Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

santino napisał(a):
:-o:crazyeye::-o

Dziękuję kochana!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

To Ellig dziękuj :) Ja też dziękuję za możliwość nabycia po znajomości :)
Już są u mnie zdjęcia i napiszę tylko, że czadowe rzeczy - Solary, Venezie, Guerlainy i takie tam :diabloti:

Posted

Witam wszystkich. Ja tylko na chwilkę się melduję, bo mam dzisiaj masę pracy i nie będę mogła być tak aktywna jak zazwyczaj.

Miłego dnia wszystkim!!!

Posted

santino napisał(a):
Witam wszystkich. Ja tylko na chwilkę się melduję, bo mam dzisiaj masę pracy i nie będę mogła być tak aktywna jak zazwyczaj.

Miłego dnia wszystkim!!!

Dobrego dnia!Ja ,jak zawsze 1 sierpnia mam depreche...................Taka ze mnie patriotyczna dusza:(

Posted

Ellig napisał(a):
Ja ,jak zawsze 1 sierpnia mam depreche...................Taka ze mnie patriotyczna dusza:(

Ja kochana też płaczek jestem tego dnia... bardzo mnie to wzrusza...

Posted

Ellig napisał(a):
santino trzeba buty a raczej zdjecie przeslac do mmd, robimy bazarek:)

Suuuper!! :):):) Aha no i Tobie dziękuję za 150 zł za buty, które sprzedałaś mmd:loveu::loveu::loveu:

Zdjęcie jednych butów mmd już ma, dzisiaj zrobię drugich + zrobię jeszcze rachunek sumienia w których na pewno nie będę chodzić :)

Posted

Podmieniłam zdjęcia na nowe:

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Nikt-nie-ma-takich-uszu-A-Rudi-nie-ma-domu-a-chcialby-miec-W0QQAdIdZ293568489

i wyróżniłam na miesiąc (w porozumieniu z Santino)

Rachunek (potrącę sobie z bazarku książkowego):

drukuj zamknij

Podsumowanie zamówienia Informacje o płatności:
Numer referencyjny : PL170000150093
Złożono zamówienie: 01/08/2011
Adres e-mail: [email protected]
Forma płatności: MasterCard

Informacje handlowe:
Marktplaats B.V.
Wibautstraat 224
1097 DN Amsterdam
The Netherlands
VAT ID: 803.603.307.B.01
Szczegóły zamówienia

Przedmiot Informacje o ogłoszeniu Koszt Ogłoszenie wyróżnione #293568489: Nikt nie ma takich u... Zł 50,00 Łącznie: Zł 50,00 Zawarto 21% podatku VAT : Zł 8,68

To jest zapis elektroniczny złożonego zamówienia. Wydrukuj tę stronę i zachowaj ją. drukuj zamknij

Posted

[quote name='mmd']Podmieniłam zdjęcia na nowe:

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Nikt-nie-ma-takich-uszu-A-Rudi-nie-ma-domu-a-chcialby-miec-W0QQAdIdZ293568489

i wyróżniłam na miesiąc (w porozumieniu z Santino)

Rachunek (potrącę sobie z bazarku książkowego):

drukuj zamknij

Podsumowanie zamówienia Informacje o płatności:
Numer referencyjny : PL170000150093
Złożono zamówienie: 01/08/2011
Adres e-mail: [email protected]
Forma płatności: MasterCard

Informacje handlowe:
Marktplaats B.V.
Wibautstraat 224
1097 DN Amsterdam
The Netherlands
VAT ID: 803.603.307.B.01
Szczegóły zamówienia

Przedmiot Informacje o ogłoszeniu Koszt Ogłoszenie wyróżnione #293568489: Nikt nie ma takich u... Zł 50,00 Łącznie: Zł 50,00 Zawarto 21% podatku VAT : Zł 8,68

To jest zapis elektroniczny złożonego zamówienia. Wydrukuj tę stronę i zachowaj ją. drukuj zamknij

Dziękuję kochana! Wszystko się zgadza - uzgodniłyśmy, że skoro dotychczasowe ogłoszenia nie dają efektu to zrobimy mu (a w zasadzie zrobi mmd :loveu:) wyróżnione gumtree - trzeba w chłopaka trochę zainwestować, żeby go w końcu ten wymarzony dom wypatrzył :)

Posted

mmd napisał(a):
To rób ten rachunek sumienia i zbieramy na następny bazar :)

Nutusia teraz nie bedzie dokladac rzeczy i jest propozycja otwarcia bazarku z czego 20% poszlaby dla Lupusa a potem Nutusia odda nam ze swojego bazarku.Ok?
Wlasnie byla u mnie i zabrala juz rzeczy:)Tylko trzeba ustalic ,ze wysylka 18 sierpnia i najpierw wplata potem wysylka to byly sugestie Nutusi.

Posted

Znalazłam coś takiego:

[FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Casting![/FONT]
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
[FONT=Arial]Szukamy psa na okładkę Magicznego Drzewa!
[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]Czy chcesz, aby Twój pupil został psem z okładki bestsellerowej powieści MAGICZNE DRZEWO?[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Arial]
Poszukujemy psiaka, który wystąpi na okładce i ilustracjach kolejnej książki z serii "Magiczne Drzewo", w roli mówiącego psa o imieniu Budyń. Autorem powieści jest znany pisarz i reżyser filmowy Andrzej Maleszka.

Poszukiwany przez nas zwierzak to mieszaniec podobny do psa na załączonej ilustracji. Jeśli macie Państwo pieska, który przypomina naszego bohatera, wyślijcie jego zdjęcie.

[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT] [FONT=Arial] Wybranemu przez Autora psiakowi oferujemy profesjonalną sesję zdjęciową. Na jej podstawie powstaną okładka i ilustracje powieści "Magiczne Drzewo". Ponadto zwycięzcy castingu zapewniamy pełną miskę do końca roku.

Prosimy zainteresowane osoby o wysyłanie do 10 sierpnia 2011 zdjęć pieska na adres mailowy [email protected].

Do zdjęć, w treści maila, prosimy dołączyć następujące informacje: imię i nazwisko osoby zgłaszającej zdjęcia, miasto, adres mailowy i telefon kontaktowy do właściciela czworonoga.
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Piękne dzięki za ujęcie mojego Wilczka w dochodach :) Mam nadzieję, że nas jutro nie zrujnują jego badanie i ewentualny zabieg... Będąc na urlopie postaram się biegusiem wyrzeźbić bazarek i spłacić "dług".