Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danavas']hmmm to by można do każdej paczuszki wierszyk:)[/QUOTE]
Jak skrzykniemy wszystkich wierszokletow :oops:to moze damy rade ..tylko ,czy ludzie beda chcieli czytac te nasze wypociny ..:evil_lol:Moze znajda sie i tacy ..hehhe ,ktorzy zaplaca dodatkowo ,byle ich nie uszczesliwiac na sile? :diabloti:

Posted

to dalej - nie debatować,
tylko szybciutko z bazarkami startować ;)
Jeden wystrzałowo - cegiełkowy,
a drugi "wierszykowy"!
Kupujących będzie mnogo
bo o to w końcu chodzi na dogo :evil_lol:

Co do bazarku z wierszykami - to sądzę, że nawet wcale nie jako gratisiki a tak zupełnie oddzielnie.
Zapłać 5 zyla za wierszyk dla szczyla ;)
Nie żałuj piątaka na poemat dla psiaka ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']to dalej - nie debatować,
tylko szybciutko z bazarkami startować ;)
Jeden wystrzałowo - cegiełkowy,
a drugi "wierszykowy"!
Kupujących będzie mnogo
bo o to w końcu chodzi na dogo :evil_lol:

Co do bazarku z wierszykami - to sądzę, że nawet wcale nie jako gratisiki a tak zupełnie oddzielnie.
Zapłać 5 zyla za wierszyk dla szczyla ;)
Nie żałuj piątaka na poemat dla psiaka ;)[/QUOTE]
No i prosze ,jakie ma cioteczka talenty poetyckie :cool3:.Czuje ,ze produkcja wierszykow ruszy pelna para .:eviltong:

Posted

Fox spacyfikowany:)

tylko nad deską się znęca:)

musi coś nosić w pysku...można go reklamować jako idealnego psa na zakupy;) tylko potem trzeba za nim biegać bo jak już coś złapie w zęby to nie odda...

Posted

Owczarki tak juz maja .Ciagle trzeba im dawac cos do roboty ...Mialam w Polsce pieknego Atosa;) ,ktory wyspecjalizowal sie w noszeniu gazet z kiosku .Wchodzil ogromnymi lapskami na lade budki Ruchu ,dostawal od uprzejmej pani gazetke do pyska .I puscil ..a wlasciwie wyplul dopiero w domu:lol: .Gazeta wygladala zawsze jak zmietolona i przezuta szmata :razz:.. .Ale najwazniejsze ,ze Atos mial zadanie do wykonania ,wiec nam to specjalnie nie przeszkadzalo .Czytalismy to ,co dalo sie jeszcze przeczytac .Potem Atos opanowal noszenie tornistra mojej mlodszej siostrze ojciec odprowadzal siostre z Atosem ,(bral w reklamowke ksiazki i zeszyty ,by nie obciazac psa ) Naprawde byl dumny ,jak mogl cos sobie ponosic ...A z kolei moja Xenka na komende znosila zabawki ze swojego lozeczka .Co najsmieszniejsze ,potrafila bezblednie odroznic 3 rozne .Nigdy nie pudlowala i przynosila dokladnie zadana zabawke .Ile radosci jej to sprawialo -a ile nam :eviltong:..Oj to byly piekne czasy ,ktore wspominam ciagle z lezka w oku :-(.Zanosi sie na to ,ze Foxik to tez taki "nosiciel" :p.Wogole owczarki to madrale ,wiec mozna spokojnie Foxa reklamowac jako pomoc na zakupy .Jak sie patrzy na naszego partyzanta bawiacego sie na lace ,az cieplej robi sie na sercu .Widac ,ze chlopak ma tam sie u pania Henia bardzo dobrze .To juz nie ten sam smutny pies ze schronu ,to wulkan energii i przepiekny kompan zabaw .:razz:

Posted

[quote name='azalia']Kochany Foxio,jak dobrze,że już szczęśliwy.[/QUOTE]
szkoda że to tylko trzymiesięczne szczęście...nie zapominajmy że czas szybko leci i on musi mieć ds...i to szybciutko....

Posted

te ogłoszenia zrobiła dziewczyna z fb bo ja w tej materii błądzę..... a myslę że jak ciocia unixenka zajrzy to walnie nam niezłym tekstem do ogłoszeń......Fox jest w Mazowieckim, ja mieszkam w śląskim...nie wiem może te i okoliczne..... dzięki za pomoc Agatka:) a jakie dane poza tekstem potrzebujesz?

Posted

Jestem sobie maly "dzwoniec"
Dlugo zylem sam we schronie
I meczylem sie okrutnie
Bylo mi tam coraz smutniej
Ciagle tylko "sam ze soba"
Podgryzalem sobie ogon
Mialem w sobie straszny lek
Zycie me stracilo sens
Juz wyszedlem ze "wiezienia"
Mam wiec nawet swe marzenia
Teraz mieszkam w hoteliku ,