IVV Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 byloby super gdyby Moni mogla jechac po zdjeciu szwow ...sterylka stres ,bol po stres ,podroz stres ...niech ona dojedzie zdrowa ,a nie tylko dojedzie szybko ... Quote
moni12 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ktos mi podpowiedział, zeby napisac na wątku elmiry , Ona wozi psiaki , moze by połączyła jakiś transport. A co Brydzia powiesz na ten pewny transport 14 maja do Poznania ? Mogłabys odebrac wtedy Moni? Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Przed chwilka puscilam PW do marakoty.Podalam link do Moni.Moze cos wypali? :lol: Quote
malagos Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 cioteczki kochane, tu potrzeba pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/205808-Szczeniak-i-jego-mama-uratowane-z-ogr%C3%B3dk%C3%B3w-dzia%C5%82kowych-szukaj%C4%85-domu-RADOM Quote
moni12 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ten transport 14 maja do Poznania to koszt 120 zł. Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Moni, a pytalas ajule???Jej TZcik jezdzil z Poznania do Wwy i z powrotem i zawsze zabieral jakies sierotki w obie strony.Moze akurat bedzie jechal w tym czasie gdy Brydzia bedzie w Poznaniu? Mysle,ze mozemy poprosic Bea&Kate in Poznan o ewentualny nocleg dla sunki, gdyby wymagala tego sytuacja :lol:To kochane babeczki,zawsze pomocne :lol: Brydzia pisala tak: Muszę od razu napisać, że np 23,24 i 25go jestem w poznaniu, i np 25go moge ja zabrac z poznania....traoche długo do tego 25go.... jestem w poznaniu jeszcze 10 i 11go Tyle, ze nie wiem jaki miesiac miala na mysli,ale tego sie przeciez dowiemy :lol: Quote
brydzia1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Kochane, ja jak już pisałam jestem w poznaniu 10 i 11 maja- mam sprawe spadkową i 11go ok 17.30 ruszam do darłowa .....nie mogę przyjechać 14go....bo ja mam przedszkole a w nim zajecia... i tak w tym mc-u dwa razy zarywam dwa dni w tyg by pojechac do poznania, potem jestem po suknie slubną:lol: 24 i 25 maj:) Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No kobitki,trzeba pomoc Pannie Mlodej :lol: Akcja :multi: Moni,masz PW - urgent Quote
KatiKorej Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Moni po sterylce, goły beton lepszy niż cieplutkie kocyki ;] Quote
moni12 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Serce mi się kraje jak patrze na te foty biedulinki!!!!!!!!! Kurcze dobrze by było zawiesc mała na 11 , ale czy Ty Brydziu będziesz miała czas dla niej przy tak waznym wydarzeniu w swoim zyciu? Quote
IVV Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 bosze !!! to pies po sterylce nie przebywa w szpitaliku ???!!!! :crazyeye:a gdzie fartuszek ???:crazyeye: rece opadaja ....:( biedna sunia ,wyglada jakby byla w bolu ...czy podawane sa jakies srodki pzeciwbolowe ?:shake: Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 O rany, ale sobie wybrala miejsce do lezenia :shake: Kobitki,zalozcie jej chociaz fartuszek albo kolnierz. Babki,szukamy na gwalt transportu.Moni juz nadalam 1 opcje ale nie od nas zalezy.moze jednak wypali. Bida ta nasza mala Moni :-( Moni, a gdyby szybko nie wypalil transport, masz jakas opcje DT w zanadrzu? Quote
IVV Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 oby jakiejs infekcji nie zlapala !!! zalamalam sie ..:( Quote
moni12 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Nie mam , ale jurto zadzwonie moze do donki5 , Ona ma hotelik dla psów niedaleko mnie , wiec moze by sie nią zajeła , pare dni , ale znów kasy na to nie mamy,kurde juz mysle na sto sposobów , zeby ja do mojej mamy wziąc , ale tam mam sznupe kilerke , wiec odpada. Quote
IVV Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ile u donki ten hotel kosztuje ? nawet na te kilka dni warto ja tam zabrac by doszla do siebie ...mam nadzieje ,ze ona sie nie rozchoruje Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zaraz, a zuziam w Lodzi, nie wzielaby jej na pare dni?Ciut blizej niz w okolice Wwy bo chyba tam jest Donka? Albo juz mi sie pomieszalo z Yumani Edit: Moni, a gdybys wziela do siebie kilerke mamy,da rade? Quote
IVV Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Yuma jest pod W-wa ...trzeba szukac szybko tymczasu ...szkoda ,ze wczesniej nikt nie wspomnial ,ze sunia trafi po sterylce w takie pielesze :( Quote
moni12 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Kilerka kocha mame (chociaż ja gryzie jak coś nie po jej myśli) i Jej podwórko , ona sie nie nadaje do mnie do bloku. A co do donki to ja bym sie poswieciła i zawiozła sunie z Tomaszowa do Niej , a potem do Wawy to juz 70 km . Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='IVV']Yuma jest pod W-wa ...trzeba szukac szybko tymczasu ...szkoda ,ze wczesniej nikt nie wspomnial ,ze sunia trafi po sterylce w takie pielesze :([/QUOTE] No mozna to bylo nieco lepiej zorganizowac, o czym pisalam juz wczesniej.Byl transport i dogomaniaczka mogaca kontrolowac sytuacje na miejscu.Szkoda,ale to se ne vrati. Kombinujmy, jak teraz sunci dopomoc. Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='moni12']Kilerka kocha mame (chociaż ja gryzie jak coś nie po jej myśli) i Jej podwórko , ona sie nie nadaje do mnie do bloku. A co do donki to ja bym sie poswieciła i zawiozła sunie z Tomaszowa do Niej , a potem do Wawy to juz 70 km .[/QUOTE] A to Ci sznupica wredota :evil_lol::loveu: Nie dam na nia zlego slowa powiedziec :mad: kocham sznupiska i mixy :loveu:Ma racje, ze staje okoniem ;) No to moze do donki raz dwa trzy? Quote
IVV Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Moni trzeba ja zabierac do donki ja zaplace ,to bedzie kilka dni...brak mi slow ... Quote
moni12 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To pisze maila do donki, ja bym juz ją jakos dostarczyła , no cóz najwyzej rozwód będzie , ale teraz to podobno w modzie haha. Nie nie piszę jutro do Niej zadzwonie , moze uproszę Ją , bo znamy sie osobiście. Quote
moni12 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dusje ja nie wiem do cholery co mam za sznupe , bo do fryzjera jeżdzi naćpana (dajemy jej leki uspakajające) i tak afere robi , a jak ostanio fryzjerki nie ugryzła to na mamie odbiła sobie i w palec Ją dziabneła. Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Chwila, wlasnie puscilam Moni PW zeby jutro dryndala do kochanej Owieczki.Owieczka ma 55 km do Tomaszowa.Moze bedzie mogla nam pomoc w zabraniu i przetrzymaniu? Quote
Recommended Posts