Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
Dziewczyny kto bedzie czekal miesiac na przesylke z bazarku? Albo trzeba zrobic pozniej albo zrobic dwa bazarki:)

Może być i dwa - ja się dostosuję :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale śliczny chłopak, słuchajcie to jest jakaś rasa? Kiedyś widziałam takiego pieska u zaklinacza psów...
Jestem w trakcie czytania wątku, niestety na razie nie mogę pomóc finansowo, ale roześlę psinę na facebooku, może ktoś się zakocha!

Posted

Chyba kundlina on jest :) Miałam kiedyś psa, który miał kilka "klonów" w tym jedną sucz, z którą biegał i nie było wiadomo które jest które z daleka - ale to też 100% kundla było :)

Posted

mmd napisał(a):
Chyba kundlina on jest :) Miałam kiedyś psa, który miał kilka "klonów" w tym jedną sucz, z którą biegał i nie było wiadomo które jest które z daleka - ale to też 100% kundla było :)

w takim razie piękny kundlina, myślałam że to jakaś rasa, bo te uszy już któryś raz widzę ;)

Posted

[quote name='santino']UWAGA!!!! 2 osoby, które ogłaszają psiaki na allegro dostały identycznego maila o następującej treści:

Witam,

Piszę w sprawie aukcji numer xxxxx

Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec.

Ja wiem, że Wy wiecie jak to bywa z transaportami do Niemiec, ale zwracam na to szczególną uwagę.

Dziewczyny trzeba rozesłać wiadomość po dogo, bo ten gościu już nie na 1 psa poluje (przynajmniej pisze identyczną treść wiadomości)

Posted

dycha napisał(a):
Dziewczyny trzeba rozesłać wiadomość po dogo, bo ten gościu już nie na 1 psa poluje (przynajmniej pisze identyczną treść wiadomości)

Nikt normalny mu psa nie wyśle. Przecież sprawdzamy domy.

Posted

Wiadomo, ale on odpisuje na bardzo dużo ogłoszeń allegro, już na kilku wątkach widziałam go.
Wizyta przed adopcyjna w Niemczech może się udać, kilka psów z dogo pojechało do Niemiec (nie pocztą), na szczęście te co wątki śledziłam dobrze trafiły.

Posted

Potrzebujecie jeszcze coś na bazarek?? :razz:
Jak tak to napiszcie czy ciuchy, książki czy co.
Ostatnio wprawdzie robiłam porządki ale nigdy ich za dużo :lol:

Posted

Warszawskie rzeczy pójdą do Nutusi, żeby wysyłka była z jednego miejsca. Nie wiem, musiałybyście jakoś to ogarnąć, bo ja nie dam rady.

Posted

Dziewczyny jestem tylko na chwilę, bo mnie wczoraj dopadł wirus rota :( Nie byłam w związku z tym u Rudziaka :( Dzisiaj mi już trochę lepiej, mam nadzieję że w ciągu max 2 dni się wykuruję i będę mogła opuścić toaletę ;) i pojechać do gnojka. Będę dawać znać.