Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Igiełka']Chce mieć dobry dom, ma piękne przepełnione ufnością oczy :lol:[/QUOTE]
Znajdę mu dom, choćbym się miała w trąbkę zwinąć ;) Tak długo będę robić i kupować ogłoszenia aż znajdzie. Skoro on się postarał to teraz trzeba spłacić dług - grzeczny piesek :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mmd']Ma mu się na życie :)[/QUOTE]

[quote name='Igiełka']Chce mieć dobry dom, ma piękne przepełnione ufnością oczy :lol:[/QUOTE]

[quote name='mmd']Znajdę mu dom, choćbym się miała w trąbkę zwinąć ;) Tak długo będę robić i kupować ogłoszenia aż znajdzie. Skoro on się postarał to teraz trzeba spłacić dług - grzeczny piesek :)[/QUOTE]

Tak ,jak Cie znam mmd to Ty pierwsza znajdziesz Rudiemu dom:)

Posted

Miałam prosić o ładne portretowe zdjęcie do ogłoszeń, ale własnie się trafiło - trochę przycięłam jedno z tych ostatnich i jest super.
On już ma kupiony przeze mnie pakiet przed chorobą i "moje" gumtree nad którym będę czuwać.

[attachment=1027:6645.attach]

Posted

Myślę, że ten tydzień nie ma co, ale później trzeba ruszyć poważnie z kampanią reklamową. Polatam po bazarkach szukać ogłoszeń, wyróżnię gumtree i tylko zostanie napadnięcie kogoś o allegro, ale znajdzie się ;)

Bardzo się denerwowałam i teraz kapeć jestem ;) idę się zrelaksować, bazarek zostawiam Wam pod opieką :)

Posted

jak będa potrzebne ogłoszenia to dajcie znać chętnie zrobie maluchowi +allegro oczywiscie:smile:
cały czas podczytuję wątek i mocno trzymam kciuki.......

Posted

a jakbyście miały kilka chętnych domów na rude psy, to też mam jednego do adopcji:) Ten sam typ. Mój poprzedni był też taki, więc mam słabość;)

Posted

[quote name='santino']Jadę do Warszawy. Jak dojade o ludzkiej porze i nie padne to wszystko opisze. Najwazniejsze: lekarz powiedział ze powinien z tego wyjść!!![/QUOTE]
Trzymaj sie!:)

Posted

[quote name='Nikus']Mam problemy z netem a tu takie wieści...Rudi jestem z Ciebie dumny:) z takimi opiekunkami nie ma prawa się nie udać:)[/QUOTE]
Tez mialam klopot z netem, wstawilam zdjecia i wszystko zniknelo.........Oby, Rudi trzymal sie tak dalej....:)

Posted

[quote name='Agata P']jak będa potrzebne ogłoszenia to dajcie znać chętnie zrobie maluchowi +allegro oczywiscie:smile:
cały czas podczytuję wątek i mocno trzymam kciuki.......[/QUOTE]
Dziekujemy bardzo, allegro na 100 % potrzebne

Posted

[quote name='mmd']Miałam prosić o ładne portretowe zdjęcie do ogłoszeń, ale własnie się trafiło - trochę przycięłam jedno z tych ostatnich i jest super.
On już ma kupiony przeze mnie pakiet przed chorobą i "moje" gumtree nad którym będę czuwać.

[/QUOTE]

mmd może sie przyda :roll:

[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/411/rudy1zp.jpg[/IMG]

i
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3937/rudy3j.jpg[/IMG]

i duże
[URL]http://img810.imageshack.us/img810/6693/rudy3.jpg[/URL]

i jeszcze
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/2913/rudy2r.jpg[/IMG]

i duze
[URL]http://img225.imageshack.us/img225/7749/rudy2.jpg[/URL]

Posted

Avii - dzięki za przybycie :)
Cudnie zrobione te foty. Wielkie dzięki!

Rudi chyba zaczyna mieć szczęście. Ale się Santino ucieszy z tego ruchu (chociaz trochę kablowałam ;) )

Posted

[quote name='Ellig']Dziekujemy bardzo, allegro na 100 % potrzebne[/QUOTE]
nie ma sprawy chociaż tak pomoge,rozumiem że allegro takie do ogłoszeń bo cegielkowego niestety nie umiem(jeszcze nigdy nie robiłam:oops:

do ogloszeń bedzie mi potrzebny tekst(znajdę na wątku?) zdjęcia sobie "pozbieram"

Posted

[quote name='Agata P']nie ma sprawy chociaż tak pomoge,rozumiem że allegro takie do ogłoszeń bo cegielkowego niestety nie umiem(jeszcze nigdy nie robiłam:oops:

do ogloszeń bedzie mi potrzebny tekst(znajdę na wątku?) zdjęcia sobie "pozbieram"[/QUOTE]

Tu jest sklecony przeze mnie z różnych kawałków.
[URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Nikt-nie-ma-takich-uszu-A-Rudi-nie-ma-domu-a-chcialby-miec-W0QQAdIdZ293568489[/URL]

Wiecie co - wyróżniłam mu to ogłoszenie - może ktoś się zakocha w tydzień i pojedzie chłopina do domu ;) Miło by było, no nie?

[quote name='Panca']czulam ze sie uda:D! genialnie!!!!to piekny,oryginalny pies i na pewno mu znajdziemy dom, ja obiecuje szukac:)[/QUOTE]

Na pewno znajdziemy :) On jest śliczny i ma dobry charakter :)

Posted

[quote name='Agata P']nie ma sprawy chociaż tak pomoge,rozumiem że allegro takie do ogłoszeń bo cegielkowego niestety nie umiem(jeszcze nigdy nie robiłam:oops:

do ogloszeń bedzie mi potrzebny tekst(znajdę na wątku?) zdjęcia sobie "pozbieram"[/QUOTE]
" Rudi to około roczny psiak, który został przez nas znaleziony (podczas weekendowego pobytu nad morzem) Kulał na tylną łapę, lekarz zdiagnozował problem z kością udową. Kość była pęknięta, odprysk kości tkwi w nodze i go uwierał. Przy pomocy dobrych ludzi udało nam się zebrać część pieniędzy na operację Rudiego, która została przeprowadzona 2 czerwca 2011 r.
To cudowny bezproblemowy wesoły psiak. Fantastycznie dogaduje się z innymi pieskami. Jest wyjątkowo przyjacielski i nie wykazuje żadnej agresji. Dzielnie zniósł operację i wszelkie niedogodności jakie się z nią wiązały. Obecnie łapka się już goi, psiak zaczyna na nią stawać i jest w pełni gotowy do tego, by zabrać go do prawdziwego kochającego domu już na zawsze.

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu mu domu, bo on naprawdę na to zasługuje."

Posted

[quote name='mmd']

......Rudi chyba zaczyna mieć szczęście.....[/QUOTE]

Madziu,Rudi ma szczęście ,bo spotkał santino.....uszka do góry Rudiku!
Masz tyle wspaniałych cioteczek i wujków przy sobie...tylko wyzdrowiej szybciutko,by ciotki za te uszka mogły tarmosić;)