Dzika_Figa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Becia66']Gosiu zadziwiasz mnie coraz bardziej :crazyeye:, pikne, przepikne.....[/QUOTE] Tylko nie Gosiu.... :mad::mad: Quote
Becia66 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Tylko nie Gosiu.... :mad::mad:[/QUOTE] o, następna się znalazła. Mój syn Kuba białej gorączki dostaje kiedy zwracamy się do niego Jakub. A my tak specjalnie, dla hecy i mamy ubaw :diabloti:. Quote
Dzika_Figa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wyrodna matka... przerażasz mnie! :diabloti: Quote
majuska Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Mój nie trawi jak zdrabniamy: Karolku, chyba nie muszę Wam mówić, że cały czas tak do niego mówimy:diabloti: Allegro "robi robotę", napracowała się dziś nasza Dzika Figa, nie wypłacimy sie jej chyba do końca życia:roll: Quote
Dzika_Figa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 no przestańcie już z tymi wyrazami wdzięczności, bo mnie mdli! Lepiej, żebyście narzekały... Quote
majuska Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z Magdą i mówi, że Rambuś wygląda coraz lepiej, wszystko ma pięknie przyschnięte,zagojone, wygląda na to , że choróbsko zwalczone, teraz tylko włosięta muszą odrosnąć tam gdzie ich mniej trochę :) A teraz zapraszam do obejrzenia pieknego filmiku o naszym Rambusiu. Filmik ten przygotowała zauroczona naszym kawalerem ciocia asik007 z fundacji DR Lucy, pomalutku szykuje się też dla Rambusia zmasowana akcja szukania super domu na FB. Dziękujemy bardzo serdecznie:loveu::loveu: [video=youtube;Zvxwlo4t0pw]http://www.youtube.com/watch?v=Zvxwlo4t0pw[/video] Quote
Becia66 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ale piękne i wzruszające, mam nadzieję że złapie kogoś za serce na tyle, że da mu dom....ten wymarzony. On tak tęskni za człowiekiem, tak zaczepia o bodaj chwile uwagi i robi to pyszczkiem, tak subtelnie ocierając się. Dziękujemy za ten piękny filmik. :Rose: Quote
Florentynka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Rzeczywiście, wzruszający filmik. Teraz tylko kciuki trzymać, żeby ktoś się zachwycił Rambo. Quote
Dzika_Figa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Wow! Naprawdę udany ten filmik, rewelacja! Oby podziałał!!! Quote
Becia66 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 znowu oglądnęłam filmik i pewnie jeszcze ie raz oglądnę.... Quote
Florentynka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 majuska napisał(a):Rambuniu wędruj nam na górę!!! Na górę, na górę....do domu wędruj, ale już! Quote
Agula99 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No to ja też przyłączam się do hoooopaaaniaaaa!!! Na górę Rambuś, na górę, pod chmurę!! :) Quote
Becia66 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 najgorzej że zero zapytań o niego, nawet tych głupich :shake:. Quote
majuska Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 ja się o Rambusia martwię, bo on bardzo tęskni za swoim ludziem, ale mimo wszystko o niego najmniej z tych wszystkich naszych bid....wierzę, że ten jego domek już niedaleko...on przecież przez te swoje choróbska wogóle nie był ogłaszany Quote
Becia66 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 myślałam że może z Forum Collie ktoś zadzwoni ... Quote
ala56 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Na forum collie - te osoby, które pomagaja przy adopcjach maja przynajmniej jednego colaka , a bywaja takie co maja po kilka. Adopcja psa to nie tylko sentyment ale przemyślana decyzja na wiele lat i kazdy musi znac swoje mozliwości. Część colaków umieszczamy w hotelikach, ale hoteliki tez są opłacane przez osoby z forum collie. Niektóre muszą niestety czekac w schroniskach aż znajdziemy im domy robiąc ogloszenia. Colaki to duże psy i chętnych do adopcji też trzeba szukać - a im starszy to trudniej. Zapraszam na naszą stronkę do wątku - collie do adopcji - to zobaczysz ile tych nieszczęść tam jest i każdy to jakaś tragedia. Rambo ma ogłoszenia, ktore ja mu robiłam:: www.alegratka.pl , www.piesek.org , www.gumtree.pl , www.adopcjapsa.pl , www.morusek.pl , www.kupsprzedaj.pl , www.petworld.pl , www.24polska.pl , www.kupiepsa.pl , www.rynekslaski.pl , www.psy.pl , Dogomania/ogloszenia. Quote
Becia66 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ala56 napisał(a):Na forum collie - te osoby, które pomagaja przy adopcjach maja przynajmniej jednego colaka , a bywaja takie co maja po kilka. Adopcja psa to nie tylko sentyment ale przemyślana decyzja na wiele lat i kazdy musi znac swoje mozliwości. Część colaków umieszczamy w hotelikach, ale hoteliki tez są opłacane przez osoby z forum collie. Niektóre muszą niestety czekac w schroniskach aż znajdziemy im domy robiąc ogloszenia. Colaki to duże psy i chętnych do adopcji też trzeba szukać - a im starszy to trudniej. Zapraszam na naszą stronkę do wątku - collie do adopcji - to zobaczysz ile tych nieszczęść tam jest i każdy to jakaś tragedia. . wszystko to wiem, co nie znaczy że nie mogę mieć nadziei że komuś wpadnie w oko. Liczę na to, że trafi do domu zamiłowanego w collakach, znającego rasę i jego wymagania. Może akurat jakiś miłośnik wejdzie na wasze Forum, od tak, pooglądać i ... ,,utonie'' widząc naszego pięknisia. :lol: Quote
ala56 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 " Toniem" i "cierpim" bo co chwile nowy nas chwyta za serce. Marzy mi sie i nie tylko mnie Dom Spokojnej Starości dla tych , ktorym juz domku nie znajdziemy bo wiek nie ten. Ale na wszystko potrzebne fundusze. Na naszą stronke zapraszamy wszystkich z kim mamy kontakt, własnie po to, zeby ktos sie zauroczył. Rambo tez tam jest. Quote
Bejotka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ala56 napisał(a):" Toniem" i "cierpim" bo co chwile nowy nas chwyta za serce. Oj, cierpim wszystkie okrutnie...... :( Quote
barb Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Florentynka napisał(a):Na górę, na górę....do domu wędruj, ale już! To ja też podrzucę Rambo. Quote
majuska Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Nie mamy dobrych wieści.....wczoraj byłyśmy w przytulisku, Rambo ma nowe zmiany skórne, na szyi wyłysiał kolejny placek, i na praktycznie całym ciele pojawiają się ropne krostki, znowu bierze antybiotyk i jakiś steryd:shake::-(:-(:-( Quote
ala56 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Może uczula go karma, wiem że ciężko to testowac w przytulisku. Moja siostra ma z adoptowana goldenka taki problem i kupuje jej karmę dla alergikow. I jest lepiej. Quote
majuska Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Spróbujemy mu wymienic karme, chociaz ma teraz taką dla alergików, na jagnięcinie..... Quote
Recommended Posts