danavas Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Ech Foksiutek...co Cie jeszcze czeka chłopaczku??.... Quote
Maruda666 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Foksiu, z bazarku będzie dla ciebie ponad 70zł :) - tylko muszę pozbierać. Quote
danavas Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Maruda666']Foksiu, z bazarku będzie dla ciebie ponad 70zł :) - tylko muszę pozbierać.[/QUOTE] rewelacja cioteczka:) dziękujemy:) Quote
unixena Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 A co tu takie pustki u naszego dzwonca? Cioteczki ..gdzie jestescie?gdzie nasz wujaszek? Quote
danavas Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Rozmawiałam dziś z Panem Heniem..z Foxa jest zadowolony...mówi że to świetny piesio który da dużo radości nowym właścicielom....chodzi przy nodze ...nie koniecznie na smyczy, bo słucha jak się go woła, wiec biega swobodnie ....na spacerze wystartował do psów sąsiada...ale jak już doleciał to powąchał tylko i nie zaczepiał...kulturalny chłopak jest:) dostał kropelki na kleszcze...ale jeszcze nie wiem jaki koszt... a jak się ładnie uśmiechniemy to Rodzinkowo może jakąś fotkę aktualną wrzuci.... ja już się uśmiecham:D:D Quote
Lili8522 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Takie dobre wieści to można czytać bez końca :) Foxiku:loveu::loveu::loveu: Quote
unixena Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 :dog:Foxiu kochany pokaz nam sie w calej krasie .Zawsze wiedzialam ,ze wyjdziesz na prosta i pokazesz calemu swiatu , jakim madrym i dobrze ulozonym psiakiem jestes .Zeby tylko jakis dobry domek Ci sie trafil i czlowiek ,ktory doceni Twoje zalety:roll: .Moze masz klapiniete uszka ,krotki ogonek -ale wlasnie to czyni Cie niepowtarzalnym ..to Twoj urok .Jestes pieknym kawalerem.:cool3: Quote
Kava Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 danavas napisał(a):Rozmawiałam dziś z Panem Heniem..z Foxa jest zadowolony...mówi że to świetny piesio który da dużo radości nowym właścicielom....chodzi przy nodze ...nie koniecznie na smyczy, bo słucha jak się go woła, wiec biega swobodnie ....na spacerze wystartował do psów sąsiada...ale jak już doleciał to powąchał tylko i nie zaczepiał...kulturalny chłopak jest:) dostał kropelki na kleszcze...ale jeszcze nie wiem jaki koszt... a jak się ładnie uśmiechniemy to Rodzinkowo może jakąś fotkę aktualną wrzuci.... ja już się uśmiecham:D:D i ja sie pieknie usmiecham i prosze baaardzo serdecznie pana Henia pozdrowic a dla Foxa mizianki Quote
Martika&Aischa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Foxiu piękny chłopaku i ja się uśmiecham jak czytam takie wspaniałe wieści :) Quote
Rodzinkowo Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 OK będą zdjęcia - poproszę o propozycje: jakie pozycje (niezły rym - ale na tym wątku to już norma), jaka sceneria, portretowe, adopcyjne, jakie?... Jutro będą będą odwiedziny i pstrykanko. Quote
unixena Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Rodzinkowo ,kazda fotka Foxia bedzie cieszyc .Najlepiej jak bedzie miec zadowolona ,usmiechnieta minke ,bo takiego chcemy go ogladac . Quote
danavas Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Rodzinkowo napisał(a):OK będą zdjęcia - poproszę o propozycje: jakie pozycje (niezły rym - ale na tym wątku to już norma), jaka sceneria, portretowe, adopcyjne, jakie?... Jutro będą będą odwiedziny i pstrykanko. mnie to się marzy taka gdzie Fox przytula się do Ramzesa;).....wiem,wiem głupoty piszę.....chyba że chłopakom się ociepliły stosunki???? Rodzinkowo to solidna firma:) na bank zdjęcia będą subcio:) Quote
unixena Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 :loveu:Dobranoc Foxiku .Nasz piekny kawalerze .Usmiechnij sie jutro do nas jak Cie beda obstrykiwac .:grins: Quote
kaja555 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 no to Foksik teraz tylko domu stałego potrzebuje, szybko się kawaler pozbierał Quote
Kava Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 sloneczka w weekend i duzo mleczykow do wianeczka zyczy zestressowana cioteczka Quote
unixena Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Hej kochany Foxiu ;)- pokaz nam sie mordeczko .:loveu: Quote
danavas Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Pan Henio z Rodzinkowo właśnie ratują innego piesia i będą z nim jechać do weta więc nie wiem czy czasowo wyrobią z fotami Foxa dziś.... Quote
bela51 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Zapisuje chłopaka, dobrze, ze go wyciagnełyscie. Quote
Kava Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 danavas napisał(a):a czym się tak cioteczka stresuje???? ah !!! sa dnie, o ktorych sie mow: lepiej zeby ich nie bylo tysiac spraw naraz, telefon za telefonem, chalupa nie sprzatnieta, ogrod nie podlany... pranie nie wyprasowane.. psy chca na spacer, koty chca.. mizianek... TZ...ma tez swoje..oczekiwania,,,,, robota wola.... Quote
unixena Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Zagladam do Foxika a tu takie pustki .Ciekawa jestem jak kawaler zareagowal na przyjazd nowego kompana Miska .Moze Rodzinkowo tu wejdzie i nam opisze ... Quote
Lili8522 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Foxiku ja też czekam na Twoje nowe zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts