Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Tylko nie Gosiu.... :mad::mad:[/QUOTE]

o, następna się znalazła. Mój syn Kuba białej gorączki dostaje kiedy zwracamy się do niego Jakub. A my tak specjalnie, dla hecy i mamy ubaw :diabloti:.

Posted

Mój nie trawi jak zdrabniamy: Karolku, chyba nie muszę Wam mówić, że cały czas tak do niego mówimy:diabloti:
Allegro "robi robotę", napracowała się dziś nasza Dzika Figa, nie wypłacimy sie jej chyba do końca życia:roll:

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Magdą i mówi, że Rambuś wygląda coraz lepiej, wszystko ma pięknie przyschnięte,zagojone, wygląda na to , że choróbsko zwalczone, teraz tylko włosięta muszą odrosnąć tam gdzie ich mniej trochę :)

A teraz zapraszam do obejrzenia pieknego filmiku o naszym Rambusiu. Filmik ten przygotowała zauroczona naszym kawalerem ciocia asik007 z fundacji DR Lucy, pomalutku szykuje się też dla Rambusia zmasowana akcja szukania super domu na FB. Dziękujemy bardzo serdecznie:loveu::loveu:

[video=youtube;Zvxwlo4t0pw]http://www.youtube.com/watch?v=Zvxwlo4t0pw[/video]

Posted

ale piękne i wzruszające, mam nadzieję że złapie kogoś za serce na tyle, że da mu dom....ten wymarzony. On tak tęskni za człowiekiem, tak zaczepia o bodaj chwile uwagi i robi to pyszczkiem, tak subtelnie ocierając się. Dziękujemy za ten piękny filmik. :Rose:

Posted

ja się o Rambusia martwię, bo on bardzo tęskni za swoim ludziem, ale mimo wszystko o niego najmniej z tych wszystkich naszych bid....wierzę, że ten jego domek już niedaleko...on przecież przez te swoje choróbska wogóle nie był ogłaszany

Posted

Na forum collie - te osoby, które pomagaja przy adopcjach maja przynajmniej jednego colaka , a bywaja takie co maja po kilka. Adopcja psa to nie tylko sentyment ale przemyślana decyzja na wiele lat i kazdy musi znac swoje mozliwości. Część colaków umieszczamy w hotelikach, ale hoteliki tez są opłacane przez osoby z forum collie. Niektóre muszą niestety czekac w schroniskach aż znajdziemy im domy robiąc ogloszenia. Colaki to duże psy i chętnych do adopcji też trzeba szukać - a im starszy to trudniej. Zapraszam na naszą stronkę do wątku - collie do adopcji - to zobaczysz ile tych nieszczęść tam jest i każdy to jakaś tragedia. Rambo ma ogłoszenia, ktore ja mu robiłam:: www.alegratka.pl , www.piesek.org , www.gumtree.pl , www.adopcjapsa.pl , www.morusek.pl , www.kupsprzedaj.pl , www.petworld.pl , www.24polska.pl , www.kupiepsa.pl , www.rynekslaski.pl , www.psy.pl , Dogomania/ogloszenia.

Posted

ala56 napisał(a):
Na forum collie - te osoby, które pomagaja przy adopcjach maja przynajmniej jednego colaka , a bywaja takie co maja po kilka. Adopcja psa to nie tylko sentyment ale przemyślana decyzja na wiele lat i kazdy musi znac swoje mozliwości. Część colaków umieszczamy w hotelikach, ale hoteliki tez są opłacane przez osoby z forum collie. Niektóre muszą niestety czekac w schroniskach aż znajdziemy im domy robiąc ogloszenia. Colaki to duże psy i chętnych do adopcji też trzeba szukać - a im starszy to trudniej. Zapraszam na naszą stronkę do wątku - collie do adopcji - to zobaczysz ile tych nieszczęść tam jest i każdy to jakaś tragedia. .

wszystko to wiem, co nie znaczy że nie mogę mieć nadziei że komuś wpadnie w oko. Liczę na to, że trafi do domu zamiłowanego w collakach, znającego rasę i jego wymagania. Może akurat jakiś miłośnik wejdzie na wasze Forum, od tak, pooglądać i ... ,,utonie'' widząc naszego pięknisia. :lol:

Posted

" Toniem" i "cierpim" bo co chwile nowy nas chwyta za serce. Marzy mi sie i nie tylko mnie Dom Spokojnej Starości dla tych , ktorym juz domku nie znajdziemy bo wiek nie ten. Ale na wszystko potrzebne fundusze. Na naszą stronke zapraszamy wszystkich z kim mamy kontakt, własnie po to, zeby ktos sie zauroczył. Rambo tez tam jest.

Posted

Nie mamy dobrych wieści.....wczoraj byłyśmy w przytulisku, Rambo ma nowe zmiany skórne, na szyi wyłysiał kolejny placek, i na praktycznie całym ciele pojawiają się ropne krostki, znowu bierze antybiotyk i jakiś steryd:shake::-(:-(:-(

Posted

Może uczula go karma, wiem że ciężko to testowac w przytulisku. Moja siostra ma z adoptowana goldenka taki problem i kupuje jej karmę dla alergikow. I jest lepiej.