Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']dane juz maja bo jak sie dowiedzilam ,ze nie tylko do mnie dzwonil po psy ale rowniez do innych i nie koniecznie po jamniczke wiec poprosilam o sparwdzenie czy nie bral od nas jakiegos psa i okazalo sie ze bral 3 lata temu boksera. Wczoraj jak byli w schronisku i dzieki dyzurnej :lol:ten pan z żona nie dostal zadnego psa. :angryy:
Najgorsze jest to ze zgadza sie bez problemu na wizyte przedadopcyjna i bez ogrodek podaje swoje dane wiec jakas niedoswiadczona wolontariuszka moze mu oddac psa i pewnie tak juz bylo poniewaz w rozmowie z salabinka powiedzial ze przyprowadzal juz wiele zwierzat ale zona chciala tylko jamniczke czarna podpalana bo taka im zginela tragicznie . co sie wiec stalo z tymi psami:shake:[/QUOTE]

czy to CI co chcieli wziąć jamniczkę?????

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']I Aniu jest jeszcze jeden problem, pani mowi ,ze nie wie czy Perelka nie bedzie bala sie bez niej isc i ona jest gotowa razem z toba pojsc ale ja nie wiem czy ta pani wyjdzie pod gorke do lecznicy.:shake:
Oj przydal by sie ktos z samochodem .Nie ma nikogo chetne do pomocy starszej suczce ,ktora ponad 2 lata byla w schronisku:shake:[/quote]

Maz ulki pojedzie z sunia i Ania :lol:

Posted

[quote name='agamika'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/sonia-klon-pltafusa-w-krk-schronie-help-chora-trzustka-147046/#post13008972[/URL]

z narazeniem zycia załozony :oops:[/quote]

Dlaczego z narażeniem życia?

Posted

z 2 powodów :

1. bo watek zakładałam w czasie pracy i jakby mnie szef przyuważył tobym straciła pierwsze życie - ale spac, przez tą sunie nie mogłam :oops:

2. bo ja Aśce "ukradłam " ale jak spojrzysz na zdjęcia w 3 lub 4tym poście na wątku to zobaczysz czemu :oops: -Sonia jest kserokopią Odiego :oops:

Posted

W nowym bieżanowie w południe koło przystanku tramw. "prokocim nowy" przebiegł maleńki (trochę ponad kostkę) czarny podpalany piesek. Trochę przypomina jamnika bo jest długi i niski. Ma stojące ogromne uszyska. :p
Nie dał się złapać - uciekał, a nie mogłam za nim biegać bo miałam za kilka minut tramwaj do szkoły.
może ktoś widział ogłoszenie o takim poszukiwanym piesku ?

Posted

[quote name='Ank@2']W nowym bieżanowie w południe koło przystanku tramw. "prokocim nowy" przebiegł maleńki (trochę ponad kostkę) czarny podpalany piesek. Trochę przypomina jamnika bo jest długi i niski. Ma stojące ogromne uszyska. :p
Nie dał się złapać - uciekał, a nie mogłam za nim biegać bo miałam za kilka minut tramwaj do szkoły.
może ktoś widział ogłoszenie o takim poszukiwanym piesku ?[/quote]

moze to ten :roll: :
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/krakow-nowy-biezanow-zginela-mala-czarna-suczka-145443/[/url]

Posted

Aniu czytałam Twoj post i zastanawiałam sie czy to nie moja suczka. Ale ty napisałas ze piesek, to na pewno był facet? :roll:
Ona miała oklapnięte uszka i była chudziutka. No ale widząc biegnącego pieska czasem można nie do końca zauważyć? Ja tam jak z opisu nawet się coś nie zgadza, to wolę i tak się upewnić osobiście.

Posted

hej ciotki
szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną pod Kraków, północ, a dokładnie koło Miechowa,
dzwonili Państwo w sprawie naszego mixa doga, ale koniecznie musi być wizyta
proszę o pomoc

Posted

Mam pytanie/ prośbę - czy ktoś mógłby (albo wie, kto mógłby) pożyczyć mi na najbliższą niedzielę transporter/y dla kota/kotów? Będę wieźć dzikie kotki na sterylkę z Brzeska. Klatka łapka będzie fundacyjna od p. Amelii, ale jest problem z transporterami :(.

Posted

ja mam transporter dla kota/malego psa na zbyciu i jak tylko ktos moglby po niego podjechac w okolice rynku podgorskiego to chetnie go przekaze.

Posted

zapraszam do wzięcia udziału a akcji organizowanej przez Tesco, możecie powalczyć o karmę i pieniądze dla Waszego schroniska! :smile:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f402/tesco-pomagajmy-zwierzetom-147296/"][COLOR=#000000]Tesco "Pomagajmy zwierzętom"[/COLOR][/URL]

Posted

Przy hali targowej, lump ukradł starszym ludziom psa. Świadkowie widzieli jak usiłował go sprzedac za flaszkę. Oddał go w końcu bezdomnemu, ten zgubił go w okolicy Aleji Pokoju. Policja ustaliła już dane złodzieja i bezdomnego, TOZ i azyl powiadomione. Piesek błąka się prawdopodobnie w tych okolicach, jest mały, czarny, z pofalowaną sierścią średniej długości, podobny do pudla. Ma białe skarpetki na przednich łapkach. W momencie kradzieży miał czerwone szeleczki. Piesek ma cukrzycę, bez insuliny i specjalistycznej karmy nie przeżyje.

Posted

Przypomnę wątek sześciu psów z Olkusza (teraz pod opieką TOZ)... Nikt tam prawie nie zagląda :roll:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-olkusza-krakow-138928/[/URL]

Posted

[quote name='tamb']Przy hali targowej, lump ukradł starszym ludziom psa. Świadkowie widzieli jak usiłował go sprzedac za flaszkę. Oddał go w końcu bezdomnemu, ten zgubił go w okolicy Aleji Pokoju. Policja ustaliła już dane złodzieja i bezdomnego, TOZ i azyl powiadomione. Piesek błąka się prawdopodobnie w tych okolicach, jest mały, czarny, z pofalowaną sierścią średniej długości, podobny do pudla. Ma białe skarpetki na przednich łapkach. W momencie kradzieży miał czerwone szeleczki. Piesek ma cukrzycę, bez insuliny i specjalistycznej karmy nie przeżyje.[/quote]

Slabo mi sie robi jak cos takiego czytam :placz:

Tamb, mysle ze trzeba to moze na innych watkach jeszcze powklejac i zrobicz ogloszenie w GW na zwierzakach krakowskich.

Czy jest zdjecie tego pieska moze ?

Chodzi o hale na Grzegorzkach, tak ?