Abrakadabra Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Fiera']Samba się zaklimatyzowała w pokoiku, siku na gazetki, ale kupka uparcie w nocy na dywanik;). Wieczorem jak myślała, że śpię, to wlazła na łóżko:) I na tym koniec dobrych wieści, bo Stor źle znosi samotność, traci apetyt i piszczał całą noc:( - a mnie się serce kraje, bo nie ogarnę dwóch dzikusków w domu przy moich kotach i niewidomej suni, i w dodatku nie mam go gdzie wziąć, bo wszystkie pomieszczenia w domu mam już zajęte przez któreś zwierzątko. Sambę mogę cywilizować, ale musicie PILNIE!!!!!! zabrać stąd chłopaka, bo się zmarnuje ( w sensie zdziczeje całkiem ) i nie będzie mowy o adopcji:([/QUOTE] [B]Noemi1, czy możesz zrobić wydarzenie na FB pt.: "Rozpaczliwie szukamy DT dla szczeniaka, który urodził się pod betonowymi płytami"?[/B] Ja wyczerpałam swoje skrome możliwości jeśli chodzi o dostępne DT, może z FB ktoś się odezwie? Edit: Właśnie przed chwilą przyszła mi do głowy jeszcze jedna ewentualność, ale nie wiem czy ta osoba się zgodzi. Quote
obraczus87 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Noemi1']Cioteczki na FB zrobił się ruch, widziałam, że Marta tam była, ale sprawdźcie proszę czy ja tam w odpowiedziach czegoś nie kręcę. Na razie nie ma konkretnych zapytań o adopcję, ale może spróbować jakoś ściągać środki na matkę, bo sporo osób inetresuje się jej losem.[/QUOTE] Odpowiedzialam tam. [quote name='Ellig']Obraczus, gratuluje!!!!!!!!!!!!:) Plakaty , swietny pomysl![/QUOTE] Dziekuje :) !!!!!! Quote
Noemi1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Abrakadabra'][B]Noemi1, czy możesz zrobić wydarzenie na FB pt.: "Rozpaczliwie szukamy DT dla szczeniaka, który urodził się pod betonowymi płytami"?[/B] Ja wyczerpałam swoje skrome możliwości jeśli chodzi o dostępne DT, może z FB ktoś się odezwie? Edit: Właśnie przed chwilą przyszła mi do głowy jeszcze jedna ewentualność, ale nie wiem czy ta osoba się zgodzi.[/QUOTE] Mogę zrobić wydarzenie na FB, tylko proszę napiszcie tekst, bo ja po 5 godz. spacerków z psiakami w tym upale, padam na twarz. I oczywiście proszę o wsparcie, przynajmniej cześciowe w odpowiedziach. Dzięki obraczus87, widziałam, że poodpowiadałaś. Chyba nic tam nie namieszałam. Zainteresowanie dosyć duże, w porównaniu z moją Claudynką :) Swoją drogą proszę wejdźcie czasem na dogo i ją podrzućcie, bo ja tam już sama ze sobą gadam, a może wreszcie ktoś ją wypatrzy :) obraczus wybierzcie któreś plakaty, to Ci wyślę mailem wersje do druku, bo te się nie nadają. Jutro mogę mieć problem z przesłaniem, bo siedzę w robocie. Quote
Abrakadabra Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Boshheeeee... Też coś tam napisałam, ale nie bardzo jeszcze ogarniam FC. Quote
Noemi1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ojej, to coś mi umknęło. Przygotujesz tekst dla Sporka? Nie wiem czy nie padnę, ale jaby co to raniutko mu zrobię wydarzenie, bo ona faktycznie się męczy biedulek. Fiera wytrzymaj jeszcze troszeczkę, już działamy. Quote
Noemi1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Zarobiłam mu wydarzenie na FB: [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=150494225024205[/URL] z takim tekstem: [B][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]Rozpaczliwie szukamy DT dla szczeniaka, spod betonowych płyt!!![/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][B]Storek, to jedyny chłopiec z trójki 5 miesięcznego rodzeństwa, które urodziło się w grudniu i mieszkało do wiosny pod betonowymi płytami. Obecnie przebywa z jedną ze swoich sióstr w BDT, ale jego socjalizacja w tych warunkach jest prawie niemożliwa. BARDZO PILNIE szukamy dla Storka DT, który będzie w stanie z nim pracować i przystosować go do adopcji. [/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][B]Z całego rodzeństwa on jest największym dzikuskiem.[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][B]Storek ma zrobione szczepienia, zapewniamy karmę dla malucha.[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][B]Osoby do kontaktu : [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#232849][FONT=Tahoma]Marta 663-805-384, Dorota 601-672-846, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#232849][FONT=Tahoma]Wątek całej rodzinki na dogo:[/FONT][/COLOR] Zaraz pozapraszam znajomych i dorzucę jego zdjęcia. EDIT: zdjęcia dorzucone, znajomi zaproszeni. Ja odpadam, zajrzę tu rano. Miłego wieczoru oraz nocki :) Quote
Fiera Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Fajnie, że tak działacie dla Storka:) Zamęczę się, ale nie wytrzymałabym kolejnej nocy z jego płakaniem w kojcu, więc mam w sypialni dwa szczeniaki - wariatka jestem... Samba czuje się tu już bardzo swobodnie, spaceruje po pokoju, a Stor wciśnięty w pudełko patrzy na nią w ciężkim szoku, oszołom mały. Obawiam się, że to może być ciężka noc dla mnie...:shake: Quote
Zośka74 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Fiera']Fajnie, że tak działacie dla Storka:) Zamęczę się, ale nie wytrzymałabym kolejnej nocy z jego płakaniem w kojcu, więc mam w sypialni dwa szczeniaki - wariatka jestem... Samba czuje się tu już bardzo swobodnie, spaceruje po pokoju, a Stor wciśnięty w pudełko patrzy na nią w ciężkim szoku, oszołom mały. Obawiam się, że to może być ciężka noc dla mnie...:shake:[/QUOTE] Fiera dasz radę, jesteś silna babka wierzę w ciebie i spokojnej nocy Ci życzę. Quote
Fiera Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A poza tym, to Samba olewa brata i wspólne pudełko, zaczepiała przed chwilą kota, podgryzała moją kołdrę, a teraz podjada wspólny kocyk;) Quote
Aleksa. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Fiera']A poza tym, to Samba olewa brata i wspólne pudełko, zaczepiała przed chwilą kota, podgryzała moją kołdrę, a teraz podjada wspólny kocyk;)[/QUOTE] To może jakieś fotki "nowej" Samby ?:D:D Quote
Fiera Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Chętnie bym Wam ja pokazała, jak rozrabia podgryzając różne rzeczy, ale nie mam aparatu... Quote
Zośka74 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Fiera']Chętnie bym Wam ja pokazała, jak rozrabia podgryzając różne rzeczy, ale nie mam aparatu...[/QUOTE] Wiedziałam że Rudzia teraz Samba da się we znaki ona była tak z cich pęk... kochane maleństwo. Quote
obraczus87 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Noemi mnie sie wszystkie plakaty podobaja, serio :) dziekujemy za wydarzenie na FC :) FIERA jak minela noc??:) Quote
Noemi1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 obraczus zaraz Ci kilka wersji podeślę mailem z opisem co i jak. I bardzo jestem ciekawa FIERA czy przeżyłaś i czy masz jeszcze na czym spać??? Quote
Zośka74 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Fiera daj znać jak będziesz w Warszawie to umówimy się z tymi obróżkami itp. Quote
bric-a-brac Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ale cudeńka te plakaty... Szkoda, że bazarek świeci pustkami, jakieś marne fanty zebrałam:shake: Quote
wiga138 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 wpadam tu rzadko, ale kibiuję Wam z całego serducha !!!! Co z mamą ? Quote
paula82 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Przepraszam dziewczyny, że ostatnio mało piszę, ale trochę czasu mi brak. Plakaty wszystkie piękne, a które mi wydrukujecie to już obojętne. Jak będzie ktoś zainteresowany to się odezwie. Na każdym jest napisane co i jak. W sobotę Ritę wzięłam, bałam się trochę, że to będzie dla niej wielki stres, ale postanowiłam, że jak bardzo będzie panikować to się wrócimy i już, ale mała przeszła chrzest bojowy bardzo pozytywnie była bardzo dzielna, chodziła między ludźmi i oczywiście budziła we wszystkich zachwyt. Poznała się też z kilkoma psami i było wszystko w porządku. Chustki nie mieliśmy (bo nie wiem gdzie można taką kupić, są, ale w kwiatki, prążki, moro, a "do adopcji", czy "szukam domu" niet), ale wszystkim, którzy nas zaczepiali, a było ich sporo opowiadałam o Ricie i jej rodzince, że domu szuka itd. Jedna dziewczyna, wzięła ode mnie nr. telefonu i nawet zdjęcia małej pstryknęła, aby w domu pokazać, ogólne wrażenie na mnie zrobiła dobre, ma już psa, a mówiła, że rozgląda się za drugim do towarzystwa, bo dwóm to raźniej by było. W domu juz z dzieciakami się bawi i ich też podgryza :evil_lol: małża na razie jeszcze łukiem omija, ale obserwuje, na podwórku już też coraz rzadziej ucieka jak widzi, że ktoś chodnikiem idzie. Tak, że postępy robi coraz większe. a, Zośka ja Twój nr. gdzieś posiałam jak możesz zadzwoń/napisz mój. nr. 790369926 Quote
Atomowka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ale dałyście czadu z tymi plakatami Czy mi też ktoś mógłby druknąc kilka sztuk? Powiesiłabym u siebie Jestem dumna z Samby,że tak szybko się klimatyzuje Quote
obraczus87 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Atomowka']Ale dałyście czadu z tymi plakatami Czy mi też ktoś mógłby druknąc kilka sztuk? Powiesiłabym u siebie Jestem dumna z Samby,że tak szybko się klimatyzuje[/QUOTE] Atomowka podeslij mi swoj adres to Ci wydrukuje i wysle poczta. Niestety nie mam jak sama Ci podrzucic Plakatow, gdyz czasowo u mnie jest bardzo kiepsko. Paulina, wspaniale wiesci!!!! Quote
Aleksa. Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A może bym zrobiła jakiś wirtualny bazarek ??:) Quote
obraczus87 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Aleksandra95']A może bym zrobiła jakiś wirtualny bazarek ??:)[/QUOTE] Ooooooooooo super by było :) !!! Quote
Aleksa. Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='obraczus87']Ooooooooooo super by było :) !!![/QUOTE] ale jaki ? macie pomysł ?:) Quote
Recommended Posts