Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brydzia od dwóch dni nie ma dostępu do dogo, poniewaz Ją wyrzuca, ale rozmawiałysmy dziś i wszystko jest dograne.Z Ocelot tez dzis rozmawiałam , u Moni wszystko ok.

Posted

Witajcie!!!

W końcu!! udalo mi sie zalogować!! na stare hasło!! A już zmieniałam na dogomanii na nowe, nie wiem o co chodzi....ale najważniejsze , że jestem juz znów z Wami

Pieniążki na transport zostały wysłane pzrez Mobni i przeze mnie, wiec nasza Gwiazdeczka spokojnie dojedzie do Poznania:)

Ja tez czekam na fotki Moni poza schronem:cool3:

Jak sie ona w ogole czuje? jak jej ranka po zabiegu? wszystko dobrze??

Posted

Kochane wszystko dograne . Rozmawiałam z Kate Bono , przesłałam Pati numer do Niej i juz będą się jurto kontaktowały osobiście. Kate Bono obiecała juz jutro zdjęcia Moni.

Posted

Juz jutro WIELKI DZIEN kochanego czupiradelka :loveu: Z niecierpliwoscia czekam na pierwsze relacje i foteczki :lol:

Brydzia, nie martw sie :lol: Dziecina jedzie do wspanialych babeczek.Bedzie jej tam bardzo dobrze a nawet lepiej :cool3: Moze nawet pokocha kocine? :razz:A jesli nie..Guffi wypelni jej czas i obdarzy wielka miloscia :evil_lol::cool3: