Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ślicznoty :loveu:

malawaszka napisał(a):

zaczynam się zastanawiać od jakiegoś czasu czy te problemy z niedomykaniem zastawki to nie jest typowe u miniatur - Dżordż też ma, Julka też, Zbynio też i kiedyś wet mówił, ze mój Drops na starość też może mieć z tym problem, ale tak samo jak u Was - dopóki nie ma kaszlu odsercowego to leków się nie podaje, a póki co żadne z nich się nie oszczędza i szaleją wtedy kiedy chcą :lol:

trafiłaś w sedno moja droga, serducho to niestety częsta przypadłość miniatur właśnie

Posted

trzeba z tym bardzo uwazac; zwlaszcza z zabiegami pod narkoza; u mojej kolusi zdiagnozowano klopoty z serduszkiem we wrzesniu; stan byl dobry, bez zmian w plucach i sercu; po operacji usuwania zlamanego zeba odeszla w grudniu; wlasnie z powodu serduszka; uwazajcie prosze..., niech sie te pieski nie przemeczaja...

• 3 weeks later...
Posted

wilczy zew napisał(a):
ona aby na pewno żywa,tak pluszowo wygląda:)

zapewniam, że żywa:)

Margi napisał(a):
jejku jaka ona maleńka :lol:

hm...8 kg sznaucera:) to chyba nie mało? ;)

• 2 weeks later...
Posted

nie do wiary...miałam dzisiaj telefon w sprawie adopcji Vigo:mdleje: dzwonił Pan ze Szczecina:hmmmm: chciał brać Vigo od zaraz:shock:

podałam mu numer telefonu do Ciebie, Malawaszko!

Posted

Luna_wro napisał(a):
nie do wiary...miałam dzisiaj telefon w sprawie adopcji Vigo:mdleje: dzwonił Pan ze Szczecina:hmmmm: chciał brać Vigo od zaraz:shock:

podałam mu numer telefonu do Ciebie, Malawaszko!

Ale Ci włosy stanęły dęba ze strachu, co ?
Słodkie te morduchy upaprane śniegiem.Nasz Dolar i tymczaska Perełka też dziś tak wyglądały. Dużo psów lubi śnieg.

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie dzwonił do mnie, ale niby chciał brać Vigo - staruszka, a mi mówi, że szuka takiego 1,5 rocznego :D

a ten biały jaki kręcony :mdleje: koszmar co ci hodowcy robią z rasą koszmar!!!

w ogłoszeniu nie było nic na temat wieku Vigo:) gościu myślał, że jest młodszy:( , ale to i tak już bez znaczenia:lol:

ten biały...noooo...i to z papierami...z jakiejś znanej hodowli...gdzieś koło Poznania... wolę moje kundle:evil_lol::eviltong:

Posted (edited)

Poker napisał(a):
Ale Ci włosy stanęły dęba ze strachu, co ?
Słodkie te morduchy upaprane śniegiem.Nasz Dolar i tymczaska Perełka też dziś tak wyglądały. Dużo psów lubi śnieg.

oj Kochana, żebyś wiedziała, że stanęły:evil_lol:

Edited by Luna_wro
Posted

Dogomaniacki konkurs dla każdego psiaka/kociaka i super zwierzaka!!!

[FONT=Impact][SIZE=7] MAM PSIAlent
[FONT=Century Gothic][SIZE=3]
Jeżeli Twój pies/zwierzak przejawia utalentowanie w dziedzinach różnych różnistych zgłoś się do nas!!!

Jest szansa na wygranie 7 ekstra zestawów marketingowych dla wybranych psiaków w potrzebie!!!

A wiecie co jest najlepsze?
Bawimy się kosztem zadłużonej Rozi :evil_lol:

Zajrzyj do nas ;-)

klik w banerek:
[/FONT]
[/FONT]

Posted

co się dzieje?! :mdleje:dzisiaj znowu miałam telefon z zapytaniem o adopcję Vigo. Dzwoniła Pani, której piesek uciekł w listopadzie:-( i wszelki ślad po nim zaginął:shake: jak zobaczyła fotkę Vigo, to była pewna, że to jej Oki. Niestety...a może stety, Viguś to nie jej ulubieniec, bo przecież Vigo jest u mnie od kwietnia...kurczę, prawie rok zleciał:shock:

Podałam jej oczywiście numer telefonu...do Malawaszki:):):) w sprawie ewentualnej adopcji.