Luna_wro Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 (edited) :loveu::loveu::loveu: Edited January 17, 2012 by Luna_wro Quote
Poker Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 śliczniaste są :loveu: , a Viguś jakiś taki delikatny, myślałam ,ze to dziewczynka :eviltong: Quote
Luna_wro Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='Poker']śliczniaste są :loveu: , a Viguś jakiś taki delikatny, myślałam ,ze to dziewczynka :eviltong: no nie...delikatny?!:angryy: Viguś, to kawał chłopaka jest:) zobacz jaką ma klatę...:evil_lol: http://img249.imageshack.us/img249/3397/1004617r.jpg Na pierwszym planie jest Luna:) Quote
jambi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ślicznoty :loveu: malawaszka napisał(a): zaczynam się zastanawiać od jakiegoś czasu czy te problemy z niedomykaniem zastawki to nie jest typowe u miniatur - Dżordż też ma, Julka też, Zbynio też i kiedyś wet mówił, ze mój Drops na starość też może mieć z tym problem, ale tak samo jak u Was - dopóki nie ma kaszlu odsercowego to leków się nie podaje, a póki co żadne z nich się nie oszczędza i szaleją wtedy kiedy chcą :lol: trafiłaś w sedno moja droga, serducho to niestety częsta przypadłość miniatur właśnie Quote
kakadu Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 trzeba z tym bardzo uwazac; zwlaszcza z zabiegami pod narkoza; u mojej kolusi zdiagnozowano klopoty z serduszkiem we wrzesniu; stan byl dobry, bez zmian w plucach i sercu; po operacji usuwania zlamanego zeba odeszla w grudniu; wlasnie z powodu serduszka; uwazajcie prosze..., niech sie te pieski nie przemeczaja... Quote
bros Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Pozwolę sobie wkleić foteczki Lunki, która dziś pomagała jako modeleczka :) Quote
WATACHA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Och jaka śliczna modelka :) https://lh4.googleusercontent.com/-qNdmmXKtS0U/TzA3AJ4_2zI/AAAAAAAAFgU/dKDwBEGxygs/s512/DSC_2256-1.jpg Quote
malawaszka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 słodka jest - taki pluszaczek :loveu: Quote
wilczy zew Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ona aby na pewno żywa,tak pluszowo wygląda:) Quote
malawaszka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 noo dokładnie - taka maskoteczka :lol: Quote
Luna_wro Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 wilczy zew napisał(a):ona aby na pewno żywa,tak pluszowo wygląda:) zapewniam, że żywa:) Margi napisał(a):jejku jaka ona maleńka :lol: hm...8 kg sznaucera:) to chyba nie mało? ;) Quote
Luna_wro Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) 3 sznupki:) czarny ze srebrem:loveu:, biały, pieprz i sól:loveu: jeden gdzieś się zapodział... Edited February 16, 2012 by Luna_wro Quote
Luna_wro Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 nie do wiary...miałam dzisiaj telefon w sprawie adopcji Vigo:mdleje: dzwonił Pan ze Szczecina:hmmmm: chciał brać Vigo od zaraz:shock: podałam mu numer telefonu do Ciebie, Malawaszko! Quote
malawaszka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no własnie dzwonił do mnie, ale niby chciał brać Vigo - staruszka, a mi mówi, że szuka takiego 1,5 rocznego :D a ten biały jaki kręcony :mdleje: koszmar co ci hodowcy robią z rasą koszmar!!! Quote
Poker Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Luna_wro napisał(a):nie do wiary...miałam dzisiaj telefon w sprawie adopcji Vigo:mdleje: dzwonił Pan ze Szczecina:hmmmm: chciał brać Vigo od zaraz:shock: podałam mu numer telefonu do Ciebie, Malawaszko! Ale Ci włosy stanęły dęba ze strachu, co ? Słodkie te morduchy upaprane śniegiem.Nasz Dolar i tymczaska Perełka też dziś tak wyglądały. Dużo psów lubi śnieg. Quote
Luna_wro Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 malawaszka napisał(a):no własnie dzwonił do mnie, ale niby chciał brać Vigo - staruszka, a mi mówi, że szuka takiego 1,5 rocznego :D a ten biały jaki kręcony :mdleje: koszmar co ci hodowcy robią z rasą koszmar!!! w ogłoszeniu nie było nic na temat wieku Vigo:) gościu myślał, że jest młodszy:( , ale to i tak już bez znaczenia:lol: ten biały...noooo...i to z papierami...z jakiejś znanej hodowli...gdzieś koło Poznania... wolę moje kundle:evil_lol::eviltong: Quote
Luna_wro Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) Poker napisał(a):Ale Ci włosy stanęły dęba ze strachu, co ? Słodkie te morduchy upaprane śniegiem.Nasz Dolar i tymczaska Perełka też dziś tak wyglądały. Dużo psów lubi śnieg. oj Kochana, żebyś wiedziała, że stanęły:evil_lol: Edited February 28, 2012 by Luna_wro Quote
WATACHA Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=1004626y.jpg&res=medium hi,hi,hi To białe to sznup?Nie podobają mi się aż tak kręcone Quote
_ogonek_ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dogomaniacki konkurs dla każdego psiaka/kociaka i super zwierzaka!!! [FONT=Impact][SIZE=7] MAM PSIAlent [FONT=Century Gothic][SIZE=3] Jeżeli Twój pies/zwierzak przejawia utalentowanie w dziedzinach różnych różnistych zgłoś się do nas!!! Jest szansa na wygranie 7 ekstra zestawów marketingowych dla wybranych psiaków w potrzebie!!! A wiecie co jest najlepsze? Bawimy się kosztem zadłużonej Rozi :evil_lol: Zajrzyj do nas ;-) klik w banerek: [/FONT][/FONT] Quote
wilczy zew Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ta fotka super :) http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=1004626y.jpg&res=medium ten biały pokręcony to profanacja rasy :angryy: Quote
Luna_wro Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 co się dzieje?! :mdleje:dzisiaj znowu miałam telefon z zapytaniem o adopcję Vigo. Dzwoniła Pani, której piesek uciekł w listopadzie:-( i wszelki ślad po nim zaginął:shake: jak zobaczyła fotkę Vigo, to była pewna, że to jej Oki. Niestety...a może stety, Viguś to nie jej ulubieniec, bo przecież Vigo jest u mnie od kwietnia...kurczę, prawie rok zleciał:shock: Podałam jej oczywiście numer telefonu...do Malawaszki:):):) w sprawie ewentualnej adopcji. Quote
Recommended Posts