Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Emma53']Który spis ten z dogo jest nieaktualny?[/QUOTE]
tak mi się wydaje ,że ten z dogo:roll: jest z 2008 r ale moze się mylę
tekścik-wierszyk super:lol:
potrzebuję tylko takie podstawowe info czyli wiek
kastracja czy będzie przed adopcją czy warunkiem adopcji czy w ogóle bez znaczenia
i jak wiecie coś o stosunku do psów ,kotów dzieci itp.
zdjęcia sobie "pozbieram" z wątku
Aha i czy ktoś mu robił allegro ,bo też mogę zrobić :p
Pewnie to jest gdzieś na wątku,ale spamiętać te wszystkie informacje o psiakach które oglaszam-nie sposób

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fox to wyjątkowy pies....elastyczny:) dostosuje się do każdej sytuacji...nadaje się do domu jako kanapowiec, ale równie dobrze czuje się w roli pieska stróżującego...potrzebuje dużego podwórza i miłości w każdej ilości;)

kastracja:tak
koty: nie sprawdzony
inne psy:sam nie atakuje ale nie daje się zdominować
dzieci:łagodny

tu bym dała wierszyk od unixeny

Posted

[quote name='danavas']nie ma allegro..więc mile widziane:) na pw wyślę Ci moje dane do ogłoszeń...tylko jakie potrzebujesz?[/QUOTE]
nr.telefonu i maila;)

Posted

a tym czasem kochane cioteczki i wujaszku( nie piszący ostatnio ale na pewno zaglądający) kolorowych snów...i drapanko na dobranoc dla Foxiutka:)

Posted

allegro Foxa http://allegro.pl/fox-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-przygarnij-i1605820278.html
wszelkie sugestie mile widziane (jestem nowicjuszem w tym temacie);)
ogłoszenia postaram się wieczorem zrobić .
Ja mam tez taka mała sugestię ,podstawą dobrych ogłoszeń jest dobry tekst i zdjęcia.
Tekst -wierszyk jest super, ale zdjęcia takie sobie :roll: przede wszystkim ZA MAŁE tz Fox jest na nich mało wyraźny,te ze schronu są ok;)

Posted

super udany text , az milo sie czyta....
racje masz ze zdjecia sa super wazne, ale te nie sa az tak zle....moze z czasem uda sie jeszcze lepsze zrobic...

a moze nie bedzie juz potrzeby, bo chetni beda stali w kolejce po takiego cudownego psiaka...

Posted

[quote name='Kava']super udany text , az milo sie czyta....
racje masz ze zdjecia sa super wazne, ale te nie sa az tak zle....moze z czasem uda sie jeszcze lepsze zrobic...

a moze nie bedzie juz potrzeby, bo chetni beda stali w kolejce po takiego cudownego psiaka...[/QUOTE]
mam nadzieję,że będą się domki bić o Foxa...
Ale jak to mówią" przezorny zawsze ubezpieczony" to tak ,żeby ktoś kto ma dostęp do Foxa miał na uwadze zrobienie mu paru fotek;)

Posted

[quote name='Agata P']mam nadzieję,że będą się domki bić o Foxa...
Ale jak to mówią" przezorny zawsze ubezpieczony" to tak ,żeby ktoś kto ma dostęp do Foxa miał na uwadze zrobienie mu paru fotek;)
Super allegro...dzięki wielkie kochana...te zdjęcia które dałaś myślę że są ok....tylko że te ze schronu były robione jak Fox miał spokojnie więcej o 10 kg...nie wiem czy się ktoś nie zasugeruje że on tak dobrze wygląda.... bo teraz jest o wiele drobniejszym psiakiem.....mam jeszcze takie fotki: