Agata P Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Emma53']Który spis ten z dogo jest nieaktualny?[/QUOTE] tak mi się wydaje ,że ten z dogo:roll: jest z 2008 r ale moze się mylę tekścik-wierszyk super:lol: potrzebuję tylko takie podstawowe info czyli wiek kastracja czy będzie przed adopcją czy warunkiem adopcji czy w ogóle bez znaczenia i jak wiecie coś o stosunku do psów ,kotów dzieci itp. zdjęcia sobie "pozbieram" z wątku Aha i czy ktoś mu robił allegro ,bo też mogę zrobić :p Pewnie to jest gdzieś na wątku,ale spamiętać te wszystkie informacje o psiakach które oglaszam-nie sposób Quote
danavas Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Fox to wyjątkowy pies....elastyczny:) dostosuje się do każdej sytuacji...nadaje się do domu jako kanapowiec, ale równie dobrze czuje się w roli pieska stróżującego...potrzebuje dużego podwórza i miłości w każdej ilości;) wiek:5-6 lat kastracja:tak koty: nie sprawdzony inne psy:sam nie atakuje ale nie daje się zdominować dzieci:łagodny tu bym dała wierszyk od unixeny Quote
danavas Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 nie ma allegro..więc mile widziane:) na pw wyślę Ci moje dane do ogłoszeń...tylko jakie potrzebujesz? Quote
Agata P Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='danavas']nie ma allegro..więc mile widziane:) na pw wyślę Ci moje dane do ogłoszeń...tylko jakie potrzebujesz?[/QUOTE] nr.telefonu i maila;) Quote
danavas Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 ok załatwoine...jak możesz to dopisz tam jeszcze że jest po amputacji ogonka... Quote
danavas Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 a tym czasem kochane cioteczki i wujaszku( nie piszący ostatnio ale na pewno zaglądający) kolorowych snów...i drapanko na dobranoc dla Foxiutka:) Quote
kaja555 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 dzień dobry Foksiku, ciekawe czy coś zostało z tej twojej deski :) Quote
danavas Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 ja myślę że on już trzy takie załatwił...:) Quote
Agata P Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 allegro Foxa http://allegro.pl/fox-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-przygarnij-i1605820278.html wszelkie sugestie mile widziane (jestem nowicjuszem w tym temacie);) ogłoszenia postaram się wieczorem zrobić . Ja mam tez taka mała sugestię ,podstawą dobrych ogłoszeń jest dobry tekst i zdjęcia. Tekst -wierszyk jest super, ale zdjęcia takie sobie :roll: przede wszystkim ZA MAŁE tz Fox jest na nich mało wyraźny,te ze schronu są ok;) Quote
Lili8522 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Foxiu jesteś CUDEŃKO ;) razem z tymi swoimi deseczkami ;) Quote
Kava Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 super udany text , az milo sie czyta.... racje masz ze zdjecia sa super wazne, ale te nie sa az tak zle....moze z czasem uda sie jeszcze lepsze zrobic... a moze nie bedzie juz potrzeby, bo chetni beda stali w kolejce po takiego cudownego psiaka... Quote
Agata P Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Kava']super udany text , az milo sie czyta.... racje masz ze zdjecia sa super wazne, ale te nie sa az tak zle....moze z czasem uda sie jeszcze lepsze zrobic... a moze nie bedzie juz potrzeby, bo chetni beda stali w kolejce po takiego cudownego psiaka...[/QUOTE] mam nadzieję,że będą się domki bić o Foxa... Ale jak to mówią" przezorny zawsze ubezpieczony" to tak ,żeby ktoś kto ma dostęp do Foxa miał na uwadze zrobienie mu paru fotek;) Quote
danavas Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Agata P']mam nadzieję,że będą się domki bić o Foxa... Ale jak to mówią" przezorny zawsze ubezpieczony" to tak ,żeby ktoś kto ma dostęp do Foxa miał na uwadze zrobienie mu paru fotek;) Super allegro...dzięki wielkie kochana...te zdjęcia które dałaś myślę że są ok....tylko że te ze schronu były robione jak Fox miał spokojnie więcej o 10 kg...nie wiem czy się ktoś nie zasugeruje że on tak dobrze wygląda.... bo teraz jest o wiele drobniejszym psiakiem.....mam jeszcze takie fotki: Quote
Agata P Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ogłoszenia dla Foksa zrobione na 24 portalach(tych co ogłaszam wklejone wyżej);) Quote
danavas Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Agata P']ogłoszenia dla Foksa zrobione na 24 portalach(tych co ogłaszam wklejone wyżej);)[/QUOTE] rewelacja:) dziękujemy!!!! Quote
unixena Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 :biggrina:Foxiku laduj ta swoja armatke i strzelaj kulami milosci .Upoluj sobie domek .:razz: Quote
Recommended Posts