Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Czy Diego i Budrys tez przyjeżdżają po nowego kumpla?

Raczej się nie zmieszczą, przecież 6 osób przyjeżdża...:lol:, chociaż Państwo mówili, że chcieli by nam pokazać Diego jak teraz pięknie wygląda.

Posted

A u nas znowu ulewy, biedne psiska w tym błocku muszą się taplać...ale już niedługo chociaż Rambuś się wydostanie z tej schroniskowej niedoli, oby do wtorku!!!

Posted

[quote name='Florentynka']A Rambo ma na pewno całą potrzebną kwotę?

mamy nawet nadwyżkę !!! :multi:
Właśnie Magdalena R. z Fundacji dr Lucy przelała na konto Rambusia 250 zł,
również nasza kochana Ewa z Krosna /Reks/ która adoptowała od nas boksię Ninę przyjechała z sunią do przytuliska i przekazała wraz z koleżanką 100 zł. :multi:
Bardzo, bardzo dziękujemy ...

Posted

Mamy jeszcze do zapłacenia Rambusiowi worek bardzo dobrej karmy dla alergików, chyba ok. 130 zł, którą dostanie na wyprawkę, więc każda nadwyżka się przyda:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='majuska']Mamy jeszcze do zapłacenia Rambusiowi worek bardzo dobrej karmy dla alergików, chyba ok. 130 zł, którą dostanie na wyprawkę, więc każda nadwyżka się przyda:loveu::loveu::loveu:

majuska - ten worek karmy spłacimy bazarkiem który niebawem zrobimy. Pieniązki były zbierane na Rambo i uważam, że cała kwota powinna trafić do Rambusiowego domu na jego pierwsze diagnozy u weta. Być może trzeba będzie zrobić test alergiczny, powtórzyć badanie krwi czy zeskrobiny ze skóry, a te procedury są dość kosztowne. Co prawda Państwo twierdzą, że skoro biorą psa to z pełną odpowiedzialnością za jego zdrowie, ale możemy w tych pierwszych chwilach im pomoc bo na pewno kontynuacja leczenia będzie kosztowna. Czy ktoś wyraża sprzeciw ?

Wpłaty

Magdalena R. z Fundacji DR Lucy -------------- 250 zł
Barbara R. i Włodek z Fundacji DR Lucy --------- -200 zł
Ewa z Krosna /Reks/-----------------------------100 zł
Barbara R. /barb/--------------------------------15 zł
Becia66 z bazarku na Rambo----------------------270 zł

Wszystkim ofiarodawcom bardzo serdecznie dziękujemy bo to dzięki Wam, Rambo wyrusza po lepsze życie
:loveu::loveu::loveu:.

Posted

U nas leje od samego rana, non stop, bez chwili wytchnienia. Wczoraj było tak samo, kiedy to się skończy ?
Wygląda na to, że Rambo opuści schronisko w strugach deszczu...

Posted

Odliczamy godziny, minuty, sekundy!!!! Jejuuu, u nas pogoda nawet ładna, słonko zagląda uśmiechnięte, no inaczej być nie może, wszystko się cieszy że Rambuś dziś jedzie do nowego domku!!!!! :) Ptaszki ćwierkają, dzieci śpiewają, pszczółka gdzieś bzycz, nikt nie skowyczy. Kakofonią radości, czekamy na gości. :) A dziś mój ostatni spacerek z Rambusiem, ojj będą łzy na pożegnanie, boś Ty moja psinko kochanie!! Mam nadzieję, że nie zapomnisz o tej co cię z łańcucha zabrała, nowe życie ofiarowała :) :) :)

Posted

Nie zapomni Agatko, nie zapomni...wycałuj go i ode mnie mocno, bo ja się nie wybiorę dzis na pożegnanie niestety, ale wierzę, że Wy z Becią go wycałujecie za cały pluton wojska:evil_lol:

Posted

Ja tylko się modlę, żeby zgodził się z tamtymi psiakami bo przecież trafia w obce sobie miejsce i może czuć się zagrożony. Tfu, tfu....Rambuniu bądż grzeczny piesku i nie rozrabiaj.

Posted

Taaaak i na tą myśl strasznie się cieszę, że on już lada moment poczuje że jest kochany, że wejdzie do domku, że wszyscy go będą głaskać, tulić, a jak się rano lub w nocy obudzi, zobaczy że zawsze ktoś przy nim jest, już nie ma boksu, budy, krat, tylko miękki dywanik, rączki gotowe do miziania, przecież on się zapłacze ze szczęścia!!!!!!