Abrakadabra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Aleksandra - jestem pod wrażeniem... i też mam nadzieję, że Agnieszka_K będzie dla nas wyrozumiała... Kluska właśnie dojeżdża do Pauli82. Paula, dziękujemy za to, że dałaś Czarnulce szansę... Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Abrakadabra napisał(a):Aleksandra - jestem pod wrażeniem... i też mam nadzieję, że Agnieszka_K będzie dla nas wyrozumiała... Kluska właśnie dojeżdża do Pauli82. Paula, dziękujemy za to, że dałaś Czarnulce szansę... Atomowka napisał(a):Ola ja tak samo jak Abra jestem pod wrażeniem Wy możecie pomagać finansowo,a ja tylko w taki sposób,więc pomagam..;) Tylko mi powiedzcie czy ten kto kupuje od razu wpłaca kaske czy na koniec bazarku jak wolicie ? Według mnie lepiej by było na koniec wtedy większa suma na raz by wpłynęła a nie tak pojedyńczo.. ;) jak myślicie ?:) Quote
Fiera Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Łapka rudej suni chyba ok, nie zauważyłam dziś nic niepokojącego. Apetycik dopisuje, ale postępów w oswajaniu niestety nie widzę - rudzielec wystraszona, a Wampirek kłapie zębami. Z misek wszystko znika, ale dopiero w nocy:( Qpki ok, więc brzuszki myślę, że zdrowe. Oczywiście dziewczyny mogą wpaść w niedzielę, dam jeszcze znać czy i jak pracuję. Zastrzyki mogę zrobić, jeśli są podskórne, dożylnych nie umiem. Quote
Agnieszka_K Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a): Agnieszka_K mam nadzieje że się nie obrazisz,że sciagnełyśmy Twój pomysł ??:) ja się nie obrażam - jestem wściekła - jak mogłyście bez mojej zgody - a prawa autorskie??!!!:mad::angryy: żartuję :):):) czemu to mam się obrażać? bardzo się cieszę, że moje pomysły się podobają i mogą komuś pomóc:loveu: Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Agnieszka_K napisał(a):ja się nie obrażam - jestem wściekła - jak mogłyście bez mojej zgody - a prawa autorskie??!!!:mad::angryy: żartuję :):):) czemu to mam się obrażać? bardzo się cieszę, że moje pomysły się podobają i mogą komuś pomóc:loveu: Bardzo fajny pomysł..:) mogę napisać ,że bazarek Twojego pomysłu .:) Quote
bric-a-brac Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mini bazar na potrzeby psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/208003-ROBI-SI%C4%98-b%C4%85d%C5%BA-szczup%C5%82a-i-pi%C4%99kna-na-lato-D-D-D Ja wiem dlaczego tak super tu wszystko śmiga, to zasługa Was, wszystkich dziewczyn, które tak aktywnie wszystko ogarniają. Trochę się może rozpisałam na ten temat w pierwszym poście tego bazarku, ale to prawda i ta psia rodzina ma ogromne szczęście, że właśnie na Waszą ekipę ludzi trafiła! I myślę, że zaangażowanie Aleksandry wynika z tego o czym piszę. Tu po prostu widać, że liczą się psy, a Wy naprawdę robicie co się da, by im pomóc. Czy tam na bieżąco, ale piszę jedynie jak mam o czym ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Bardzo fajny pomysł..:) mogę napisać ,że bazarek Twojego pomysłu .:) no coś Ty! :) sama bym go zrobiła ale nie mam zupełnie wolnej chwili w tym tyg.:( Mam nadzieję, że jak najwięcej zestawów podstawowej pomocy zostanie zakupionych!:) Quote
Zośka74 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Kluska dostarczona do Pauli82. Podróż mineła bez zakłóceń, sunia cała przestraszona jak zwykle szukała norki żeby się gdzieś wcisnąć. Dzieciaczki Pauli przywitały małą bardzo czule, głaskaniom nie było końca. A może będzie jej tam dobrze i zostanie............... Za dwa tyg znowu odrobaczanie maluchów, a pod koniec tygodnia pierwsze szczepienia. Quote
Agnieszka_K Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zośka74 napisał(a):Kluska dostarczona do Pauli82. Podróż mineła bez zakłóceń, sunia cała przestraszona jak zwykle szukała norki żeby się gdzieś wcisnąć. Dzieciaczki Pauli przywitały małą bardzo czule, głaskaniom nie było końca. A może będzie jej tam dobrze i zostanie............... Za dwa tyg znowu odrobaczanie maluchów, a pod koniec tygodnia pierwsze szczepienia. no to super, niech się szybko nam socjalizuje :) Quote
Abrakadabra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zośka74 napisał(a):Kluska dostarczona do Pauli82. Podróż mineła bez zakłóceń, sunia cała przestraszona jak zwykle szukała norki żeby się gdzieś wcisnąć. Dzieciaczki Pauli przywitały małą bardzo czule, głaskaniom nie było końca. A może będzie jej tam dobrze i zostanie............... Za dwa tyg znowu odrobaczanie maluchów, a pod koniec tygodnia pierwsze szczepienia. Zośka74 (nota bene- Kasia jaka jest geneza Twojego nicka? ):cool3: Bardzo liczę na Paulę82! Wszystko obgadałyśmy przez telefon, maluszka będzie w bardzo profesjonalnych rękach - w razie problemów Paweł z Vivy służy pomocą. Quote
Zośka74 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Abrakadabra napisał(a):Zośka74 (nota bene- Kasia jaka jest geneza Twojego nicka? ):cool3: Imię ukochanej babci mojego męża i tak mnie nazywa. Bardzo liczę na Paulę82! Ja też. Super dziewczyna. Wszystko obgadałyśmy przez telefon, maluszka będzie w bardzo profesjonalnych rękach - w razie problemów Paweł z Vivy służy pomocą. Mam nadzieję że dwa pozostałe maluchy też znajdą domki. Quote
obraczus87 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Aleksandra95']Już pomyślałaś. :D już się biorę za to..;) [quote name='Equus']Dziewczyny - mogę oddać witaminy Salvikal oraz drontal junior dla 1,5kg szczeniaka - jakby było potrzeba to dajcie znać Mysle ze sie przydadza :) dziekujemy :) moze by dla tej niuni ktora u Pauli jest dac te rzeczy?? [quote name='Aleksandra95']Już zrobiłam zapraszam na bazarek.:D http://www.dogomania.pl/threads/207989-Sprzedajemy-szczepionki-i-karm%C4%99-!-)-na-szczeniaki-z-Z%C4%85bek-do-27.05-godz.24-OTWARTE!!?p=16898848#post16898848 Agnieszka_K mam nadzieje że się nie obrazisz,że sciagnełyśmy Twój pomysł ??:) [quote name='Agnieszka_K']ja się nie obrażam - jestem wściekła - jak mogłyście bez mojej zgody - a prawa autorskie??!!!:mad::angryy: żartuję :):):) czemu to mam się obrażać? bardzo się cieszę, że moje pomysły się podobają i mogą komuś pomóc:loveu: No mam nadzieje ze sie nie gniewasz, bo to ja namówiłam Olę to wykonania bazarku :) wiec jak cos - to na mnie bądź zła :evil_lol: Ale takich barzarków jest wiele :) ludzie wolą kupić wirtualna kostkę dla psiaka niż przelać od tak sobie 5 zł na konto :) Ola ale lepiej chyba od razu slac numer konta :) bo jak ktos kupuje w danym momencie to znaczy ze dysponuje kasą. Potem moze juz jej nie miec :) A tak w ogole dziekuje za bazarek Ola i Bric :) !!!! [quote name='Zośka74']Kluska dostarczona do Pauli82. Podróż mineła bez zakłóceń, sunia cała przestraszona jak zwykle szukała norki żeby się gdzieś wcisnąć. Dzieciaczki Pauli przywitały małą bardzo czule, głaskaniom nie było końca. A może będzie jej tam dobrze i zostanie............... Za dwa tyg znowu odrobaczanie maluchów, a pod koniec tygodnia pierwsze szczepienia. Dziekujemy :)!!!! Paula a gdzie Ty mieszkasz?? Jaka ulica?? Quote
Zośka74 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Paula mieszka ( całe szczęście ja mam blisko wskoczyć w odwiedziny do malutkiej ) na ul. Chełmżyńskiej jadąc w stronę Ząbek przed torami kolejowymi. Quote
obraczus87 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Oo to bliziutko :) Mam jeden worek karmy dla szczeniakow 2 kg, wiec moglabym podarowac małej. Tylko musze pomyślec jak to zrobię. Czy dzisiaj podrzucę czy będe prosic kogoś o podrzucenie. Quote
paula82 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 tak jak już dziewczyny pisały mała jest u mnie, zrobiłam jej prowizoryczny kojec, który u mnie służył, za wybieg dla świń (morskich, żeby nie było) ;) malutka baaardzo wystraszona i od razu wcisnęła się w róg klatki i udawała, że jej nie ma. Tylko jej oczka filowały co to tu się dzieje, co to słychać za odgłosy, wszystko nowe, obce i nieznane. Posiedziałam z nią wieczorkiem trochę, pogadałam, próbowałam podać jej coś z ręki do jedzenia, ale nawet powąchać nie chciała, a głodna chyba była bo w nocy całą miskę opróżniła, więc apetyt ma. Rano wzięłam malutką na podwórko i było wstępne zapoznanie z moim Therionem, przy którym trochę się jakby ożywiła, ale i tak tylko szukała jakiejś bezpiecznej kryjówki, żeby się przed nami ukryć. Na podwórku zrobiła koopę, niestety trochę rzadką, ale to pewnie wynik stresu. Wróciłyśmy do domu i malutka na chwilę została sama, a ja z dzieciakami do przedszkola, po powrocie miałam niezbyt przyjemną niespodziankę, kluska zrobiła kolejną rzadką koopę w kojcu, a później z niego udało się jej wyskoczyć (no bo co śmierdziało to trzeba uciekać nie? ) tylko bieda jedna cały bok zdążyła sobie umazać i chciał, nie chciał trzeba było psa wykąpać, teraz leży sobie i obserwuje biegającego świniaka po pokoju. Zrobiłam parę fotek, które później postaram się wrzucić. a na kawkę zapraszam, jak ktoś ma ochotę. Mieszkam tak jak dziewczyny pisały, ul. Chełmżyńska, niedaleko przejazdu kolejowego. a i szczepienie podstawowe dla małej u mnie 50 zł. Quote
obraczus87 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Paula, mala ma biegunke ze stresu na pewno, oraz ze wzgledu na zmiane otoczenia. Przeslij mi na PW swoj numer teleofnu :) czasami znienacka przejezdzam tamtedy to bym wtedy drydnela i karme podrzucila jak cos. :) Quote
paula82 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 tak było wczoraj zaraz po przyjeździe: a tu z dzisiaj zapoznawanie Theriona: mój TZ stwierdził dzisiaj, że ona to jakaś taka pudlowata trochę. Quote
obraczus87 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 PRZYPOMINAM O BAZARKACH - prosze kupować, podnosić i zapraszam znajomych! http://www.dogomania.pl/threads/208003-Bądź-szczupła-i-piękna-na-lato-D-D-D-Psia-rodzina-w-PILNEJ-POTRZEBIE!-Do-31.05 http://www.dogomania.pl/threads/207989-Sprzedajemy-szczepionki-i-karmę-!-)-na-szczeniaki-z-Ząbek-do-27.05-godz.24-OTWARTE!! http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-nadaj-imiona-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam-) http://www.dogomania.pl/threads/207378-Buty-wybijane-monety-pluszaki-i-bajki-dla-dzieci-do-19.05.godz.24-na-szczeniaki Quote
Zośka74 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Paula super zdjęcia, nawet malutkiej chyba podoba się Twój Therion bo wygląda na szczęśliwą. Wielkie dzięki za okazanie tyle miłości szczeniorce. Quote
obraczus87 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 paula82 napisał(a):zjadła mi z ręki!!! Bardzo sie ciesze ze sa postępy :) Quote
Agnieszka_K Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 zdjęcia świetne - naprawdę wygląda na zadowoloną z obecności psiaka;) no i jedzonko z ręki - jeszcze chwila a będzie cywilizowana :cool3: Quote
Zośka74 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Fiera a co słychać u pozostałej dwójki ? Quote
Recommended Posts