Martika&Aischa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 W górę piękny Foxiku:multi: I do domku kochana psinko :multi: Quote
Kirke69 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 O matko, jaki tu ruch :evil_lol: Podnoszę chłopczyka! Quote
UBOCZE Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Dziękujemy Bardzo za wsparcie:lol::lol::lol:, Black Dorian, Maruda666 - gdy przybędzie Danavas, na pewno zaraz numer konta poda...;) Dziękujemy Wszystkim za podnoszenie Foksia!!! [FONT=Arial Black]Brakuje jeszcze 190 zł. deklaracji miesięcznych! Foksio nie może wrócić do schronu!!! Prosimy o pomoc wszelaką, aby deklaracje uzbierał![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [IMG]http://www.tychy.schronisko.net/images/adopcja/2/normal/52651.jpg[/IMG] Quote
Pusiakowa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 On jest śliczny. Tuliłabym takiego miśka całymi dniami. :loveu: Quote
kaja555 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 witam ciotki i wujka :) ale dajecie czadu uzupełniłam pierwszy post - jak coś przekręciłam to poprawię :) rzeczywiście Fox ten karabin na plecach nosi - ale się ważny zrobił jak wyszedł ze schronu :) Quote
unixena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='kaja555']witam ciotki i wujka :) ale dajecie czadu uzupełniłam pierwszy post - jak coś przekręciłam to poprawię :) rzeczywiście Fox ten karabin na plecach nosi - ale się ważny zrobił jak wyszedł ze schronu :)[/QUOTE] Dzien dobry cioteczki i wujaszku .Ano faktycznie Foxik to teraz gwiazda:loveu: opiewana przez "wieszczow"i w dodatku z wlasnym karabinem ..hehehe;) To pies "obronny",ktorego my bedziemy bronic .:razz: Quote
bico Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 mogę podrzucić 50 zł jednorazowo, poproszę o konto na pw. Quote
danavas Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 do tej pory wszystkie pw z danymi wysłane, ale jeszcze kilka dni będę w rozjazdach i mogę nie mieć dostępu do neta...wysłałam unixenie dane do wpłaty więc ona za mnie przekaże chętnym, w tym tygodniu wybieram sie do naszego komandosa z bronią na barkach:) napstrykam mu fotek i może jakiś filmik z jego harcami wrzucę dzięki bardzo kochani za wszystkie deklaracje i za podnoszenie Foxa-Fuxa:) no i za ta poezję..hehe Quote
danavas Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 A to Foxikowe wydarzenia na wypadek jakby ktoś chciał dołączyć:) [url]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=126194874123546[/url] [url]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=188922571154705[/url] Quote
unixena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Kochane ludki ofiarujace wsparcie finansowe! Troche sie rozpedzialam i wyslalam Wam dane z konta (choc cioteczka danavas tez juz to zrobila) .. :oops: Inne dobre duszyczki w razie co -pukac do mnie .Zawsze po poludniu tu zagladam ,siedze do poznego wieczora ....A Ty Foxiu -karabin na ramie :razz:i walcz chlopaku !!! :eviltong: Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Cioteczki zaglądają bo Foxiu ma karabin i nie zawaha się go użyć :evil_lol: Quote
unixena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 .. Jestem sobie maly "dzwoniec" Dlugo zylem sam we schronie I meczylem sie okrutnie Bylo mi tam coraz smutniej :-( Ciagle tylko "sam ze soba" Podgryzalem sobie ogon Mialem w sobie straszny lek Zycie me stracilo sens :shake: Juz wyszedlem ze "wiezienia" Mam wiec nawet swe marzenia Chce miec DOMEK swoj cieplusi To sie spelnic kiedys musi;) Quote
UBOCZE Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='unixena'].. Jestem sobie maly "dzwoniec" Dlugo zylem sam we schronie I meczylem sie okrutnie Bylo mi tam coraz smutniej :-( Ciagle tylko "sam ze soba" Podgryzalem sobie ogon Mialem w sobie straszny lek Zycie me stracilo sens :shake: Juz wyszedlem ze "wiezienia" Mam wiec nawet swe marzenia Chce miec DOMEK swoj cieplusi To sie spelnic kiedys musi;)[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:.................... Quote
sonek666 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/207032-dla-Bezia-i-Foxa-ciuchy-ksi%C4%85%C5%BCki-kawa-d%C5%82ugopisy-bi%C5%BCuteria-do-10.05-%29?p=16797980#post16797980 Zapraszam na bazarek - 50% ewentualnego dochodu na Foxika :) Fanty podarowała Maruda666 :loveu: Quote
Rodzinkowo Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='danavas'] w tym tygodniu wybieram sie do naszego komandosa z bronią na barkach:) napstrykam mu fotek i może jakiś filmik z jego harcami wrzucę[/QUOTE] Troszeczkę Was zmartwię. Filmów i zdjęć nie będzie - Fox ma weekend majowy i na wczasach z Heniem się opala. Jak wrócą to zrobię zdjęcia ich opalenizny. Fox jest bardzo wpatrzony w swojego opiekuna. Bardzo wziął sobie do serca funkcję opiekuna - tak bardzo potrzeba mu stałego domku, szczeka za trzech, lubi być przywódcą. Fox od czasu do czasu zapomina się że nie ma ogonka i zaczyna za nim biegać w kółeczko. Potrzebny jest kołnierz, szkoda żeby się wygryzał. Rany dobrze się goją a chyba strupy bardzo go swędzą. Apetyt mu dopisuje i widać że jest SZCZĘŚLIWY. Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 To są pycha wieści:) Proszę Was podpiszcie się : http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
unixena Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 :dog:Dobranoc cioteczki i wujaszku .Kolorowych snow Foxiku .;)Czekamy na nowe wiesci o naszym kawalerze .:cool3: Quote
Kocurek Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Poprosze numer konta,przeleje w przyszlym tygodniu grosika dla Foksika:) Quote
Recommended Posts