogóle co zrobić, bo ta woda ledwo co opada i do czasu kiedy opadnie, to ten kociak po prostu tam zginie. i nie wiem co robić...[/QUOTE] nasi inspektorzy już tam jadą!!! Quote
karusiap Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Aska nie wiesz gdzie poszedl z Kobierzynskiej dobkowaty pies/ suka chyba, uszasta i ogoniasta??Duza, byla w drugim budynku,boksy po prawej Quote
krakowianka.fr Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [B][U][COLOR=red]Dla tych ktorzy pytali jak mozna pomoc:[/COLOR][/U][/B] [B][COLOR=#0000ff]Wiecej info co potrzeba oraz podziekowania (info z KTOZ'u): [/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]Witamy, dziękujemy bardzo za zainteresowanie i za każdą, nawet najmniejszą pomoc. W chwili obecnej potrzebujemy [COLOR=red]koce, karmę (puszki i suche), smycze [ZAWOZIC PROSZE DO AZYLU NA RYBNA!!!] [/COLOR]. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Można również wpłacać pieniądze na konto KTOZ (podane na naszej stronie) z dopiskiem: darowizna na schronisko. [...] W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o tel. 12 421-77-72, 421-26-85, 429-43-61[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Jeszcze raz serdecznie dziękujemy, z poważaniem KTOZ[/COLOR][/B] [COLOR=#0000ff][B]Konto KTOZ'u (ze strony: [URL="http://www.ktoz.krakow.pl/konta%20bankowe/konta_bankowe.htm"][COLOR=#4444ff]http://www.ktoz.krakow.pl/konta%20ba...ta_bankowe.htm[/COLOR][/URL]) [/B][/COLOR] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#074630][B]Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#074630][B]31-019 Kraków[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#074630][B]ul. Floriańska 53[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#074630][B]80 1500 1487 1214 8000 9036 0000[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#074630][B]Kredyt Bank.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#074630][B]dopisek: [COLOR=#0000ff]darowizna na schronisko.[/COLOR][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] Quote
elmirka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dyzio ewakuowany ostatni, potrzebuje człowieka dla którego będzie już zawsze na pierwszym miejscu !!! [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/185974-Ewakuowany-jako-jeden-z-ostatnich-Dyzio-Psi-Anio%C5%82-nie-mo%C5%BCe-wr%C3%B3ci%C4%87-do-schroniska%21%21%21?p=14709695#post14709695[/url][/U] Mały, grzeczny, przemiły ok. 4-letni piesek. [IMG]http://img708.imageshack.us/i/pict4926.jpg/[/IMG] Quote
missieek Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Asior'] [B][SIZE=3]PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA 3 MALUSZKÓW co ledwie kilka dni temu otworzyły oczy, same jeszcze nie bardzo umieją jeść, POTRZEBUJEMY KOGOŚ KTO JE WEŹMIE NA PRZETRZYMANIE... MAJĄ MEGA KATAR!!![/SIZE][/B][/QUOTE] dziewczyna pisala na watku wczoraj [QUOTE][B]AS-ANIA mój tel 505219632[/B] [B][COLOR=Green]DT [/COLOR][/B] lub 508312382 mogę przygarnąć młodego kociaka, najlepiej jak najmłodszy - mam spore stadko więc musi być mały. Ale jakby cos tam sie jutro okazało to polecam się pamięci. - mam tez (co prawda niewielkie ale zawsze [COLOR=Green][B]doświadczenie w opiece nad kocimi sierotkami-oseskami [/B][/COLOR]- może sie to przyda więc informuję)[/QUOTE] jesli nic z tego napisz jakies dokladniejsze info co z kocietami Quote
Asior Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 misieek, one muszą chyba iść do domu gdzie nie ma kotów, bo mogą być hcore, pojechały właśnie na rybną do schroniska do wetów!!! Monia, link do Dyzia nie działa Quote
Soema Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Czy ktoś może będzie dziś na Kobierzyńskiej i może mi dowieźć na Azory bokserkę na DT? Ja mam transport, dzięki Ewelinie, dopiero ok. 20. Quote
krakowianka.fr Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Soema']Czy ktoś może będzie dziś na Kobierzyńskiej i może mi dowieźć na Azory bokserkę na DT? Ja mam transport, dzięki Ewelinie, dopiero ok. 20.[/QUOTE] [B]Dzwon moze do: [/B] [COLOR=darkred][B]NOWE NUMERY BEDE PODAWAC DZIS PO POLUDNIU ( DZIS = 21-05-2010)[/B][/COLOR] [B][COLOR=blue]to sa tel i info z wczoraj, dzwoncie pytac, moze beda mogli pomoc...[/COLOR][/B] Quote
missieek Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Asior']misieek, one muszą chyba iść do domu gdzie nie ma kotów, bo mogą być hcore, pojechały właśnie na rybną do schroniska do wetów!!! Monia, link do Dyzia nie działa[/QUOTE] jesli to tylko katar to jak dziewczyna ma koty szczepione to powinno byc ok mozesz mi adac znac co z nimi, co powiedza weci napewno cos sie uda dla nich znalezc Quote
j3nny Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Asior'] nasi inspektorzy już tam jadą!!![/QUOTE] Asior prosze daj znac jak bedzie wiadomo co z tym kociakiem Quote
Zulcia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja też mam u siebie schroniskowego utopca: miłą starszą suczkę, która dobrze dogaduje się z innymi psami, jest grzeczna, musiała kiedyś mieszkać w domu: umie chodzić na smyczy, załatwia się na zewnątrz, nie boi odkurzacza, odgłosów domu. Jest mała - waży ok. 7kg, nie wychudzona ale też nie gruba. Na brzuszku ma brzydką narośl wielkości orzecha włoskiego. Nie byłam jeszcze u weterynarza i nie wiem co to. Przyjęłam ją na zasadzie domu tymczasowego i szukam stałego. Wczoraj byłam na Kobierzyńskiej do ok. 20. W boskie siedziała wtedy nieduża bokserka, którą byłam zainteresowana. Mówiono, że jedzie po nią właściciel. Dojechał, czy też ją właśnie zabiera do siebie Soema? Quote
hell_angel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [IMG]http://www.dogomania.../images/misc/quote_icon.png[/IMG] Do krakowianka.fr: Napisał [B]hell_angel[/B] [URL="http://www.dogomania.../showthread.php?p=14707482#post14707482"][IMG]http://www.dogomania.../images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Jest miejsce na jednego psiaka. Może być i piesek i suczka, byle nie były agresywne do zwierząt i (jeśli miałby być to piesek) specjalnie dominujące, ponieważ w domu jest już jeden psiak, który lubi dominować. Ważne też żeby nie był agresywny do kotów. Jeśli jest potrzebny taki DT proszę dzwonić: 506 574 987 [B][COLOR=blue]NOTUJEMY! PODAJ TYLKO PROSZE IMIE TEJ OSOBY JESLI MOZNA. [COLOR=Black]Ta osoba to ja. Do siebie mogę jakiegoś utopka zabrać. Imię: Asia ;) a co do małych kotków z katarem, to za pół godzinki koleżanka będzie dzwonić czy może je zabrać. [/COLOR] [/COLOR][/B] Quote
irenaka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]Dziewczyny, potrzebujemy pilnie pomocy dla Biafry- Fundacja Zwierzę nie jest rzeczą.[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]W tej chwili wiadomo, że kaukazy które są u Biafry straciły wszystkie kojce, oprócz jednego.Potrzebna jest też pomoc prywatna dla Izy. Wyszła z domu tak jak stała, z dwuletnim dzieckiem na ręku. Jej dom jest zagrożony, nie może do niego wrócić:-(:-(.[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]Pilnie potrzebujemy transportu, aby dostarczyć Izie karmę dla psów. Czy ktoś dysponuje czasem i samochodem?[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]Trasa to 20 km w jedną stronę.[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Wątek dla zainteresowanych:[/COLOR][/FONT][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/140817-Powódź-u-Biafry!!!-Potrzebna-pomoc-dla-Biafry-i-psów-pod-jej-opieką!!!!?p=14710243#post14710243[/URL] Quote
Soema Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zulcia, to ta boksia jedzie do mnie. Właściciel się nie zgłosił, u nas będzie odbywała kwarantannę, pod opieką Fundacji SOS Bokserom. Wczoraj miałam ochotę wziąć taką cudną astkę... ale ludzie mnie ubiegli, mam nadzieję że ona już nie wróci :) Quote
andzia69 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Soema'] Wczoraj miałam ochotę wziąć taką cudną astkę... ale ludzie mnie ubiegli, mam nadzieję że ona już nie wróci :)[/QUOTE] zgupłaś? przecież to mordercy!:):) Quote
krakowianka.fr Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='irenaka'][B][COLOR=red][FONT=Tahoma]Dziewczyny, potrzebujemy pilnie pomocy dla Biafry- Fundacja Zwierzę nie jest rzeczą.[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]W tej chwili wiadomo, że kaukazy które są u Biafry straciły wszystkie kojce, oprócz jednego.Potrzebna jest też pomoc prywatna dla Izy. Wyszła z domu tak jak stała, z dwuletnim dzieckiem na ręku. Jej dom jest zagrożony, nie może do niego wrócić:-(:-(.[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]Pilnie potrzebujemy transportu, aby dostarczyć Izie karmę dla psów. Czy ktoś dysponuje czasem i samochodem?[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Tahoma]Trasa to 20 km w jedną stronę.[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Wątek dla zainteresowanych:[/COLOR][/FONT][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/140817-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Biafry%21%21%21-Potrzebna-pomoc-dla-Biafry-i-ps%C3%B3w-pod-jej-opiek%C4%85%21%21%21%21?p=14710243#post14710243"]http://www.dogomania.pl/threads/140817-Powódź-u-Biafry!!!-Potrzebna-pomoc-dla-Biafry-i-psów-pod-jej-opieką!!!!?p=14710243#post14710243[/URL][/QUOTE] [B]Dzwon moze do: [/B] [B] [COLOR=DarkRed](kontakt z krakowianka.fr ktora poda nr tel na pw)[/COLOR] [/B] [B][COLOR=blue]to sa tel i info z wczoraj, dzwoncie pytac, moze beda mogli pomoc...[/COLOR][/B] (jak sie to wszystko skonczy, to ja obiecuje pozdejmowac te nr tel z wszelkich postow....) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Evelka']Wczoraj było okropne zamieszanie, ale strasznie się cieszę, że był taki odzew. Na Kobierzyńskiej cały czas ktoś podchodził i pytał o jakieś psiaki, płeć, charakter, stosunek do kotów, etc... Byłam tam z Soema od rana do 17.30 i powiem Wam, że taka zmęczona to dawno nie byłam;) Ale ogromnie się cieszę, że kilka psiaków i to takich z minimalnymi szansami na adopcję trafiło najprawdopodobniej do bardzo dobrych DS..!:multi: Ja do siebie już nie mogłam żadnego zabrać (mam swojego psa i dwa tymczasy), ale moja Mama zabrała dwóch starszych chłopaków (jeszcze z rybnej). Są strasznie grzeczni! Wczoraj byli jeszcze zestresowani, ale dziś już podobno wyluzowali:) Wczoraj pomogłam też Mamie ich wykąpać, ale trzeba ich będzie jeszcze porządnie powyczesywać;) Popołudniu postaram się zrobić jakieś zdjęcia, to może któraś z Was któregoś z nich skojarzy (na stronie schroniska niestety ich nie znalazłam). Będziemy ich ogłaszać, bo bardzo cheilibyśmy, żeby nie musieli już wracać do schronu! A Mama w obecnej sytuacji nie może ich zostawić na stałe. Swoją drogą my, jak zawsze, mieliśmy "szczęście", bo oczywiście nie mogły do nas trafić psiaki w pełni zdrowe... Jeden (taka czekoladowa kuleczka;)) kuleje na tylną łapkę, a drugi ma ewidentnie naderwany 5 pazur w tylnej łapce, choć to akurat jest już chyba stara sprawa i w funkcjonowaniu Mu raczej nie przeszkadza... Ale czy w związku z tym jest jakaś szansa na [U]wsparcie finansowe[/U] na zdiagnozowanie tej kulawizny? My jesteśmy kompletnie spłukani po długotrwałym leczeniu jednej z tymczasowiczek, a moja Mama również ma bardzo ciężką sytuację finansową... Było wspaniale! Gdyby udało się załatwić jakąś [U]karmę[/U] to też bylibyśmy ogromnie wdzięczni![/QUOTE] [COLOR=Green]Evelko jak możesz załóż psom od Mamy wątek i podeślij nam linka :) dzięki [/COLOR] [quote name='Zulcia']Ja też mam u siebie schroniskowego utopca: miłą starszą suczkę, która dobrze dogaduje się z innymi psami, jest grzeczna, musiała kiedyś mieszkać w domu: umie chodzić na smyczy, załatwia się na zewnątrz, nie boi odkurzacza, odgłosów domu. Jest mała - waży ok. 7kg, nie wychudzona ale też nie gruba. Na brzuszku ma brzydką narośl wielkości orzecha włoskiego. Nie byłam jeszcze u weterynarza i nie wiem co to. Przyjęłam ją na zasadzie domu tymczasowego i szukam stałego. Wczoraj byłam na Kobierzyńskiej do ok. 20. W boskie siedziała wtedy nieduża bokserka, którą byłam zainteresowana. Mówiono, że jedzie po nią właściciel. Dojechał, czy też ją właśnie zabiera do siebie Soema?[/QUOTE] [COLOR=Green]Zulciu załóż suni wątek jeśli możesz :) i podeślij nam linka dzięki [/COLOR] Quote
krakowianka.fr Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [B][COLOR=red]Rudzia-Bianca / Ashamir, mam kolejne OFICJALNE INFO z Azylu, mozecie podrzucic gdzie na gore..?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]PONIEWAZ NA RYBNEJ NIE MA ZWIERZAT, JEST TYLKO KILKA OSOB (DOROZRCA, 1 Z LEK WETERYNARII, KIEROWNIK, PANI SEKRETARKA I KILKU WOLONTARIUSZY) TO ZOSTANIE TAM PRZEPROWADZAONA [COLOR=red]DEZYNFEKCJA [/COLOR](nie bylo od baaaaaardzo dawna robionej, bo jak sa zwierzaki to sie nie da). [/COLOR][COLOR=red]POTRZEBA:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- SRODKOW CZYSTOSCI TYPU DOMESTROS ITP[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- SCIAGACZE DO PODLOG (MYCIE)[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- MOPY[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- SKROBAKI DO PODLOG[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- REKAWICZKI [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- WIADERKA [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]ITP ITD...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]INFO TEZ JEST TAKIE, ZE:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- W AZYLU JEST CALY CZAS 1 LEK WETERYNARII MINIMUM A W KKJK DRUGI (NA ZMAINY JEST KILKU)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ORAZ JESZCZE COS WAZNEGO - ewidencja zwierzat w DT:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- co do adoptowanych zwierzat, jak juz pisalam, mozna pojechac do weterynarza aby spisac nr czipa i pojechac do azylu po ksiazeczke zdrowia i info.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]ALE[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- mozna tez teraz podjechac na RYBNA do AZYLU z psiakiem, ktorego przy okazji zobaczy schroniskowy weterynarz - sprawdzi czy wszystko ok, spisze sie umowe adopcyjna na miejscu itp (podobno weterynarze podaja tam super wiadomosci ad historii zwierzat,chyba poniewaz ich wiekszosc pamietaja).[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Weterynarze sa tam CODZINNIE do 21h.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Mozna tez przywozic:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- koce / poslania dla psow i kotow[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- puszki / karme sucha[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]- mleko dla kociat (!!!)[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Do wiadomosci tez mam, ze nawiazala ze mna[COLOR=red] Pani behawiorystka[/COLOR], ktora sluzy pomoca w razie czego - moze sie przydac dla DT ktore stana sie DS !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Chyba nic nie zapomnialam... jak cos to pytajcie![/COLOR][/B] Quote
zdwrdwd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Proszę o radę. Moja topka Ziva: [URL="http://www.dogomania.185965-Ziva-m%C3%B3j-utopek-%29?p=14709022#post14709022"]http://www.dogomania.pl/threads/185965-Ziva-m%C3%B3j-utopek-)?p=14709022#post14709022[/URL] właśnie próbowała ugryźć mojego ojca. A tak na prawdę to go ugryzła - ale złapała tylko za spodnie. Później chciała ugryźć go w rękę (w całą rękę nie w dłoń), ale miałam ją na smyczy i zdążyłam odciągnąć. To od niego zależało czy ona u nas zostanie. Wszystko już przesądzone. Ziva chce zjeść wszystkich których nie zna. Jest słodka i czuła, ale tylko do mnie i mojej siostry. Chce nas zalizać na śmierć. Na każdego innego się rzuca. Nie może u nas zostać. Mam nawet problem z wyjściem z nią na podwórko. Nie wiem co robić. Piszę to i ryczę. Cała się trzęsę. Nie chcę jej oddawać. Przecież ona zginie w schronisku wśród tych wszystkich psów. Nawet nie mam jej jak odwieźć bo na kierowcę - mojego ojca, się rzuca. A hotel? Mogę dać 250-300 zł. Ale przecież to nie starczy... Quote
wtatara Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 czytałaś post wyzej , może terapia pomoże, [B][COLOR=#0000ff]Do wiadomosci tez mam, ze nawiazala ze mna[/COLOR][COLOR=red] Pani behawiorystka[/COLOR][COLOR=#0000ff], ktora sluzy pomoca w razie czego - moze sie przydac dla DT ktore stana sie DS !!![/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts