santino Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Aha, był jeszcze jeden sms od Nowego Domu: Rudi będzie obchodził urodziny w dniu 16 kwietnia ---> pponieważ nie znamy dokładnej daty jego urodzin, to będzie je obchodził w dniu kiedy znalazł go mój tz, czyli w dniu kiedy zaczęło się jego nowe życie :) Quote
obraczus87 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Pięknie dziękuję za uwzględnienie Kundelkowej Skarbonki w podziale pieniążków :loveu::loveu::loveu: Nutusiu - tutaj Ci napiszę - trzymam kciuki za Twoj przyszly watek Pixie, Dixie. Quote
mmd Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Mój Kłopot też tak obchodził i nie nazywało się to urodziny tylko znaleziny :evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Bardzo serdecznie dziękuję za bardzo znaczącą pomoc w utrzymaniu mojego podopiecznego Kulfona, który dostał z puli Rudiego 250 zł:-) Dziękuję bardzo Ellig za pamięć, Santino za zgodę i przelew i wszystkim za życzliwość:-) Quote
majowa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Człowiek znika na 2 tygodnie a tu takie wieści Spóźnione usciski i buziaki dla Rudego :)))))))) Quote
mmd Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Za to Rudi obecnie Fuks, na którego wątek mnie ściągnęłaś, za nic nie chce się ruszyć. A doszedł mi przez niego jeszcze jeden. Quote
majowa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 jejku tam jeszcze nie dotarłam, powoli nadrabiam zaległości :) moze dla Fuksa też musi domek odpowiedni byc wyczekany Quote
Nutusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Znaleziny - baaaardzo mi się podoba ;) Quote
santino Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Kochane, przepraszam za opóźnienia, ale sajgon w pracy (na wypowiedzeniu jestem i chcą mnie z tego powodu wykończyć!). Wczoraj poszły przelewy na Pixie i Dixie oraz na Czekę. Dzisiaj już posłałam na Kundelkową Skarbonkę, Kulfona i Cezara. Czekam na konto Baloniary. Zostanie jeszcze do wysłania na koty ze Stępnicy i Samsunga. Idę się zaraz dowiadywać o konta. tymczasem miłego dnia, kochane! Quote
Ellig Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Trzymaj sie Santino, dziekujemy:) [COLOR=#ff0000][B]Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy" [/B][/COLOR] Quote
Nutusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ja potwierdzam, że doszedł przelew na Pixie i Dixie - DZIĘKUJĘ! W post rozliczeniowy na ich wątku wpłata zostanie wpisana, gdy tylko wątek zostanie przepisany na mnie. Quote
Ellig Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Potwierdzam wplate dla Czeki, dziekuje:) Quote
santino Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dzięki kochane za potwierdzenia! Melduję posłusznie, że wszystkie zaplanowane już poszły :) I niech się mnożą - pieniądze, nie psy ;) Quote
Ellig Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='santino']Dzięki kochane za potwierdzenia! Melduję posłusznie, że wszystkie zaplanowane już poszły :) I niech się mnożą - pieniądze, nie psy ;)[/QUOTE] Alleluja !!!!!!!!!!!! Quote
Cudak Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [COLOR=darkgreen][B]Bardzo dziękuję w imieniu stepnickich kotów za uwzględnienie ich w podziale spadku po dzielnym Rudim[/B][/COLOR] :) Quote
Ellig Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Cudak'][COLOR=darkgreen][B]Bardzo dziękuję w imieniu stepnickich kotów za uwzględnienie ich w podziale spadku po dzielnym Rudim[/B][/COLOR] :)[/QUOTE] Na zdrowie dla biedakow!:) Quote
swagnieszka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Och, żeby każdy wątek tak się kończył: super domek, szczęśliwy zwierzak i jeszcze kasa do podziału została ;) Quote
majowa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 taka kasa na bank bedzie sie mnozyć :) Quote
Nutusia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Rudzielec - co tam na Bemowie słychać? Fajne psiaki na spacerkach spotykasz? ;) Quote
santino Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Nutusia']Rudzielec - co tam na Bemowie słychać? Fajne psiaki na spacerkach spotykasz? ;)[/QUOTE] Niektóre fajne, a niektóre nie :eviltong: W każdym razie wczoraj Rudi był na kontrolnym rtg łapki i wszystko jest w porządku :) Julka jak zobaczyła Rudiego po głupim jasiu z wywalonym jęzorem, to się ponoć zryczała i ze szlochem pytała czy na pewno się obudzi... Ale się obudził i obszczekał na dzień dobry jakiegoś innego pacjenta lecznicy :evil_lol: Quote
Ellig Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='santino']Niektóre fajne, a niektóre nie :eviltong: W każdym razie wczoraj Rudi był na kontrolnym rtg łapki i wszystko jest w porządku :) Julka jak zobaczyła Rudiego po głupim jasiu z wywalonym jęzorem, to się ponoć zryczała i ze szlochem pytała czy na pewno się obudzi... Ale się obudził i obszczekał na dzień dobry jakiegoś innego pacjenta lecznicy :evil_lol:[/QUOTE] kochany Rudzielec, Julka wspaniala dziewczynka!:) Quote
Cudak Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 bardzo przepraszam za OT, ale potrzebuję pomocy finansowej i ogłoszeniowej dla mojej Znajdki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214434-Suka-mix-ON-basset-Zbiera-na-STERYLK%C4%98-i-potrzebuje-OG%C5%81OSZE%C5%83-DT-DS-pilnie[/url]!! :( Quote
Recommended Posts