Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha, był jeszcze jeden sms od Nowego Domu: Rudi będzie obchodził urodziny w dniu 16 kwietnia ---> pponieważ nie znamy dokładnej daty jego urodzin, to będzie je obchodził w dniu kiedy znalazł go mój tz, czyli w dniu kiedy zaczęło się jego nowe życie :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję za bardzo znaczącą pomoc w utrzymaniu mojego podopiecznego Kulfona, który dostał z puli Rudiego 250 zł:-) Dziękuję bardzo Ellig za pamięć, Santino za zgodę i przelew i wszystkim za życzliwość:-)

Posted

Kochane, przepraszam za opóźnienia, ale sajgon w pracy (na wypowiedzeniu jestem i chcą mnie z tego powodu wykończyć!).

Wczoraj poszły przelewy na Pixie i Dixie oraz na Czekę. Dzisiaj już posłałam na Kundelkową Skarbonkę, Kulfona i Cezara. Czekam na konto Baloniary.

Zostanie jeszcze do wysłania na koty ze Stępnicy i Samsunga. Idę się zaraz dowiadywać o konta. tymczasem miłego dnia, kochane!

Posted

Trzymaj sie Santino, dziekujemy:)

[COLOR=#ff0000][B]Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy"

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='santino']Dzięki kochane za potwierdzenia! Melduję posłusznie, że wszystkie zaplanowane już poszły :) I niech się mnożą - pieniądze, nie psy ;)[/QUOTE]

Alleluja !!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Cudak'][COLOR=darkgreen][B]Bardzo dziękuję w imieniu stepnickich kotów za uwzględnienie ich w podziale spadku po dzielnym Rudim[/B][/COLOR] :)[/QUOTE]
Na zdrowie dla biedakow!:)

Posted

[quote name='Nutusia']Rudzielec - co tam na Bemowie słychać? Fajne psiaki na spacerkach spotykasz? ;)[/QUOTE]

Niektóre fajne, a niektóre nie :eviltong:

W każdym razie wczoraj Rudi był na kontrolnym rtg łapki i wszystko jest w porządku :) Julka jak zobaczyła Rudiego po głupim jasiu z wywalonym jęzorem, to się ponoć zryczała i ze szlochem pytała czy na pewno się obudzi... Ale się obudził i obszczekał na dzień dobry jakiegoś innego pacjenta lecznicy :evil_lol:

Posted

[quote name='santino']Niektóre fajne, a niektóre nie :eviltong:

W każdym razie wczoraj Rudi był na kontrolnym rtg łapki i wszystko jest w porządku :) Julka jak zobaczyła Rudiego po głupim jasiu z wywalonym jęzorem, to się ponoć zryczała i ze szlochem pytała czy na pewno się obudzi... Ale się obudził i obszczekał na dzień dobry jakiegoś innego pacjenta lecznicy :evil_lol:[/QUOTE]
kochany Rudzielec, Julka wspaniala dziewczynka!:)

Posted

bardzo przepraszam za OT, ale potrzebuję pomocy finansowej i ogłoszeniowej dla mojej Znajdki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214434-Suka-mix-ON-basset-Zbiera-na-STERYLK%C4%98-i-potrzebuje-OG%C5%81OSZE%C5%83-DT-DS-pilnie[/url]!! :(