danavas Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 on teraz zbiera na kule do armaty!!!!!! dobranoc Ciotki i Wujki:) Quote
pikola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ha,ha,ha nie no Ciotka Ty to mnie rozwalasz z tymi tekstami:lol: Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 No nie ..hehehe ,ja to wiedzialam ,ze na karabinie sie nie skonczy.:razz:Ten nasz Foxik to partyzant pelnym pyskiem .:eviltong:...Teraz ciotki nie ma innej rady ,jak dawac mu na kule armatnie .Proponuje stawke jedna kula to 10 zl:eviltong: .Trzeba zwolac duzo ludu na ten watek militarny:evil_lol: .Bo jak widac na fotkach chlopak by sobie chetnie postrzelal z tej armatki .To jak cioteczki? Zapraszamy gosci?:cool3: Porozsylajcie prosze watek Foxa gdzie sie da .Zeby nam sie kompania zwiekszyla i Foxika groszem ..zasilila :lol:. Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dzis porozsylam.A co napisac w tytule zaproszenia?Fox zbiera na KULE ARMATNIE?Trza to jakos fajnie napisac,co myslicie? Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Moze tak od razu na wstepie nie bedziemy straszyc ciotek kulami armatnimi ..heheh .Wydaje mi sie ,ze staryczy napisac cos takiego ."Zapraszam na jedyny w swoim rodzaju watek militarny "albo Fox i jego kompania zapraszaja " .Musimy wzbudzic ciekawosc ludkow .Moze ktos wejdzie i zostanie .....W koncu nie byle kto ma watek militarny:cool3::-D na dogo .Fox -ma .:eviltong: Jak sa inne ciekawe propozycje -piszcie kazdy pomysl na wage zlota(czytac -kuli) Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nastepne pomysly . na zaproszenia ."od dzis ma swoja armatke -zasil Foxa drobnym datkiem " ..".dobry czleku przybadz prosze -wspomoz Foxa malym groszem" Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='unixena']Nastepne pomysly . na zaproszenia ."od dzis ma swoja armatke -zasil Foxa drobnym datkiem " ..".dobry czleku przybadz prosze -wspomoz Foxa malym groszem"[/QUOTE] Ten PIERWSZY SUPER.Wazne zeby tresc byla jednakowa. Quote
Kava Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 kochane, moze to i dobry gag reklamowy, ale dla pacyfistow, do ktorych ja sie takze zaliczam nic smiesznego.... mnie kojarza sie armaty , karabiny i inne partyzantki z przemoca, cierpieniem i bolem.... jestem przeciwniczka militarii, choc nieobacznie jako pierwsza puscilam ta mysl z karabinem, nie przypuszczalam jednak ze padnie to slowo na tak zyzna glebe.... ..czesc druga tego sloganu... "dobry czleku przybadz prosze....itd" podoba mi sie znacznie lepiej... unixena poglowkoj jeszcze troche, tobie rymy sypia sie jak z rekawa... Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Faktycznie -moze my mamy z tego kupe smiechu ,ale jak trafimy na osoby ,ktore nie znaja sie na zartach to bedziemy spaleni na samym poczatku :roll:.Dobra ,bedziemy sie trzymac drugiej wersji ew. czegos takiego "Fox po przejsciach bardzo prosi chocby o malutki grosik" Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Macie racje.Tylko ze mnie chodzilo o to zeby tytul zaproszenia byl ciekawy zeby to bylo cos innego bo nie oszukujmy sie tytul Fox po przejsciach.....Prawie kazdy watek na Dogo tak sie zaczyna,tu prawie wszystkie po przejsciach. Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 To zostajemy z wersja ""Dobry czleku przybadz prosze ,wspomoz Foxa malym groszem" .Na tym caly wic polega ,ze haslo nie moze byc za dlugie i musi uchwycic w swojej krotkiej formie, o co prosimy .To tez zalezy duzo od czlowieka dostajacego taka informacje .Czasem na wyslanych 50 zaproszen zjawia sie tylko jeden .Reszta milczy .To chyba kwestia szczescia ,zeby trafic na dobrego czlowieka ,ktory nie odmowi .Nic ,bedziemy probowac az do skutku .W koncu robimy to dla takiego przystojniaka .:lol: Quote
kaja555 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 no jaka armata!!!! :) myślę, że jak ktoś zajrzy to juz przeczyta o tych kulach :) Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Prosze zagladnijcie. Drastyczne! Uwaga! KTO POKOCHA ŁATKA??? Quote
Rodzinkowo Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Strzelam kulą ja do Ciebie, byś Ty przyjął mnie do siebie. Bo ma kula jest z miłości, pragnę Cię na wątku gościć :-) Może kule i naboje trafią właśnie w serce Twoje... - może takie zaproszenie będzie ok? Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dziewczyny, skoro Foxowi brakuję kasy, to stwórzcie WYSTRZAŁOWY BAZAREK ;) Wykorzystajcie ten fajny pomysł. Możecie sprzedawać "kule miłości" ;) A wierszyk do tego na prawdę rewelacyjny! My zrobiliśmy raz nawet bazarek z zakładami, kto wygra inny bazarek :) Każdy pomysł dobry, byle kasę zapełnić. A oto i kula miłości Foxa: (możecie ją sprzedawać po 5 zł np ;) takie inne cegiełki ;) ) Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Rodzinkowo']Strzelam kulą ja do Ciebie, byś Ty przyjął mnie do siebie. Bo ma kula jest z miłości, pragnę Cię na wątku gościć :-) Może kule i naboje trafią właśnie w serce Twoje... - może takie zaproszenie będzie ok? Sam Mickiewicz by lepiej nie zrymowal .No pieknie Rodzinkowo :cool3::kciuki:.Brawo . Promocja wystrzalowa :lol: Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Ra_dunia']Dziewczyny, skoro Foxowi brakuję kasy, to stwórzcie WYSTRZAŁOWY BAZAREK ;) Wykorzystajcie ten fajny pomysł. Możecie sprzedawać "kule miłości" ;) A wierszyk do tego na prawdę rewelacyjny! My zrobiliśmy raz nawet bazarek z zakładami, kto wygra inny bazarek :) Każdy pomysł dobry, byle kasę zapełnić. A oto i kula miłości Foxa: (możecie ją sprzedawać po 5 zł np ;) takie inne cegiełki ;) ) Pomysl rewelacyjny:multi: .Foxiku cos czuje ,ze bedzie kasiorka .:multi: Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I o to mi wlasnie chodzilo,zeby czyms oryginalnym przyciagnac.Rewelacja,rewelacja Quote
pikola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A jakby jeszcze w tej kuli cos umiescic?Moze jakas fote Foxa tak na zasadzie podlinkowanego banerka?Lepiej juz pojde bo chyba przeginam;):ices_bla::scared: Quote
danavas Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Rodzinkowo']Strzelam kulą ja do Ciebie, byś Ty przyjął mnie do siebie. Bo ma kula jest z miłości, pragnę Cię na wątku gościć :-) Może kule i naboje trafią właśnie w serce Twoje... - może takie zaproszenie będzie ok? no no :) no właśnie bo Fox to wojownik o miłość i jestem pewna że chciał obsikać ta armatę;) Quote
Kava Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 swietny jest ten zapal i chec dzialania,,,, Ra_dunia wystrzalowa ta twoja kula milosci, pomysl swietny a jakby do tego "sprzedawac" jeszcze rymowanki? bazarek z rymowankami na zamowienie, co o tym sadzicie? uniszymborska i pozostale mistrzynie rymow co wy na to? Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mozna zrobic taki bonus np.przy zakupie 5 rzeczy kiedys cioteczka danavas fundowala koszty przesylki :roll:,a teraz moznaby komus w podziece wyprodukowac wierszyk o Foxie .;)(piszac tekst np .na ladnej kartce i dolanczajac do paczuszki);) Quote
Recommended Posts