Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moni12']Przyszły mąż nie będzie tym zachwycony.:diabloti:[/QUOTE]

Lepiej dla niego,zeby zaczal sie przyzwyczajac ;):evil_lol: Zreszta Moni jedzie do mamy Brydzi,tak?

Zapomnialam zapytac Ocelot,czy sunia bedzie odrobaczona czy we wlasnym zakresie?
Ale jak sterylka to pewnie nie wolno od razu naraz wszystkiego.

Posted

Zawsze lepiej odrobaczyc na własną rękę po schronie , tak mi sie wydaje.Dusje szukaj koleżance ładnego mostu tam u Ciebie , bo dzis to juz cała niedziela kręciła sie wokół Moni, wstyd się przyznac , ale mamy imieniny szybko "opędziłam " , zeby do domu wrócic i Moni sprawy załatwiac .

Posted

[quote name='moni12']Zawsze lepiej odrobaczyc na własną rękę po schronie , tak mi sie wydaje.Dusje szukaj koleżance ładnego mostu tam u Ciebie , bo dzis to juz cała niedziela kręciła sie wokół Moni, wstyd się przyznac , ale mamy imieniny szybko "opędziłam " , zeby do domu wrócic i Moni sprawy załatwiac .[/QUOTE]

Haha,nawet wazne imprezy przestaja byc wazne. gdy dogo wzywa :evil_lol: Pojdziemy obie pod most- ja mam juz przechlapane od dosc dawna.Co powiesz na A'dam? ;):cool3: Kolorowe zycie,marycha,wino i spiew :evil_lol:

Posted

[quote name='moni12']14 maja hip hip hurra. Sunia będzie w Poznaniu do odebrania na ulicy Kowalewickiej.[/QUOTE]
Napiszcie cioteczki na PW o której po nią pojechać i dokładny adres

Posted

[quote name='dusje']Haha,nawet wazne imprezy przestaja byc wazne. gdy dogo wzywa :evil_lol: Pojdziemy obie pod most- ja mam juz przechlapane od dosc dawna.Co powiesz na A'dam? ;):cool3: Kolorowe zycie,marycha,wino i spiew :evil_lol:[/QUOTE]

Pasuje :diabloti:

Posted

[quote name='KateBono']Napiszcie cioteczki na PW o której po nią pojechać i dokładny adres[/QUOTE]

Babeczki, przytaczam - bardzo wazne!.

Moni, Ty bedziesz koordynowac transport i odbior malej? Tel do Kate masz,badz z Nia w kontakcie pliss :lol:

Posted

Kate na początek podziękowania wielkie , kamien z naszych serc nam zdjęłas. Sunia będzie do odebrania na ulicy Kowalewickiej a szczegóły dogramy , ale ok godz. 13 ma byc w Poznaniu.Będziemy w kontakcie.

Posted

[quote name='moni12']Kate na początek podziękowania wielkie , kamien z naszych serc nam zdjęłas. Sunia będzie do odebrania na ulicy Kowalewickiej a szczegóły dogramy , ale ok godz. 13 ma byc w PoznaniuPodaj mi jesli mozesz tel.na pw i będziemy w kontakcie.

Moni, masz juz tel do Kate.

EDIT: jeszcze tu

Posted

co to to to mowy nie ma!!!!!! Kochana cioteczka z Ciebie .Brydzia jak jutro wejdzie na dogo to padnie z wrażenia , co tu się wydarzyło.Wszystko dograne.

Posted

Witajce

zdjęcia mnie sparaliżowały. Przypomniałam sobie jak rok temu w sierpniu moja bullka miała sterylkę ( która nota bene wczoraj skończyła 3 lata:lol:) .....przez tydzien miała kołnierz( potem sobie sama zdjęła...do dziś nie wiemy jak, ha ha) , miała pozwolenie przez tydzień wylegiwać sie na łózku w sypialni:cool3: a nasz golden był na 10 dni "wyprowadzony" do Mamy by jej nie pzreszkadzać.... ja pierdziele....a Moni....biedulka....ten smutek w jej oczach, czy ona jeszcze zaufa człowiekowi?
Czy nie bedzie miała powikłań w ranie??

Dziewczyny, Ja na pewno będę miała czas na to by odebrać Moni....zawieść ja do Mamy która już mi suszy głowe pytaniem " KIEDY?" :lol: Już tam na nią czeka domek, w koło pola, lasy....zreszta to wszystko Kinga może powiedizieć zainteresowanym;)
Ja wesele mam 17 czerwca, więc jeszcze troszkę....choć szczeże....stresik już jest

A odnośnie Moni, nie dałoby radę aby do poznania trafiła tego 11go???

Posted

Jejku, wiecie co....ale ze mnie zakręt.....na dogomanie weszłam przez historie u siebie....otworzyła mi sie 10 strona....., zalogowałam sie i od razu napisałam maila po pzreczytaniu tylko tej 10 strony!!! a TU takie wiadomosci....ze 14 maja Moni bedzie juz w poznaniu, że się nią ktoś zaopiekuję :) Kochane, super wiadomości
Wybacznie mi moje "przeoczenie"
531700503, moj numer, od 9.30 do 11.00 prowadze zajecia z maluszkami wiec jestem niedostepna, potem jade do Sadu do pracy, ale ale....tel będzie wł, i nawet jak nie odb to oddzwonię
:))))
ale sie ciesze!!!!!!

Posted

Brydzia dane mozesz przesłac mi lub Ocelot. Napewno numer dowodu , pesel , adres i numer telefonu opiekuna.Brydziu a ja Ci wyslę numer konta , na które wpłacisz to obiecane 100 zł , ja wpłacę 20 i transport do Poznania opłacony.

Posted

Podniosę Moni i się zareklamuję przy okazji ;)

Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy - dochód przeznaczony będzie na Ekg i leki dla Dyziulka oraz leczenie Mishki: