mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Właśnie megii się odezwała, że wpłaciła, czyli jeszcze 10 z bazarku dojdzie. Ale to już na pewno koniec :) Fajnie, bo równiutko 350 :) Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='mmd']Właśnie megii się odezwała, że wpłaciła, czyli jeszcze 10 z bazarku dojdzie. Ale to już na pewno koniec :) Fajnie, bo równiutko 350 :)[/QUOTE] Bosko!!! Dam znać jak tylko dojdzie! :):):):):):) Quote
Jola i Czterołapy Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Mamy nowy dzień, idealny dzień na DOM :) Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Jola+Rani+Sari']Mamy nowy dzień, idealny dzień na DOM :)[/QUOTE] Dokładnie! Dzień dobry :) Kochani, wyczaiłam taką oto ofertę: [URL]http://www.mydeal.pl/warszawa/box/2666/0/[/URL] Myślę, że kupię jeden kupon dla Rudiego, bo jak skończy mu się jedzenie to będzie można kupić taniej, a jak do tego czasu się wyadoptuje to przekażemy komuś innemu. Co myślicie? Miłego dnia!!! Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Dzien dobry! swietny pomysl a ja w swiecie karm kupuje dla mojej suni jedzonko:):):) Dobrego dnia!Rudi sloneczka i trzymaj kciuki za szczeniaki z za miedzy:) Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Nie napisałam jeszcze że doszło 35 zł z bazarku...:):):):):):):):) Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [B]UWAGA!!!![/B] 2 osoby, które ogłaszają psiaki na allegro dostały identycznego maila o następującej treści: [I]Witam, Piszę w sprawie aukcji numer xxxxx Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec. [/I] Ja wiem, że Wy wiecie jak to bywa z transaportami do Niemiec, ale zwracam na to szczególną uwagę. Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='santino'][B]UWAGA!!!![/B] 2 osoby, które ogłaszają psiaki na allegro dostały identycznego maila o następującej treści: [I]Witam,[/I] [I]Piszę w sprawie aukcji numer xxxxx[/I] [I]Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec.[/I] Ja wiem, że Wy wiecie jak to bywa z transaportami do Niemiec, ale zwracam na to szczególną uwagę.[/QUOTE] Koleś ma chyba nick: "oszust ruletki" :roll: Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ja bym nie ryzykowała wysyłania psa pocztą - wystarczy, że woda z bazarku Rudego zginęła! :) To jest oczywiście żart, ale już po prostu sama nie wiem czy się śmiać czy płakać... :( Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Nutusia']Ja bym nie ryzykowała wysyłania psa pocztą - wystarczy, że woda z bazarku Rudego zginęła! :) To jest oczywiście żart, ale już po prostu sama nie wiem czy się śmiać czy płakać... :([/QUOTE] Wiem Nutusiu :) rozumiem - ja też nie wiem, to jest tak tragiczne, że aż śmieszne... Quote
swagnieszka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Witam Wszystkie Cioteczki i Rudzielca :) Ja to się czasem zastanawiam czy ludzie są tak głupi, czy ktoś kto ma czas na takie głupie żarty nie mógłby się zająć czymś pożytecznym i pomóc np.jakiemuś psiakowi lub choć staruszkę przez ulicę by przeprowadził! Ale jak widać głupota ludzka nie zna granic... Tak nakleimy znaczek na pupę i wyślemy pocztą :angryy: Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Najgorsze jest to, że jeszcze nie tak dawno można było nadać przesyłkę zawierającą żywe zwierzę - to nie żart! :( Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='santino'][B]UWAGA!!!![/B] 2 osoby, które ogłaszają psiaki na allegro dostały identycznego maila o następującej treści: [I]Witam, Piszę w sprawie aukcji numer xxxxx Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec. [/I] Ja wiem, że Wy wiecie jak to bywa z transaportami do Niemiec, ale zwracam na to szczególną uwagę.[/QUOTE] szkoda ,ze nie mozna przeklinac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
swagnieszka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ja bym z chęcią nadała tego żartownisia... i to bardzo, bardzo daleko... mogę nawet pokryć koszty przesyłki :evil_lol: Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='swagnieszka']ja bym z chęcią nadała tego żartownisia... i to bardzo, bardzo daleko... mogę nawet pokryć koszty przesyłki :evil_lol:[/QUOTE] to nie jest zartownis, oni na powaznie pytaja a myslisz ,ze jak psy do Szwecji jezdza, w kartonach, dla niego przesylka to slowo w cudzyslowie, koszmar... Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 No właśnie. Najgorsze jest to, że to nie jest żart!!! Facet potrzebuje psy do Bóg jeden wie czego... Walki może? Ech... fakt Ellig - szkoda że nie można przeklinać!!!!:zly7: Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='santino']No właśnie. Najgorsze jest to, że to nie jest żart!!! Facet potrzebuje psy do Bóg jeden wie czego... Walki może? Ech... fakt Ellig - szkoda że nie można przeklinać!!!!:zly7:[/QUOTE] santino odpowiem tak,mysle,ze nie chcialabys wiedzec...............:( Quote
mmd Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zrobiłam bazarek dla chłopaków (Rudiego i Kajtuna): [url]http://www.dogomania.pl/threads/211519-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-troch%C4%99-muzyki-do-4.08.-%2821.00%29-dla-Rudiego-i-Kajtuna[/url] Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='mmd']Zrobiłam bazarek dla chłopaków (Rudiego i Kajtuna): [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211519-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-troch%C4%99-muzyki-do-4.08.-%2821.00%29-dla-Rudiego-i-Kajtuna[/URL][/QUOTE] No wiesz, mowilas ,ze na przlomomie lipca i sierpnia no w jajo mnie zrobilas:evil_lol: Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='mmd']Zrobiłam bazarek dla chłopaków (Rudiego i Kajtuna): [URL="http://www.dogomania.pl/threads/211519-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-troch%C4%99-muzyki-do-4.08.-%2821.00%29-dla-Rudiego-i-Kajtuna"]http://www.dogomania.pl/threads/211519-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-troch%C4%99-muzyki-do-4.08.-%2821.00%29-dla-Rudiego-i-Kajtuna[/URL][/QUOTE] Ty jesteś niemożliwa :loveu: Dziewczyny, a teraz na cito zrodziła mi się taka akcja przeglądając wątek korabiewicki: Dziewczyna znalazła sunię w Mszczonowie (w zasadzie to się do niej przyplątała): [quote name='tusinka22']dziś do mnie do pracy przez otwarte drzwi w biurze przydreptała malutka sunia szczeniak, jeszcze mleczne ząbki, czy może ktoś miałby jakiś pomysł na nią? Tradycyjnie Mszczonów pod Warszawą.... Zapowiada się na malutką sunię z dłuższym włosem. [IMG]http://images39.fotosik.pl/971/58a0cb091b3ce458med.jpg[/IMG][/QUOTE] Ma ze 3 miesiące max. Laska nie ma co z nią zrobić, musi zaraz wracać do domu. Jedzie teraz do tripti i będą myśleć. Na szybko zadzwoniłam do lecznicy na kosiarzy w Wilanowie i może tam pobyć przez max kilka dni, ale pod warunkiem że będzie się cicho zachowywać, bo byłaby w socjalu a to jest klinika całodobowa i tam śpią lekarze, a poza tym mają mało wyrozumiałych sąsiadów przez to że ciągle biorą bezdomniaki na przechowanie. Nie wiem jak jej pomóc. dziewczyny zaraz sprawdzić jak się będzie zachowywać jak ją zamkną... nie wiem co znią zrobić nie mam pomysłu. tel. do tej dziewczyny jakby co: 509-750-806 Quote
mmd Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Ellig']No wiesz, mowilas ,ze na przlomomie lipca i sierpnia no w jajo mnie zrobilas:evil_lol:[/QUOTE] A to nie jest przełom lipca i sierpnia? ;) Spokojnie, zrobi się następny... Z sunią pomysłu brak. W tej klinice za darmo będzie? Oby... Jakbym miała przynajmniej 3 dobre zdjęcia to moge szukac ogłoszeń, to najlepsze co moge dla niej zrobic. edit: już widziałam na FB, że jest tymczas. Teraz foty (takie ładne) i lecimy z szukaniem domku :) Quote
Recommended Posts